Bildirim
KLİMA HATA KODLARI

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Vestel Display Hata Kodları
E1 - Display Ve Kart Arası Bağlantı Hatası
E2 - İç Ünite Oda Sensörü Hatası
E3 - İç Ünite Boru Sensörü
E4 - İç Ünite Fan Hatası
E5 - Gaz Kaçağı
E6 - Voltaj Düşük Veya Yüksek
E7 - Elektronik Kart Hafıza Silinmiş
88 - Elektrik Kesintisi Sonrası 3 Dakika Koruma -
Vestel Arıza Kodları
Display siz Cihaz Hata Kodları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaNN...!!! -- 1 Şubat 2010; 15:55:11 > -
airfel klimada e5 gaz fazla yani alçak basınç yüksek değil mi? -
selam arkadaşlar W3000 model chiller su soğutmalı klima grubumda switches on ve switches of hatası alıyorum bunun sebebi ne bilen var mı? -
Rekor kisimlari kopuklu sabunla kontrol et gaz kacagi varmi yokmu diye eger yoksa Gazi ilk once sistemden bosalt sistemi vakuma al manometreden gaz kacagi olup olmadigina bak -
Arkadaslar FHP Amerikan Roof Top var bir problemle karsilastim yardimci olabilecek arkadaslar yazsin lutfen problemim roof top icinde iki kompresor mevcut 1 adet kompresor devreye giriyo ikincisi devreye girdigi zaman kontaktor surekli acip kapatiyo problemi nedir acaba ben cozemedim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X