Şimdi Ara

TTnet Hız problemi..(Çözülmedi)...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

2 aydır ttnet 1mb sınırsız kullanıcısıyım..Uzun zamandır merak ettiğim bir konu var...

Sorun şu...sabahları indirme hızım 109 kb sabit olarak hiç kesilmeden devam ediyor... lakin akşam 8 den sabah 4 e kadar..internet hızım dalgalı bir şekilde ilerliyor..3-4sn 109 lara çıkıyor sonra 3-4sn 24 e inyor..bu böle dediğim vakitlerde başlıyor ve devam ediyor...

Ben bu kadar 45 lira ödedikten sonra böle bi dalganmayı hiç hazmedemedim..sabahlar rapid indirmesi iyi iken geceleyin çok yavaş iniyor....

bu dalgalanma problemini nasıl çözümlerim bana yardımcı olun...hat ilemiilgili ttnet ilemi ilgili....bu sorunla karşılaşıp çözen arakadaşlar lütfen yardım etsinler...

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

• rapid free indiriyosan normal bir yurtdışı kaynaklarından dosya alıyorsan yurtdışı çıkışları ttnetin çok iyi değil yani maksimuma ulaşıyorsun 1 le güzel rakamlar bence kıymetini bil

Orijinalden alıntı: blackdreamss

rapid free indiriyosan normal bir yurtdışı kaynaklarından dosya alıyorsan yurtdışı çıkışları ttnetin çok iyi değil yani maksimuma ulaşıyorsun 1 le güzel rakamlar bence kıymetini bil

black kardeş walla çokta kıymeti bilinecek bi durum değil..dediğim gibi..109 da 3sn 24 de 3 sn indiriyor..dalgalı bir şekilde....Jdownloaderın resmini koyayım isterseniz...

birde yurt dışı ile alakası yoq..neden derseniz..dediğim vakitler içerisinde cs 1.5 oynuyorum...24ms den tutun 70ms lere varan gecıkmeler yasanıyor...bildiğim üzere bu dalgalı oluşundan oluyor...aksam be cs oynuyamiyorum...video çeker genede derdimi anlatırım...:D..
  • böyle bir arızanın telekomda çözümü yok.
    Sana şöyle söyliyim 100 lerce kez arıza kaydı versende hattı bizde iyi derler.
    bu sorun internetin yoğun olarak kullanılmasıyla ve yurtdışı çıkışlarıyla ilgili...

rapid pre. olarak normalde 800k çekiyorum,bazen yoğunluk olunca 400k ları geçemiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digi_boy2006 -- 12 Kasım 2009; 15:25:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

arkadaşlar benim hızla ilgili farklı bir sıkıntım var, net hızım resimde görüldüğü gibi ancak; rapid, netload vb sitelerden dosya indirirken hızım 100'ü geçemiyor, acaba neden kaynaklanabilir?

pre. yani paralı üye misin?
    artık beleş indirenlere hız limiti uyguluyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sayın KATADE maalesef premium üye değilim, bu uygulamaya yeni mi geçtiler, bütün paylaşım sitelerinde bu durum var mı acaba?

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

arkadaşlar benim hızla ilgili farklı bir sıkıntım var, net hızım resimde görüldüğü gibi ancak; rapid, netload vb sitelerden dosya indirirken hızım 100'ü geçemiyor, acaba neden kaynaklanabilir?

Ben de 8 Mbit internete geçtiğimden beri son zamanlarda aynı problem var. Hız testi yaptığımda 7 Mbit çıkıyor ancak dosya indirirken 100 Kb geçmiyor. Oysa ki aynı dosyayı smile adsl 2 Mbit ile 220 kb ile indiriyorum. Bu TTNet2in 8 Mbit olayın çözemedim. Testle normal ama gerçek indirmede veya video izeleme sırasında hız 1 Mbit geliyor. Bu işte bir katakulli var gibi ama çözemedim...

