Şimdi Ara

Collezione'da Tüm ürünlerde 3 Al 2 Öde Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.532
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun beyoğlundaki mağazasının önünden geçerken gördüm. 80 liraya 3 adet kot pantolon aldım. Tüm ürünlerde geçerliymiş. 20 Kasım son gün.

• şimdi collezione nin ürünleri dandik diyenler çıkacak herzamanki gibi

bence bayram öncesi güzel bi fırsat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avionics -- 16 Kasım 2009; 11:41:46 >
  • Collezione nin ürününü bilmem, ama müşteri memnuniyeti konusu koskocaman bir SIFIR. Bir t-shirt aldım yaza girerken, sonra 1 hafta geçince defosunu farkettim. Götürdüm, ille de fiş diye tutturdular. Malın üstünde daha etiketi duruyo bir defa bile giymedim dedim, bakın yapmayın etmeyin dedim, ama nafile. İstanbul merkez bile birşey yapmadı. Kısacası o t-shirt elimde patladı. O gün bugündür Collezione'dan uzak dururum.
  • Pardon, fis olmadan neresi degisim yapiyor ?! Ancak seri numarasi kayitli olan urunlerde belki fatura/fis olmadan islem yapilabilir. Saticinin bu noktada bir kusuru olmadigi acik, bunu takip etmesinin tek yolu o fis/fatura.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEAD-RECKONING

şimdi collezione nin ürünleri dandik diyenler çıkacak herzamanki gibi

bence bayram öncesi güzel bi fırsat..

aynen dandik, baskılar ve çizimler fena değil ama üstünüze giyince emanet duruyor, öyle bir kalıp yapmışlarki pes.

80 liraya 3 kot bence pahalıdır burası için,

ama MOL denen yerden de 2 kat daha kaliteli olduğu da bir gerçek.
    Daha Fazla Göster
  • İyi

&gt;&gt; - Anesthesia` - &lt;&lt;
  • bENCE bayram öncesi çok güzel oldu bu. gidip giyinip kuşanalım bi

collezione iyidir, hoştur
  • Fiş olmadan neresi değişim yapıyo diyenler birde LCW yi denesin. T-shirt aldım bir defasında kışa girerken. İndirimde diye aldım birsonraki yaza giyerim dedim. İlk yıkamada rengini attı. Üstelik ensemi rahatsız ediyo diye iç kısımdaki etiketi de makasla kesmiştim. Ne fiş nede o t-shirt ün LCW markası olduğunu gösteren bir etiket kaldı elimde. Ama şansımı denedim, bir dediğimi ikiletmeden ilgilendiler (tabii ki bir hafta incelemeden sonra). Değeri kadar indirim sağladılar.

Tunçmatik marka UPS cihazım 2 sene dolmadan arıza verdi. Hızlıal.com dan almıştım, ama elimde fatura yoktu, yani kaybetmişim. Hızlıal.com tarafından mail adresime sipariş aşamasında gönderilen bilgilendirme amaçlı fatura vardı. Altında da sadece bilgi amaçlıdır yazıyo. Üzerinde ne seri numarası var nede başka bir şey. Ama yetkli servis bunu kabul etti.

Görüyosunuz ki fiş/fatura olmadan da oluyo bu işler. Sadece istemek yeterli. Buda nekadar müşteri memnuniyetine önem verildiğini gösteren bir ayrıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tikak -- 16 Kasım 2009; 23:49:44 >

• kimse kusura bakmasın ama hakikaten collezionenin malları çok kötü.
    (...-e(RC)o-...(..._35_1/2_KarŞıyaKa_...)
    Sınırı Yok, Bu hiçlik Mertebesinin. Tarifi Yok, dünyadaki Sahipsizliğimin...
  • 2 aralığa kadar uzatildi kampanya ama baktım baktım değil 3 tane bir tane bile alacak bisey bulamadım buldugumunda bedeni yoktu
  • Geçen gün 1 eldiven ve bir şapka almıştım kampanyadan haberim yoktu bileydim bitanede çorap falan alırdımda çorap bedavaya gelirdi resmen enyalilik etmişim

Orijinalden alıntı: Mohi

Collezione yine LCW'den bir nebze iyi sayılır, LCW aşırı dandik ve ucuz bile olsa o fiyatı etmeyecek ürünler satıyor ya.

LCW collezione dan kesinlikle daha iyi bence, ama collins onlardan daha iyi, collezione kesinlikle şu an satış yaptığı fiyatları hak etmiyor,
    ilk çıktığı zamanlar süperdi fiyatlar ama sonra uçtular, şu an kampanya ile uygun olmuş, 13.9TL ye sweat denk gelmiş oldu kapşonlu, arada bir iyi oluyor böyle, 2-3 yıldır bişi almamıştım colleziondan..

bu arada LCW'da da 3 alana 1 beleş vardı ama bayrama kadar sandığım kampanyanın ayın 19 unda bittiğini öğrendim 4 tane kazak almaya gittiğimde, yazık sana LCW,
    kampanya yapıyosun, bari bayrama kadar yap dimi, nasıl bir zihniyet bu ya, haftalık kampanya mı olur, bu sebeple coll e tebrikler

• arkadaşlar kusura hiç bakmayın ne kadar ekmek o kadar köfte

Defacto ya girdim bi ayakkabı bi de ince mont aldım çok da beğenerek aldım açıkcası.
    collezionedan pantolon bile beğenemedim gittim lcw den 20 tl ye kot aldım, indirimliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 24 Kasım 2009; 18:06:07 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.