Şimdi Ara

5800 XM ile İlgili 2 Önemli sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1. sorunum telefonumun wireless bağlantısı sırasında aniden ana ekrana geri dönüp bağlantıyı koparması. her zaman olmuyor ama sık oluyor ve işlem ortasında olup canımı sıkıyor. özellikle biraz yüklü sitelere girerken atma/çıkma sıklıkla yaşanıyor ne yapmam gerekiyor?

2. telefonum şebekeyi gayet görürken ve 4-5 çubuk çekerken, birisini aramak istediğimde "yalnızca acil aramalar" diyor bazen sanki hiç çekmiyormuş ya da kapsama alanı dışındaymış gibi. hatsız'a alıp geri dönsem de değişmiyor bu durum, telefonu açıp kapatmak lazım.

versiyonum V 30.0.011, acaba son versiyon mu yoksa güncellemem gerekir mi? güncellesem bu sorunlardan kurtuluyormuyum, yoksa telefonu aldığım yere mi götüreyim?

cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar.

• kendi tarayicisi deilde opera mini kullanmani tavsiye ederm gayet stabl we hc kendi kendne atma gormedm.. 2.soruna gelnce 3gyi kapat belki durum duzeleblir ama emin deilm bi dene
  • 1Sorunun tek çözümü var oda Baska Web Browser Kullanıcaksın. Butun 5800'larda var o sorun. Birden Bire Browser Kapanıyor.
    2Sorunu Hiç yaşamadım. Başka Hatlarda dene belkı HAT'tan dolayıdır.
  • anladım, opera'da yüklü bende, opera kullanacağım bundan sonra. bu heralde kronik bir Nokia'nın kendi browser'ında çünkü önceki N80'imde de aynı sorun vardı, eski telefon olduğu için idare ediyordum.

bu arada 3G'yi nasıl kapatacağım?

versiyon ile ilgili ne söylüyorsunuz, V31 sürümü varmış sanırım bunun, kurmam gerekir mi, işime yarar mı? şuan memnunum aslında.
  • 3G'yi Kapatmak için kendi Operatörüne başvur. Turkcell Kullanıyorsan Kendi Sitesine Girip Ayarlamalar Yapabılırsın.

V31'in en önemli artısı ; Mesaj yazarken Türkçe karakter'lerde bi süre sonra mesaj yazma hızı düşüyordu ve mesaj yazılmıyordu o sorun gıderılmıs. Eğer mesaj çok yazıyorsan kesınlıkle ;V31.0.101'i yüklemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

arkadaşlar merhaba,

1. sorunum telefonumun wireless bağlantısı sırasında aniden ana ekrana geri dönüp bağlantıyı koparması. her zaman olmuyor ama sık oluyor ve işlem ortasında olup canımı sıkıyor. özellikle biraz yüklü sitelere girerken atma/çıkma sıklıkla yaşanıyor ne yapmam gerekiyor?

2. telefonum şebekeyi gayet görürken ve 4-5 çubuk çekerken, birisini aramak istediğimde "yalnızca acil aramalar" diyor bazen sanki hiç çekmiyormuş ya da kapsama alanı dışındaymış gibi. hatsız'a alıp geri dönsem de değişmiyor bu durum, telefonu açıp kapatmak lazım.

versiyonum V 30.0.011, acaba son versiyon mu yoksa güncellemem gerekir mi? güncellesem bu sorunlardan kurtuluyormuyum, yoksa telefonu aldığım yere mi götüreyim?

cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar.

1.sine cevabım yok çünki daha almadım 5800 ü :D

2. sine cevabım ise şu... telefonun şebeke şeçimini çiftli yapar.. yani GsM/ umts genelde telefonlar çift modu seçer..

sen sadece GSM i seçiceksin ve olay biticek ;)

şebeke ayarlarına girip çift modu GSM e çevrmen gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dewilmacry

3G'yi Kapatmak için kendi Operatörüne başvur. Turkcell Kullanıyorsan Kendi Sitesine Girip Ayarlamalar Yapabılırsın.

V31'in en önemli artısı ; Mesaj yazarken Türkçe karakter'lerde bi süre sonra mesaj yazma hızı düşüyordu ve mesaj yazılmıyordu o sorun gıderılmıs. Eğer mesaj çok yazıyorsan kesınlıkle ;V31.0.101'i yüklemelisin.

eger bu sorun cozulmusse gercekten super ya suan sende oyle b sorun yok mu ve bu guncellemeyi nasıl yapacagız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: easmeer

quote:

Orijinalden alıntı: dewilmacry

3G'yi Kapatmak için kendi Operatörüne başvur. Turkcell Kullanıyorsan Kendi Sitesine Girip Ayarlamalar Yapabılırsın.

eger bu sorun cozulmusse gercekten super ya suan sende oyle b sorun yok mu ve bu guncellemeyi nasıl yapacagız?

güncelleme için nokia software updater proğramını yükleyip telefonu bağlayıp kullanacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 11 Kasım 2009; 7:11:43 >

• teşekkürler herkese.

yalnız Nokia'nın sitesinde 5800 için bir yazılım güncellemesi programı yok? software updater yok yani, başka telefonlar için var ama 5800 için yok.

şuradan baktım ama;

http://www.nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/yazilim/telefon-yazilim-guncellemesi

eğer başka bir yöntem varsa paylaşırsanız sevinirim. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

teşekkürler herkese.

yalnız Nokia'nın sitesinde 5800 için bir yazılım güncellemesi programı yok? software updater yok yani, başka telefonlar için var ama 5800 için yok.

şuradan baktım ama;

http://www.nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/yazilim/telefon-yazilim-guncellemesi

eğer başka bir yöntem varsa paylaşırsanız sevinirim. teşekkürler.

Aşağıdaki linki girin. Telefon resimlerinden 5800' ü seçin. Select language kısmından Turkish' i seçin. Download' a tıklayın.

http://europe.nokia.com/get-support-and-software/download-software/device-software-update

• İndirdim, kurdum, fakat malesef hata veriyor sürekli. ilk aşamayı tamamladıktan sonra ikinci aşama da "programda hata oluştu" uyarısı veriyor. acaba benden başka deneyebilecek olan var mı? sorun bana mı özgü yoksa genel bir sorun mu var anlayabilelim.

teşekkürler tekrardan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.