• Gençler hızım 110da sab,t eyw. tmm paralı üye değilim fakat..indirmede, gezinirken,cs oynarken belirttiğim saatler arasında dalgalı şekilde izliyor bağlantım...100lar indiriyor 5-6 sn sonra hiç indirmeden bekliyor..bu şekilde sürekli devam eden bir durum var...Sprun neden kaynaklanıyo bilsem hemen müdahale edecem de sorun nerede..?????
  • büyük ihtimal indirdiğin bağlantıyla alakalı .online oyuna gelince dalgalanması çok normal çünkü senin 30 ping dediğin saniyenin yüzde 3 ü . yani hattın saniyenin yüzde 3 ü ile yüze 7 si arasında dalgalanması normal kabul edilebilir.ancak 20 ile 300 arasında dalgalanıyorsa hattında birşeyler var demektir.

http://www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?familyId=341c2ad5-8c3d-4347-8c03-08cdecd8852b&displayLang=tr

exp 8 güncellemesi , bi indir bakalım . microsoftun hızları stabil ve sabittir genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: hugareva

büyük ihtimal indirdiğin bağlantıyla alakalı .online oyuna gelince dalgalanması çok normal çünkü senin 30 ping dediğin saniyenin yüzde 3 ü . yani hattın saniyenin yüzde 3 ü ile yüze 7 si arasında dalgalanması normal kabul edilebilir.ancak 20 ile 300 arasında dalgalanıyorsa hattında birşeyler var demektir.

http://www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?familyId=341c2ad5-8c3d-4347-8c03-08cdecd8852b&displayLang=tr

exp 8 güncellemesi , bi indir bakalım . microsoftun hızları stabil ve sabittir genelde.

aynen hocam dediğiniz gibi cs oynarken dalgalanmalar..aynı şekilde indirirkende oluyor ama sürekli değilsadece akşamları oluyo akşam 7-8 civarı başlayıp gece 6-7 gibi bitiyor....

Peki ne yapayım ttnetimi arayacam, türktelekomumu. yoksa başka yerlerdemi var....

• benim sana verdiğim cevap dalgalanmanın gerçekten olup olmamsıyla ilgiliydi. sen birşey yazmamışsın. yani cs oynarken 30 dan bir anda 300 e çıkıyormu? eğer 30 ve 70 arasında dalgalnıyorsa hattında sorun yoktur zaten. bu dalgalanma normal bi değerdir.

verdiğim linkten download yaptınmı? download yaparken dediğin gibi 100 den 20 ye düşüyorsa dalganama vardır , ama 100 ile 70 arasına gidip geliyorsa yoktur.

birde download programı kullanıyorum demişsin, bu seni yanıltabilir.

bu programlar anlık hızları gösterir, mesela ben idman kullanırken 60 ile 130 arası anlık oynamalar olabiliyor lakin explorer in kendi indirme aracında böyle birşey olmuyor.

programı kaldırıp download yapmayı dene.

ayrıcada ttneti arama boştan yere , saçma ve bilgisizce bilindik cevaplardan başka birşey alamazsın. zamanında paranda boşa gider

1 mb lımıtsız kullanıyorum.

test ettım bu sonuc cıktı.suncacık resmı upload ıcın 2 dk bekledım ya

Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

yerı burasımı bılmıyorum.ama benımde net 3 gundur yacvas.

1 mb lımıtsız kullanıyorum.

test ettım bu sonuc cıktı.suncacık resmı upload ıcın 2 dk bekledım ya

Ben de biraz önce test yaptım, 0.90 çıktı. Merak etme benimki de aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugareva -- 16 Kasım 2009; 12:55:24 >
    Ben aynı sorunu 1 ay günde 2-3 defa arayarak çözdüm. Ama baya iyi direttiler, her türlü mazereti koydular önüme sorunun benim sistemimden kaynakladığını iddia ederek. Bütün mazeretlerini gayet sakin bir şekilde cevapladım. Bazen telefonu suratlarına kapattım, ama olcak o kadar. En sonunda Telekom görevlisi şunu itiraf etti; ev kullanıcısı gömrünüyorsunuz onun için ev kullanıcılafrı grubundasınız, normalde ev kullanıcılarının büyük çoğunluğu hız düşüklüğü fark etmezler, siz interneti yoğun mu kullanıyorsunuz diye sordu. Evet, işimi internet üzerinden yapıyorum dedim. Tamam anladım, o zaman sizi başka bir gruba alıyorum bundan sonra sorun yaşamazsınız dedi. Ve, sorun morun kalmadı. Buradan şunu anladım, normal ev kullanıcıları için ayrı, iş için interneti kullananlar için ayrı sistemler var. Normal ev kullanıcılarından şikayetçi olanları da malum saçma sapan şeyler söyleyip arızayı kapatıyorlar. Ancak, ısrarcı olunca dikkatlerini çekiyorsunuz ve sorununuzu çözüyorlar. O nedenle, arayın durmadan arayın.

•  TTnet Hız problemi..(Çözülmedi)...

Şu hıza bakın hıza uçuyo ttnet farkı
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.