Şimdi Ara

MW2 DE BAYRAK REZALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
409
Cevap
0
Favori
28.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bence bunun adı resmen REZALET...

iw burada çok büyük bir BASİRETSİZLİK örneği göstermiştir bana kalırsa...

dünyadaki en önemli ordular sıralamasında hep ilk 5 sırada olan TÜRK SİLAHI KUVVETLERİ resmen hiçe sayılmıştır...

iw ın mw2 sitesinden, Fourzerotwo' yu mail bombardımanına tutmayı teklif ediyorum...

zaten siteye üye olunca (http://www.infinityward.com/home.php) direkt olarak arkadaşınız oluyor ve friends list te gözüküyor (yani bende öyle oldu), hem münferit mesajlarla hem de hem buradan hem dewww.turkklanlari.com adresinden ulaştığımız diğer TURK klanları ile birleşip adam gibi İSYAN edelim derim...

böyle terbiyesizlik olmaz bence...

her yerde mükemmel oyun mükemmel oyun derken, içine etmişler resmen...

daha açılmamış title lar var, bu saatten sonra bunlardan birinde çıkacağını hiç sanmıyorum çıksa idi şimdiye çoktan açılmıştı...

MW2 DE BAYRAK REZALETİ

MW2 DE BAYRAK REZALETİ

(diğer başlıkta, C-TRanger' dan aldım resimleri, teşekkürler dostum...)

bakalım Fourzerotwo bu konuda ne yayınlayacak twitter da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renzokuken -- 22 Kasım 2009; 0:03:06 >

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv

• sanmıyorum, neden özellikle bizim bayrağımız sonradan açılan bir bayrak olsun ki..

tüm bayraklar zaten tek seferde aynı anda açılıyor...

sonradan açılsa açılsa basiretsiz iw, oyuna update dosyası koyar da öyle yapar...

ne çakal bunlar sen bir bilsen...

TÜRK ün TÜRK' den başka dostu yok yemin ederim...

• benim su trophyede bi yardım edermisniz?ozelden anlatırsanız sevinirm.up.u sildim bastan yükledim trophyleri vermedi:S

Ana konuda da yazdım, İsrail, Küba vs.. gibi diğer bazı ülkelerin de bayrakları yok. Bu nedenle belki sonra açılır diye umuyorum ama niye sonra sorusu takılıyor aklıma...

Bu arada ben de resimleri netten buldum...

Orada duruyordun yalnızca çığlıklar atarak,Kimsenin seni dinlemediğinden korkarak, En çok boş teneke kutunun tangırdadığını söylerler, Kendi sesin rahatlatıyor olmalı seni ,Yalnızca duymak istediklerini duyuyor,Ve yalnızca duymuş olduklarını biliyorsun,Sen,sen boğazına kadar trajediye gömülmüşsün ,Dünyayı kurtarmak niyetindesin, Kimse aldırmıyordu bu söylediklerime...IzdıraP
    Dostum sesin kaybolmadan önce, Bir kişinin eğlencesi diğerinin cehennemidir, Bu dönem insanların ruhlarını sınamak için gönderildi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrtk2

benim su trophyede bi yardım edermisniz?ozelden anlatırsanız sevinirm.up.u sildim bastan yükledim trophyleri vermedi:S

Yahu Mert ne trophysi. Ana konuda konuşuldu o konu updatele ilgili bir sorun var, ana konuyu bi incele.. Koyun kasap ilişkisi bu seninkisi şimdi kusura bakma...
    Psn: naughtydnz

Intel I5 4460 - Noctua nh-d9l - Msi H97 Gaming 3 - Asus Strix R9 380 4gb - 6gb G.Skill Ripjaws 1600mhz - Samsung Evo 120gb - Western Digital Caviar Black 500gb - Cooler Master CM 690 II - Cm 80+ Bronze 650w Psu - Logitech z906- Logitech g105 - Logitech g502
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz Call of Duty seven Türkler olarak oyunun son çıkan serisi olan Modern Warfare2’nin Multiplayer Modunun Title kısmında, Dünyanın en köklü Milleti olarak Türk Bayrağının görülmemesi karşısında üzüntü duyduk.

1299 yılında Osmanlı İmparatorluğu olarak kurulan ve 1923 yılına kadar devam eden İmparatorluk 1923 yılında Cumhuriyet yönetimine geçip Türkiye Cumhuriyeti adını almıştır.

