Şimdi Ara

Garmin-Asus, Nuvifone M20 için Windows Mobile 6.5 güncellemesi yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • GPS uzmanı Garmin ve Asus işbirliğiyle üretilen Nuvifone M20, Windows Mobile'ın 6.1 sürümüyle tanıtılmış ve teknoloji severlerin karşısına çıkmıştı.


    Garmin - Asus, Nuvifone M20 için merakla beklenen Windows Mobile 6.5 güncellemesini yayınladı ve M20'nin 2009 yılının sonuna doğru Tayvan, Singapur, Hong Kong, Malezya, Tayland, Hindistan, Türkiye, Rusya, Ukrayna, Polonya ve Çek Cumhuriyeti gibi ülkelerde Windows Mobile 6.5 işletim sistemine güncellenmiş şekilde satılacağını duyurdu.


    Nuvifone M20 kullanıcıları buradan gereken güncellemeyi yapabilir.











  • Garmin-Asus, Nuvifone M20 için Windows Mobile 6.5 güncellemesi yayınladı



    Garmin-Asus nuvifone M20
    General 2G Network GSM 900 / 1800 / 1900
    GSM 850 / 1800 / 1900 - US version
    3G Network HSDPA 900 / 2100
    HSDPA 850 / 1900 - US version
    Announced 2009, February
    Status Available. Released 2009, September
    Size Dimensions 95.3 x 52.5 x 12.8 mm
    Weight 99 g
    Display Type TFT resistive touchscreen, 65K colors
    Size 480 x 640 pixels, 2.8 inches
    - Accelerometer sensor for auto-rotate
    Sound Alert types Vibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
    Speakerphone Yes
    Memory Phonebook Practically unlimited entries and fields, Photocall
    Call records Practically unlimited
    Internal 4 GB/8 GB
    Card slot No
    Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
    EDGE Class 10, 236.8 kbps
    3G HSDPA, 7.2 Mbps
    WLAN Wi-Fi 802.11b/g
    Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
    Infrared port No
    USB Yes, v2.0
    Camera Primary 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus
    Video Yes, QVGA@15fps
    Secondary Yes
    Features OS Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional, upgradeable to Windows Mobile 6.5
    CPU Qualcomm MSM7200A 528 MHz processor
    Messaging SMS (threaded view), MMS, Email, Push email, Instant Messaging
    Browser HTTP / WAP 2.0
    Radio No
    Games Yes
    Colors Green, Red, Blue, Black
    GPS Yes
    Java Yes, MIDP 2.0
    - Image geo-tagging
    - MP3/AAC/AAC+/WMA/OGG/AMR player
    - WMV/MP4 player
    - Organizer
    - World Clock
    - Pocket Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, PDF viewer)
    Battery Standard battery, Li-Ion 920 mAh
    Stand-by
    Talk time Up to 2 h 48



    Fiyat 599,00 USD + KDV
    KDV Dahil 1.060,23 TL
    Havale ile 1.017,82 TL


    http://www.hepsiburada.com/asus-m20-hardware-specification/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepasm20#tablnk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamalegend -- 24 Ocak 2010; 16:40:18 >




