Şimdi Ara

yabancı dil ile açılan mailboxlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

son zamanlar da hotmail e her girişimim de ispanyolca açılmaya başladı, dedim herhalde bi sorun vardır fakat son 2 gündür gmail de aynı şekilde ispanyolca açılmaya başladı, acaba bu bir saldırı girişimi olabilir mi ? yada mantıklı bir açıklaması var mı ? şu an tunus dayım, fakat türkiye de iken de aynı şekilde hotmail ispanyolca açılıyordu.

yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juveline -- 11 Kasım 2009; 13:05:31 >

• dns ayarları otomatikte, türkiye de bile ispanyolca açılması bi saldırı şüphesi uyandıyor ama çözemedim hala

Orijinalden alıntı: juveline

dns ayarları otomatikte, türkiye de bile ispanyolca açılması bi saldırı şüphesi uyandıyor ama çözemedim hala

gmaili bilmem ama msn son sürümleri , geçerli web tarayıcı explorer değilse , hotmail hesabı portekizce yada ispanyolca açılabiliyor.

çözümü denetim masasında program ekle kaldır , ordanda program erişim ve varsayılanlarına gir ve özele tıkla.ordan varsayılan web tarayıcını explorer yap.

bendeki çözümü bu ama gmaile aklım ermedi.

yok diğer tarayıcıları kullanacam derseniz de bir sorun yok varsın ispanyolca açılsın veya başka dilde içeri girer girmez türkçe oluyor nasılsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoL Tüm Diller ve Kodları
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.