Şimdi Ara

Yolbil Kart Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Yolbil navigasyon yazılımımı her zamanki gibi kullanıyordum ama bi süredir uyguluma açılmıyordu.
    Hp ipaq 914 kullanıyorum. Uygulamaya tıkladığımda hiç bir tepki gelmiyordu.
    Kartın içine girdiğimde dosyaları göremedim. Aynı şekilde bilgisayarıma taktım ama dosyalar yine yoktu.
    Kart özelliklerine girdiğimde 420 mb lık bir alan dolu gözüküyor ama sadece bir tane 1.5 kb lık bir dosya var.
    Sorunu ne şekilde çözebilirim?
    Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: techal

Arkadaşlar Merhaba.
    Yolbil navigasyon yazılımımı her zamanki gibi kullanıyordum ama bi süredir uyguluma açılmıyordu.
    Hp ipaq 914 kullanıyorum. Uygulamaya tıkladığımda hiç bir tepki gelmiyordu.
    Kartın içine girdiğimde dosyaları göremedim. Aynı şekilde bilgisayarıma taktım ama dosyalar yine yoktu.
    Kart özelliklerine girdiğimde 420 mb lık bir alan dolu gözüküyor ama sadece bir tane 1.5 kb lık bir dosya var.
    Sorunu ne şekilde çözebilirim?
    Teşekkürler.

Selamlar Techal

SD kartinizin icindeki dosyalar silinmis gorunuyor. can@basarsoft.com.tr ile iletisime gecip yolbil'inizi yeniden kurmanizi saglayacak dosyalara erisebilirsiniz. Esasen SD kartinizin bir yedegini almis olsaydiniz da sorun olmazdi.

Kolay gelsin.

Alim K.

• yolbil programını iphone larda calıstırabilirmiyiz acaba?
    D70 kit lens| F80 super kit lens |D5100 kit lens | SB600- Nikon coolpix 995|Nikon s200 | Canon ixus 430 | Sigma 70-300 Apo Macro|Tamron 17-50 F2.8 XR Dİ II LD IF | Nikon AF Nikkor50 mm f1.8 | Manfretto monopod | P990i | Navia 1020| Piranha Voyager GPS| Epson p2000 | Lowepro Orion Trekker|Fujitsu Siemens Amilo 1505|Asus 1000 Ha|Toshiba 32AV703G| Egreat r6b| Turkcell T20| NEXT YE GA 5720 Gps |
  • Yolbil yazılımı Sadece Windows Mobile 5.0 ve üzeri işletim sistemi yüklü telefonlarda çalışabilir.
  • Yolbilin performans açısından bir sorunu yok(performans açısından kullanım hızından bahsediyorsak) yolbil ürünü zaten sadece SD kart üzerinde çalışmak üzere dizayn edilmiş durumda. bu nedenle bir sorun olacağını sanmıyorum

sagyılarımla
    xperia M sim kart sorunu
    12 yıl önce açıldı
    sony ericsson ve sim kart sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Sim Kart Değişikliği Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.