Biz bu durumu gözden kaçırdığınız konusunda hem fikir olup, gerekli düzeltmenin ivedi olarak yapılacağını düşünüyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti
    Oyunseverleri

Arkadaşlar bu şekilde yazdım ben. Gerekli düzeltmeler eklemeler yapılabilinir. Kullanılmayabilirde. Yalnızca acele edelim

Tabii birde ingilizceye çevirme işi var. Eşim İngilizce öğretmeni. Düzeltmelerden sonra çevirtirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_ozgur_marti -- 10 Kasım 2009; 16:31:35 >

Orada duruyordun yalnızca çığlıklar atarak,Kimsenin seni dinlemediğinden korkarak, En çok boş teneke kutunun tangırdadığını söylerler, Kendi sesin rahatlatıyor olmalı seni ,Yalnızca duymak istediklerini duyuyor,Ve yalnızca duymuş olduklarını biliyorsun,Sen,sen boğazına kadar trajediye gömülmüşsün ,Dünyayı kurtarmak niyetindesin, Kimse aldırmıyordu bu söylediklerime...IzdıraP
    Dostum sesin kaybolmadan önce, Bir kişinin eğlencesi diğerinin cehennemidir, Bu dönem insanların ruhlarını sınamak için gönderildi...

• ii yazmışsın bencede bu konunun üzerine gidilmeli hep birlikte.
  • Biz Call of Duty seven Türkler olarak oyunun son çıkan serisi olan Modern Warfare2’nin Multiplayer Modunun Title kısmında, Dünyanın en köklü Milleti olarak Türk Bayrağının görülmemesi karşısında üzüntü duyduk.

1299 yılında Osmanlı İmparatorluğu olarak kurulan ve 1923 yılına kadar devam eden İmparatorluk 1923 yılında Cumhuriyet yönetimine geçip Türkiye Cumhuriyeti adını almıştır.
    8 Asırlık Şanlı geçmişe, günümüzde ise Dünyanın en güçlü ve Donanımlı 5. Ordusuna (Türk Silahlı Kuvvetleri –TSK) sahipken bir savaş oyunu olan MW2 ‘de Bayrağımızın bulunmaması bizi hem üzdü hem şaşırttı.

Biz bu durumu gözden kaçırdığınız konusunda hem fikir olup, gerekli düzeltmenin ivedi olarak yapılacağını düşünüyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti
    Oyunseverleri

Düzeltme yaptım.

• aslında bu bayrakları neye göre koydular az biraz meydanda pazar büyüklüğü şeklinde koyulmuş..

ama ona bakarsan türkiye pazarı us ve avrupa psn dışında en fazla oyuncuya sahip ülke.

bunu singapur bayrağını görunce anladım.

singapur asyanın en zengın ülkesinde biridir.

dubai ve katar ayarında bir ülkedir.

çok zengin ülkedir.

ama ona bakarsan yıne aptal bi dağılım olmuş..
    bizim kesinlikle BAYRAĞIMIZI getirmemiz lazıım

birincisi istiyorum

ikincisi hakkım

üçüncüsü öldükleri zaman o bayrağı görsünler

dostum, tepkinde haklısın inan bana delirmemek elde değil...

aytunç bence de senin mail in biraz yumuşak olmuş, meslek icabı da yazdığım dilekçelerde ne zaman üslubum ağır olursa, karşı taraf o anda daha dikkatli bir şekilde dinlio daha ciddiye alınıo...

acı ama gerçek

• türk bayrağının olmaması beni üzmedi neden derseniz türk bayrağını bir oyuna bile koymakdan aciz insanların türk bayrağına empatilerinin nedenini gecmişten gelen mevzuları unutamaları iclerindeki ezikliği gün gibi ortaya koyuyo zaten emin olun nufusu istanbulu gecmeyen ülkelerin bayrakları var o oyunda olmasın demiyoruz onlara ama sebebi ne olursa olsun ülkemde ticaret yapıp üstünede benim şanlı türk bayrağımı o oyuna en yüksek tepeye koymuyosan hic koyma daha iyi üc kuruşluk oyuna mazeme olacak kadar kücük değil bayrağım.... koca dünyada istila edecek ülke yok paso orta doğu vurun abalıya bakalım nereye kadar....
  • MrStark.. son cümlene hak veriyorum ve katılıyorum.. Bence de önce bi işin aslını öğrenmek lazım. Sonradan açılıyor olabilir. Düzgün bir mesaj atıp veya IW forumlarına düzgün bir konu açıp sormak lazım bayraklar bu kadar mı? sonra açılacak bayraklar var mı? vs diye... Ha bu kadar deniyorsa o zaman sayıp sövelim...

biz değil dunya egoist

ve evet başta açılsaydı egom çok tatmin olurdu.

bu yapmamalarının nedeni orjinallik fala değildir.

suudi arabistan var iran var

el salvador var

türkiye yok

varsa sonra açılcak niye sonra açılıyo? ben gayet rahatsızım ve evet egoistim direk

75 milyon nufus 700ç bine yakın taaruza hazır asker ...tabiki dunyada nufuslu bir konumdayız..

belki masalarda kaybediyoruz o artık kımın suçuysa bilmiyorum..

ama eğer bu bir ooyunsa ve eğlenmek içinse infibty bazı bayrakları açmış baazılarını açmamışsa bu haksizlıktır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.