Bildirim
5800 mp4 film izleme sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ekran formatına uygun olarak formatlamanız lazım.
mp4 olması yetmiyor.
ekranın piksel boyutundan büyükse göstermiyor.
format factory isimli programla filminizi tekrar 5800 e göre formatlayınız.
filmin boyutu ile alakalı değil.
bende 1 gb film var gayet güzel açıyor.
hayırlı günler -
quote:
Orijinalden alıntı: tasshelhoff
ekran formatına uygun olarak formatlamanız lazım.
mp4 olması yetmiyor.
ekranın piksel boyutundan büyükse göstermiyor.
format factory isimli programla filminizi tekrar 5800 e göre formatlayınız.
filmin boyutu ile alakalı değil.
bende 1 gb film var gayet güzel açıyor.
hayırlı günler
Aynen öyle. Sadece MP4 olması yetmiyor , 1de 5800'ın Ekran Boyutuna uygun olması gerekiyor.
Bunun içinde 1kaç tane program var. Arkadasımında dedıgı gıbı ; Format Factory Programı Kullanabılırsın. -
Peki 5800 için ekran boyutu kaç olmalı? -
360 x 640 -
Bir arkadaşımız FormatFactory diye bir program önermiş ti onunla rahatlıkla ayarlanıyor ve izleniyor arkadaşım. -
Arkadaşlar konuyla alakasız ama 5800'da altyazı desteği varmı? Altyazılı film veya dizileri seyredebilir miyiz?? -
quote:
Orijinalden alıntı: ReapeR©
Arkadaşlar konuyla alakasız ama 5800'da altyazı desteği varmı? Altyazılı film veya dizileri seyredebilir miyiz??
Altyazıyı gömersen ( büyüklüğü iyi ayarlaman gerekir) izlersin.. Bu formatfactoryde vardı sanırsam, biraz incelemek lazım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: enerci
telefona mp4 film attım ancak ses var görüntü yok. BU sorun nasıl hallolur? mp4 filmleri oynatması lazım değil mi?
5800 kullanıcısı olarak bende bu sorunla karşılaştım sonrasındaFree Zone Video Converter programını buldum arkadaşlar bunu kulanın çok güzel bir program ayarlarınıda resimdeki gibi yapın ve convert deyin olay budur!!!
-
Core player yükle telefona herşeyi rahatça izlersin formatlamadan. -
quote:
Orijinalden alıntı: nedimkavak
quote:
telefona mp4 film attım ancak ses var görüntü yok. BU sorun nasıl hallolur? mp4 filmleri oynatması lazım değil mi?
5800 kullanıcısı olarak bende bu sorunla karşılaştım sonrasındaFree Zone Video Converter programını buldum arkadaşlar bunu kulanın çok güzel bir program ayarlarınıda resimdeki gibi yapın ve convert deyin olay budur!!!
peki ayarlar bu şekilde iken o 350 mb lik dosyayı editlediğinde yeni oluşan dosya boyutu kaç mb oluyor ?
bilgi verirmisiniz?
ff 700 lük dosyayı 1 gb yapıyorda :)
hayırlı günler.
-
format factory programını indirebilirsiniz orada 5800 ayarı var ve program ücretsiz gayette kullanışlı -
format factory programıyla mobile aygıt kısmından nokia 58xx seçerek dönüştürme yaptım ama geniş ekran olmadı. Ekranın sağ ve sol tarafında boşluk var. Tam ekran 16/9 nasıl yapabilirim. teşekkürler. -
selam arkadaslar. 5800 da avi. çalışmıyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: nedimkavak
quote:
win7de sorun çıakrıyor sanırım
denedim ama çalışmadı bitürlü convert yapmadı
-
arkadaşlar size bazı sorularım var
smart movie ile direk netten indirdiğim xvid formatlı filmi attım film fps 25 olarak ayarlanmış fakat smartmovie akıcı olarak göstermiyor.
flv yapıp 360x640 yaptım fps25 yine aynı sorun oldu. adobe flash lite programı ile sorunsuz akıcı bir şekilde tıpkı pc deki gibi izlenebiliyor.
bu denemelerden sonra anladığım smartmovie bazı codeclerde sıkıntılı bir gösterim yapıyor.
şimdi sorum şu altyazı gömüp dönüştürme işlemi yapacağım iyi bir program önerirmisiniz total videoconverter kullanarak çevirimler yapıyorum fakat smart moviede dediğim sorunları yaşıyorum.
sizce bu problemi nasıl aşarım -
quote:
valla recap ivedik 2 yi cevirdim attım tık demedi oynattı ve aniden ortaya başa sona sarıyorum pc den hızlı atlıyor ve devam ediyor bazı mp4 ler sorunlu oluyor cevirdiğiniz program ve videya dikkat edin bendede 1 tane çalışmadı dedim cihazda sorun var sonra pc ye baktım oda açmadı aynı videoyu iyi inceleyin normalda recep ivedik 2 filmini 956 mb la sorunsuz oynattı ses de görüntüde harika... -
-
quote:
Orijinalden alıntı: obiwan667
arkadaşlar size bazı sorularım var
smart movie ile direk netten indirdiğim xvid formatlı filmi attım film fps 25 olarak ayarlanmış fakat smartmovie akıcı olarak göstermiyor.
flv yapıp 360x640 yaptım fps25 yine aynı sorun oldu. adobe flash lite programı ile sorunsuz akıcı bir şekilde tıpkı pc deki gibi izlenebiliyor.
bu denemelerden sonra anladığım smartmovie bazı codeclerde sıkıntılı bir gösterim yapıyor.
şimdi sorum şu altyazı gömüp dönüştürme işlemi yapacağım iyi bir program önerirmisiniz total videoconverter kullanarak çevirimler yapıyorum fakat smart moviede dediğim sorunları yaşıyorum.
sizce bu problemi nasıl aşarım
format factory ile hababam sınıfı attım
tıkır tıkır
-
Ya beyler ben format factory kullanıyorum ama 58xx ayarlarını seçtiğimde kenarlarda boşluk kalıyo bu neden olabilir lütfen yardım...
Benzer içerikler
- nokia tuşlu telefon imei değiştirme kodu
- samsung duos tuşlu telefon şebeke yok
- sim kart kaydı yapılamadı ne demek
- play protect nedir
- gprs nedir
- türk telekom numara değiştirme
- dimensity 9400
- nokia n82
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X