Oyunu silmiştim birkaç gündür yüklesem mi yüklemesem mi diye düşünüyorum. Oyunda neler yaparak vakit geçiriyorsunuz? Görev mi yapıyorsunuz yoksa boş boş geziyor musunuz?
Görev yapıyorum , görevler bittiği zaman da polisleri peşime takıp eğleniyorum , bazen modifiyeli arabamla sokaklarda drift yapıyorum otobanda basıyorum filan , bazen de trafik kurallarına uyarak sıradan bir otomobil filan kullanıyorum , eğlenceli oluyor.
Sakinsem,hava da yağmurluysa radioBeat i açıp, arabayla geziyorum. Günlük güneşlikse mapin aşşağısındaki parka gidip yürüyorum milleti izliyorum, özgürlük anıtı manzarası falan. Gece vakitlerinde New Yorkun arka sokaklarında evsizlerle takılıyorum, para isteyenlere veriyorum, Gaza gelirsem stunt yapıyorum, 2 teker üstünde araba sürme falan. Airport ta drift Multi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarriorAngel -- 17 Kasım 2009; 9:08:42 >
Yaradan beni dünya arenasına soktuğunda tektim, Her nefesi soluduğumda hep yektim, Bu ücralarda ben benimi kaybettim, Ve düşman kelimesinin anlamını, arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim. Sagopa Kajmer
Sakinsem,hava da yağmurluysa radioBeat i açıp, arabayla geziyorum. Günlük güneşlikse mapin aşşağısındaki parka gidip yürüyorum milleti izliyorum, özgürlük anıtı manzarası falan. Gece vakitlerinde New Yorkun arka sokaklarında evsizlerle takılıyorum, para isteyenlere veriyorum, Gaza gelirsem stunt yapıyorum, 2 teker üstünde araba sürme falan. Airport ta drift Multi.
adam oyunu yaşıyor
Sen bir de beni gör Tolga , bir gün video , hatta film yapayım diyorum kendime.
adam oyunu yaşıyor
Sen bir de beni gör Tolga , bir gün video , hatta film yapayım diyorum kendime.
farketmez bro sen yap keyifle izlerim ben film çok uğraştırır da video yapmalısın bence hatta geç bile kaldın
.:: Fifa 09 ~ & ~ The Bourne ~ & ~ FarCry 2 ~ & ~ Gta IV ~ & ~ Midnight Club LA ~ & ~ MotorStorm Pr ~ & ~ Lıttle Bıg Planet ::.
NayirNolamaz
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
17 Kasım 2009, 19:19:18
Veyron la asfalti aglatiyorum ,GTR R34 le havalimaninda yanliyorum, hatta birazdan bi veyron drag filmi yapayim Kendi aracimin plakasini ,oyuna aktariyorum , arabanin dosemelerini ,jantlarini ,vsvs zevkime gore degistiriyorum, kisaca oyunu modlarla oynuyorum geldi http://www.youtube.com/watch?v=OQdsPRgc7Ks
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 17 Kasım 2009; 22:31:25 >
arabaya silah tutup sürücü inice kafasına sıkıyorum:) yada araba hareketliyken kafasına sıkıp korna sesine kulak veriyorum:)
yayaların topuklarına sıkıyorum(gerçekten çok eğlenceli deneyein özellikle koşan yayaysa eğlence dahada artıyor) bezbol sopasıyla adam dövüyorum arabada uzunları yakarak yayakarın gözlerini alıyorum:d bi mekan var liman gibi hani aşağı doru bi yokşuşu var(tam anlatamadm ama idare edin:D) oraya gidip arabayı paramparça yapıyorum polis arabasıyla takla atıp sirenlerinin bozulmasına ve o çıkan sese bayılıyorum:D:D eğer trafik tıklıysa füzeyle trafiği açıyorum otobandan para vermeden geçiyorum:D yüksek binaların tepesine çıkıp kendimi boşluğa bırakıyorum:D arabamın tüm lastiklerini patlatıp öle sürüyorum(buda çok eğlenceli) yada arabayla bi tırın arkasına girip lastiklerin hareket etmemesini sağlıyrum(süper oluyo) polis arabası çalıp bilgisayara bağlanıp suçluların yerlerini tespit ettikten sonra kafalarına sıkıyorum:D itfiaiye ile millete su sıkıyorum:d
bowling oynuyorum kız arkadaşşımla takılıyorum roman ile içiyorum daha bi sürü yaptıım varda aklıma bu kadar geldi
yeterlidir sanırım:))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leave_992 -- 17 Kasım 2009; 20:21:53 >
katılıyorum ruh halime göre değişiyor :)
Galatasaray SK Intel Core2Duo E8400 (3,00Ghz) - Asus P5QL Pro Anakart - Nvidia 512mb 256bit GDDR3 - Kingston 2GB 800Mhz DDR2 - Seagate HDD (500GB) LG LCD Flatron W1941 (Widescreen) - X7 Keyboard + Mause - Logitech X-540 5+1
zina yapma ..annihilator ile en yüksek binalara çıkıp ordan arabayla aşağıya atlamak...süper bi zevk tavsiye ederim ;) yine annihilator ile arabaları insanları biçmek vs