  • MERHABA,ŞİMDİ YAZACAKLARIM BU CİHAZLA 1 KERE DEĞİŞTİĞİM HALDE YAŞADIKLARIMDIR

    m20 4gb
    sorun 1 deyil 3-5 tane sayabilirim.
    1) cihaz hafiften kapsama alanı dısına cıksın simkartı tanımıyor gecersiz sim kart diyor.tekrar sebeke bulmuyor (bazen kapsam alanında ikende yapıyor)
    2) 90mb acıkta ram olmasına rağmen makine coğu zamna cok tutuluyor.
    3) araç tutacagına takılı niken navigfasyon acmaya calısırken ates gibi oluyor 10 dk durması yeter
    4) pil düsük uyarısı aldıgınızda takarsanız orjinal pil deyil uyarısı alıyorsunuz (1-2 defa acıp kapamanızdan sonra normale dönuyor.)
    5) navigasyondan sonra makine cok yavaslıyor.kapatıp acmadan hızlanmıyor
    6) 1 hafta sonra arka pil klapagı oynamaya başlıyor
    7) dokunmatik ekran sorunlu olması (bazen basmaması)
    8) şebekesi diğer cihazlara gore düşük olması.hatta ram düşükken konuşma yapmanız imkansız hale geliyor.bir anda gecersiz sim yazıyor
    arkadaslar daha aklıma gelmeyen 1-2 sorunu daha var. ben 01.05.2010 da maltepe carrefour bimexten aldım cihazı.kutu acıktı alırken.meğersem teşhir malını bana bilgi vermeden sattılar. (kakaladılar)10. gün en cok yukarıdaki 1 şikayetten sebepten şikayetten sebep bimexe teslim etmek istedim. fakat 30 gün içerisinde bimexe özel öyle bir tüketici iade hakkım yokmus.aynı gün faturamla birlikte asus türkiyeye gitim.cihazımı tamirsiz değişmelerini istedim (doğa sistem i diyorlar) uzun uraslardan sonra 4.gün değiştiler.fakat aynı ürünü (m20 black) bu sefer isatanbulda hiçbir bimexte bulamadım.lanet olsun dedim mavi almak istedim.ama onu yapmak garantiden uraşmaktan daha zor.1 saatten fazla sürdü asus turkiyeye mailler telefonlar geldi gitti.bu ne çile arkadaslar bu ne zorbalık.yetkili kisinin ismi asus türkiyenin bana verdişği değişim raporunda yazıyor .ac telefon bu belge gercekmi deyilmi diye sor.1,5 saatte alabildiğim telefonu,cihazın harita etkinlestirmesini yaptıktab 1 gün sonra kapak şikayeti hariçheposi tekrar belirdi.4 senedir inanın asus p535 kullanıyorum ve acıkta 22mb ram varken m20den 3-4 katı daha hızlı bir makine.p.tesi tekrar asus türkiyeye gidip paramın iadesini talep edicem.boyle bir cihaz ben hayatımda gormedim.evimdekji masa üztü bilgisayarımın parçalarından ekran dahil, iş icin kullandıgım notebook uma kadar hep asus.benim asusa olan güvenim sıfıra düşmek üzere.bence bu telefonları toplasınlar hayatımda bole ürünü gormedim.
    kişisel fikrim su ki asus olsun sony olsunpanasonic veya diğer markalar olsun üretim yeri çin se bence alkmayın.çünkü işçilik o kadar kötüki bole sorunlar kacınılmaz oluyor.umarım asus güvenini yitirmeden bu işi çözer.
    asus m20 nin güzellikleri ise wm6.5 olması,konum gönder seçeneginin olması,hareketli ekran,cektiğin fotoyu naviye yükleme,dizyn,2.aldıgım cihazın pilinin 1 günden fazla gitmesi ()fazla konusmama rağmen)
    maaşla calısan (baba parası yemiyen)biri bu telefonu almayı düşünüyorsa 3-5 kere daha düşünsün
    ben yaşadıklarımı söyledim.kimse alınmasın bol bol SAYGILAR




  • arkadaşım gerçekten çok büyük şanssızlık yaşamışsın. bende yakın zamanda bimeksten internet yolu ile aldım M20 ve dediğin gibi banada kutu açık şekilde geldi hatta pilin üzerinde çizik bile vardı. başka yerden de daha önce internet üzerinden alışveriş yaptım ama hiç bir cihazda kutu açık gelmemişti. kargo geldiğinde evdekilere kargoyu açıp bakın kutu açıksa kabul etmeyin dememe rağmen evdekilerin yanlış anlaması sonucu açık kutulu ürün teslim alınmış oldu. (cihaz kutusuna bakacaklarına bimeksin cihazı içine koydukları kutuya bakmışlar direk. ayrı bi komedi olmuş).neyse teli kullanmaya başladıktan bir süre sonra durduk yere kendi kendine reset atmaya başladı ve sysfile.exe ve cprog.exe gibi hatalar vermeye başladı. teli aldıktan sonra yüklediğim iki uygulama vardı ve her resetten sonra yeniden yüklemek zorunda kalıyordum. son reset probleminde yüklemedim bu uygulamaları(google maps ve iş bank cep anahtar) yaşadığım reset sorununu bu iki programdan birinin sebep olduğu fikrine kapıldım.şu anda sorunsuz şekilde kullanıyorum cihazı ve hangi uygulamanın sorun çıkardığını araştırıyorum, bende cihaz hızında yavaşlama, batarya ısınması ile ilgili herhangi bir sorun olmadı (araç kiti ile kullanırken de)... umarım bundan sonra da olmaz çünkü sorunsuz kullanıyorum ve kullanırken keyif alıyorum. senin yazdıklarını okuyunca endişelendim açıkçası. bir dünya para ödeyerek alıyoruz bu cihazları ve herhangi bir problemde işlerin zar zor çözüme kavuşması insanın firmaya olan güvenini sıfıra indiriyor.




