Şimdi Ara

MW2 Disc Read Error.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
15.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar deniz altından başlayan bölümü bitirdim,
    bi sonraki bölüm yüklenirken disc read error hatası alıyorum nasıl düzeltebiliriz?
    oyun skindrow tüm exeleri denedim olmadı,

• hala bi çözüm bulamadım
  • Aynı sorunu bendede verdi ama dosyalarımı yenilemeden düzelmedi malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discrete

Aynı sorunu bendede verdi ama dosyalarımı yenilemeden düzelmedi malesef

yarın baştan kurayım o zaman umarım düzelir.
  • Selam,

Makineyi kapatıp açsan da aynı şekilde hata veriyor mu?

Öyleyse şu işlemi yaparak deneyebilir misin: (Vista veya 7 kullandığını varsayıyorum)

1) Başlat > tüm programlar > donatılar > komut istemi'ni sağ tuşla yönetici modunda çalıştır.
    2) Açılan pencerede diskpart yazıp enter'a bas.
    3) list volume yazarak enter'a bas. Diskindeki bölümleri gösterecektir. Volume 1, 2, 3 diye gider. Diyelim ki senin oyunu kurduğun harddisk bölümün volume 2 olsun.
    4) Select volume 2 yazıp enter'a bas.
    5) Attributes volume clear readonly yazıp enter'a bas.
    6) Komutun çalıştırıldığına dair bir mesaj gelir.
    7) exit yazarak pencereyi kapat.

Ardından oyunu sorunsuz çalıştırabilirsin. Makineyi tekrar açtığında aynı işlemi tekrar yapabilirsin.

İyi oyunlar...
  • oyunu başka bi bilgisayardan bitirdim, tekrar kuruyorum benimkine dediğiniz çözümü yaptım düzelir umarım.
  • orjinal mi cdin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arma 3 Bad animation file format
    9 yıl önce açıldı
    raw read error rate sorunu.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunun Cd'sinde hata olabilir.Başka Cd'den deneyebilirsin.Yada başka bir yerden Download edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: master yoda

Selam,

Öyleyse şu işlemi yaparak deneyebilir misin: (Vista veya 7 kullandığını varsayıyorum)

1) Başlat > tüm programlar > donatılar > komut istemi'ni sağ tuşla yönetici modunda çalıştır.
    3) list volume yazarak enter'a bas. Diskindeki bölümleri gösterecektir. Volume 1, 2, 3 diye gider. Diyelim ki senin oyunu kurduğun harddisk bölümün volume 2 olsun.

Ardından oyunu sorunsuz çalıştırabilirsin. Makineyi tekrar açtığında aynı işlemi tekrar yapabilirsin.

İyi oyunlar...

bunları yaptım ve oyunu tekrar kurdum sorun düzeldi

• Oyunu kurdum sorunsuz oynuyorum fakat Rusya kısındaki 3. bölümde (karlı olan doğal olarak) Autosave yaparken şöyle bir hata alıyorum;

SaveDevicePC Temp save game: cannot open file.

Sorun ne olabilir? Nasıl düzeltilebilir? Daha önce karşılaşmış ve düzeltmiş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheraFlu

quote:

Orijinalden alıntı: master yoda

Selam,

İyi oyunlar...

bunları yaptım ve oyunu tekrar kurdum sorun düzeldi

bunları yaptım ve oyunu tekrar kurdum ama sorun çözülmedi buyrun burdan yakın :) oyun yarım kaldı. fikri olan arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim.

• Evet aynı yerde bende takıldım kaldım. Ne denediysem sonuç aynı, ACT II'de atıyor ve disk read error hatası veriyor.
  • internetten save indirip bir sonraki bölümden oynamayı deneyeyin bence..
  • Denemediğim hiçbir şey kalmadı. Fazla uğraşmayın derim. Ben en son gittim oyunu dvdsini aldım, çatır çatır problemsiz olarak çalışıyor.
  • master__yoda kullanıcısına yanıt
    1) Abi Başlat diyorum donatılar komut istemini sağ tıklayamıyorum

2) Attributes volume clear readonly yazıp entere bastığımda komutun çalıştığında dair bi mesaj gelmio bu bölümdeki işte bişeyler temizlenmiştir flan diyo

Napmam gerek ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.