Şimdi Ara

Palm'ın yeni akıllı telefonu Pixi satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Amerikan köklü mobil cihaz üreticilerinden Palm, Pre'den sonra webOS işletim sistemiyle gelen 2.telefonu Pixi'i bugünden itibaren Sprint aracılığıyla satışa sundu.


    Pre'i Amerika kıtasının dışında da satmaya başlayan Palm'ın Eylül ayında tanıttığı Pixi, 320 x 400 piksel çözünürlüğünü destekleyen 2.6-inç boyutunda sığasal (kapasitif) dokunmatik ekrana sahip. 8GB'lık dahili hafızasının yanında microSD kart girişi bulunan cihazda, 2MP'lik LED flash destekli kamera bulunuyor. Pre'de olduğu gibi dahili fiziksel QWERTY klavyesini bünyesinde barındıran Pixi, Palm'ın webOS sistemiyle geliyor. Pre'de olduğu gibi Sprint ile ortak çalışan Palm bu yüzden Pixi'de Çift band CDMA2000 ve EvDO Rev A desteği sunarken, cihazı Wi-Fi yeteneğinden mahrum bırakmış. 92 gram kütleli ve 55x111x10.85 mm boyutlarındaki telefonda ivmeölçer, yakınlık ve ortam ışığına duyarlı sensörler de bulunuyor.


    Sprint'in mağazalarındaki yerini alan Pixi 2 yıllık sözleşme karşılığında 99 dolardan satışa sunulurken, GSM-HSPA uyumlu modelinin gelip gelmeyeceği ise şimdilik bilinmiyor.










  • Arka kapak kişiselleştirilebilirliği bence çok hoş ancak gerek Wi-fi (gençlere hitap ettiği için) eksikliği , gerekse tasarımı bence tamamiyle hayal kırıklığı ...
  • evt aynen iğren ötesi bir tasarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.