  • cuma günü asus turkiyedeki bir bayan bu cihazlarda yasadıgınız talihsizliğe inanamadi.neredeyse hiç şikayet yokmus dedi.telefonum 2.kez değişim raporu aldı.yani 2.kez değişiyorlar telefonumu.şaşkınım.telefonuda o kadar cok sevdimki birakmak istemiyorum.hemde bu fiyata daha iyisi yok.ama artık ben sıkıldım.2 de bir değişmek beni uzmeye basladı.tam telefona ısınıyorum.2.gün arızalanmıs.buyuk bir ihtimal htc hd2 alıcam.2 katı para.veya asus m20 korka korka alacam. asus turkiyedekilerde bıkımıslardır benden artık. (yardımları icin asus türkiyeye teşekkur ederim) cok kararsızım.sizin telefonunuzdada sorun yasamamanıza sevindim gercekten hem fiyatı hem kendisi güzel. asus un kendi basına ürettiği telefonlarda sorun hiç duymadım. ama m20 sorunlarını bizzat ben yasadım.o da benim sansıma artık.alıcak arkadaslar asus urunlerini deyil sadece m20 pda alırken düşünmelerini soyledim.
    m20 de sorun yasayan arkadaslar varsa lütfen yaazsın. SAYGILAR




  • Aslında sizin izlediginiz yolu bende takip edecegim, belirttikleriniz aynısı bende ve tum kullanıcılarda var sanırım, size hayret eden o bayanı biraz daha şaşırtmak lazım diye düşünmekteyim. :)



    quote:

    Orijinalden alıntı: ^^0DARK^4BLUE

    cuma günü asus turkiyedeki bir bayan bu cihazlarda yasadıgınız talihsizliğe inanamadi.neredeyse hiç şikayet yokmus dedi.telefonum 2.kez değişim raporu aldı.yani 2.kez değişiyorlar telefonumu.şaşkınım.telefonuda o kadar cok sevdimki birakmak istemiyorum.hemde bu fiyata daha iyisi yok.ama artık ben sıkıldım.2 de bir değişmek beni uzmeye basladı.tam telefona ısınıyorum.2.gün arızalanmıs.buyuk bir ihtimal htc hd2 alıcam.2 katı para.veya asus m20 korka korka alacam. asus turkiyedekilerde bıkımıslardır benden artık. (yardımları icin asus türkiyeye teşekkur ederim) cok kararsızım.sizin telefonunuzdada sorun yasamamanıza sevindim gercekten hem fiyatı hem kendisi güzel. asus un kendi basına ürettiği telefonlarda sorun hiç duymadım. ama m20 sorunlarını bizzat ben yasadım.o da benim sansıma artık.alıcak arkadaslar asus urunlerini deyil sadece m20 pda alırken düşünmelerini soyledim.
    m20 de sorun yasayan arkadaslar varsa lütfen yaazsın. SAYGILAR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fullturkey -- 8 Haziran 2010; 15:18:06 >




  • herkes reklamını yapıyo işte.o soz yuzunden 2.kez m20 almıstım.ama 3.de almadım bimex(tesekkurler) hemen para iademi yaptı.kampanya dahilinde 9 taksitle.suan bayagı bir kastırarak :) htc hd2 kullanıyorum.bu telefona suan pşyasadaki telfonlar arasında (iphone dahil) rakip göremiyorum.htc hd 2 alacak arkadaslar beklesin biraz daha.4g li htc cıkıyor 1500mhz işlemci 1000mb ram 1000mb flash ram boyutu olan pda cıkıyor wm7 ile birlikte.BİLGİNİZE
    Farkındamısınız bilmiyorum bimexte suan m20 yok.galiba urunler dagıltılmıyor. çünkü sordum halen gelmedi dediler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^^0DARK^4BLUE -- 8 Haziran 2010; 16:42:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.