Geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan Call of Duty : Modern Warfare 2 her yönü ile ilgi odağı olmaya devam ediyor.
Çıktığı günden itibaren bir çok bilgi ve haberin yayınlandığı Modern Warfare 2 için son karşılaştırma haberi ise Gametrailers sitesinden geldi.
Site oyunun PC, PS3 ve Xbox 360 sürümlerini karşılaştırmış. İşte o video ;
pc versiyonu daha iyi gözüküyor
1:PC 2:XBOX 360 3:PS3
not:oyun süper :D
Video kalitesi genel olarak hoşuma gitmedi pek ayır edemedim ama tabi ki pc versiyonu daha iyi gözüküyor. Konsollarda ise PS3 önde bence :)
1:PC 2:XBOX 360 3:PS3
buna katılıyorum.. ps3 de bariz bir fark var.. baya kötü görünüyor bence..
1. pc 2. xbox 360 3. ps3 bence
Gametrailers , kıyaslama konusunda güvenilirliğini kaybetmiş bir sitedir. Daha önce başka oyunlar için hazırladıkları kıyaslama videolarında 2 kez Ps3 versiyonu diye Xbox 360 versiyonunu gösterdikleri anlaşılmıştı.(Video'da gözüken tuşlar sağolsun) Ayrıca oyunlardaki renk ve ışıklandırma ayarlarıyla oynayarak rahatlıkla bir versiyonu iyi , diğerini kötü gösterebilirsiniz.
arkadaslar ben ps3 de mw2 nin baya bi oynadım online da kendi hakkımla 10.prejtıge oldum ama şimdi birde pc de bi oynayım diyorum oynanabilirlik acısından hangisi beyler.
Bende ps3 oynamak istiyodum vazgeçtim PC nin bu kadar iyi olduğunu bilmiyodum zaten fps oyunları zaten pc de daha rahat görüntüde cabası bide arkadaşlar pes 2010 un karşılaştırmasının linkini verirmisiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme