Şimdi Ara

Nvidia Tegra tabanlı Zune HD, 3D oyunlarına kavuştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Microsoft'un satışına Eylül ayında başladığı yeni medya oynatıcısı Zune HD için hazırlanan ilk 3D oyunlar Zune Marketplace'de kullanıma sunuldu. Nvidia Tegra platformundan güç alan dolayısıyla grafik yeteneklerinin açısından segmentinin en performanslı çözümlerinden birisi olduğu belirtilen Zune HD için ilk etapta 6 yeni oyun ücretsiz olarak yayımlanırken, zamanla sayının artacağı açıklandı.


    Zune HD kullanıcıları şu an için PGR: Ferrari Edition, Audiosurf: Tilt, Vans Sk8: Pool Service, Checkers, Lucky Lane Bowling ve Piano oyunlarnı indirip medya oynatıcısının grafik kabiliyetini sınayabiliyorlar. Yeni oyunların yapım aşamasında olduğunu belirten Microsoft, Zune HD ile taşınabilir medya oynatıcıları pazarında iPhone/iPod ile sağlam bir yer edinen Apple'a rakip olabilecek mi, bunu zaman gösterecek.











  • Bu cihazı Türkiye de satan yok mu?
  • Ben iphone karşılaştırmalarını cidden hiç anlamıyorum, bildiğim kadarı ile bu alet telefon değil, yani bunu taşıdığınız zaman birde telefon taşımanız gerekiyor ki kim böyle bir tercihte bulunur gerçekten merak ediyorum.
  • Satılsa bile nasıl olsa rakipsiz bi fiyata sahip olacaktır. o yüzden fazla heveslenmemek lazım
  • hem ipod touch hem de zune hd ye sahibim. Hemen uygulamaları deneyeceğim ve sizlerle paylaşacağım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Public_Enemy

    Ben iphone karşılaştırmalarını cidden hiç anlamıyorum, bildiğim kadarı ile bu alet telefon değil, yani bunu taşıdığınız zaman birde telefon taşımanız gerekiyor ki kim böyle bir tercihte bulunur gerçekten merak ediyorum.


    esas rakini ipod neden iphone yazıyorlar bende bilmiyorum. bu aletin boyutları nedir bılmıyorum ama iphone neredeyse nettop boyutunda. bana kalas gıbı gelıyor. apple ürünlerine ve apple a bir türlü ısınamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.