Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Acer 5739G-964G32MN(T9600-GT240M-DDR3 4GB)Detaylı inceleme-pil-Sorun çözümleri-SSS

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Acer >> Acer 5739G-964G32MN(T9600-GT240M-DDR3 4GB)Detaylı inceleme-pil-Sorun çözümleri-SSS Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aRnOaLd

9 Kasım 2009, 18:02:42  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ürün elime 4 kasımda geçti.karton kutu içerisinden bilgisayarın kendi kutusu çıkıyor.
Ürün geldiği gibi kuruluma geçebiliyorsunuz.pili takıp makinayı pirize bağladıktan sonra win-7 kurulum ekranı çıkıyor karşımıza burda ingilizce türkçe seçimi yapıyoruz ve bu yaptığımız seçimi birdaha değiştiremiyoruz.bilgisayarı ilk haline döndürdüğümüzde bile direk türkçe olarak kuruluyor.
Gerekli bilgileri(bilgisayar adı-ağ adı tarih saat vs..)girdikten sonra kurulum yaklaşık 1-1.5 saat sürüyor.Ardından bilgisayar tam hazır haliyle karşımıza çıkıyor.içinde 2 aylık mcafee antivürüs var.ben şuanda bu antivirüsü kullanyorum ve gayet başarılı.
Ürünü daha hiç pille kullanmadım ancak pil ürün elime geçtiğinden beri takılı.ekran ayarlarını en kısığa getirdiğinizde 3 saat 40 dakika olarak gözüküyor ancak tabiki daha hiç boşaltmadım pili ama ortalama 2.5 saat gideceğini tahmin ediyorum.
Ürünün resmi sitesi
İntel Centrino 2 Windows 7 home premium
İşlemci T9600 2.8Ghz 6MB L2 cache
Ram 4GB DDR3 1066 Mhz
Hard disk 320Gb 5400 RPM Hitachi
Ekran kartı 1GB-DDR3(up to 2.7GB) GT240M cuda physX
Ekran Boyu 15.6" Led HD
Max Çöz 1366 x 768
Optik Sürücü DVD SUPER MULTI
Mobil Özellikler Wireless, BlueTooth, Kamera, Kart Okuyucu
İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr
Ağırlık 3,2 kg
Elimde kaliteli fotoğraf makinesi olmadığından cep telefonuyla çektiğim birkaç fotoğrafı koymak istiyorum.(lütfen diğer 5739 sahipleri foto çekip eklesin)

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ürünün tasarımı gerçekten çok güzel özellikle iç kısmı gerçekten çok hoşuma gitti
şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım sadece güç tasarrus modu tuşunun altı hafif şişkin onu çözemedim.
Wirelless gerçekten çok kuvvetli full speed down yapabiliyorum.(5100 draftn signal up)
touchpad çok hassas ancak bazen scroll ile touchpad karışabiliyor
dokunmatik tuşların media playerle ilgili olanları hariç çok işlevsel.
ekran parlaklığı ve görüntüsü 10 numara
Kısacası hiçbir kötü yününü bulamadım daha.İnşallahta bulmam.
aklıma geldikçe buraya yazıcam.3dmarkları indirdiğimdede buraya skorların resmini koyarım.
alacak arkadaşlara hayırlı olsun gerçekten muhteşem bir alet.
(yazım hataları affola)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 13 Kasım 2009; 16:39:20 >

ne gerek var boyle seylere
aXiS

10 Kasım 2009, 15:54:48  

Hayırlı olsun.

Ben de bu haftasonuna kadar almayı düşünüyorum. Verdiğin Win 7 puanlaması en çok merak ettiğim konulardan biriydi. Sağolasın. Bir de zahmet olmazsa ses kartı/ses sitemi ile ilgili düşüncelerini yazabilir misin? Makinenin özelliklerinde "Dolby Home Theater" yazıyor. Dolby destekli bir ses sisteminde deneme şansın oldu mu bunu merak ediyorum. Sanırım kutu içeriğinde Win 7 içeren bir CD/DVD bulunmuyor. Bunun dışında kutu içeriği hakkında bilgi verir misiniz? Mesela makineyi almaya gittiğimde HDMI kablo da alayım mı? Zira ben makineyi TV'ye de bağlamak istiyorum.

Önceki mesajlarınızdan hatırladığım kadarıyla makineyi herhalde Vatan Bilgisayardan aldınız. Ben internet üzerinden araştırırken bir de İstanbul Bilişim'de gördüm aynı makineyi. Fiyatı orada 300 Liraya yakın daha ucuz ancak özelliklerinde işletim sistemi Vista gözüküyor. Ben de Vatan Bilgisayar'dan almayı düşünüyorum ancak bu İstanbul Bilişim'in sitesindeki bilgiler kafamı karıştırdı.

Tekrar hayırlı olsun diyeyim.

aRnOaLd

10 Kasım 2009, 16:49:24  

Teşekkür ederim.
Elimden geldiğince sorularını cevaplıyorum;
Ürünün sesi tatmin edici seviyede.Daha ben ses ile ilgili bir problem yaşamadım.İnşallahta yaşamam.Hemen monitörün altında dolby home theater yazıyor vede simgesi var.Buda desteklediğinin kanıtı.Benim deneme şansım olmadı ancak muhakkak destekliyordur.
Ürün içerisinden cd veya dvd veya herhangi bir medya çıkmıyor.İki üç kullanma klavuzu registerle ilgili birkaç belge ve uluslararası garanti belgesi vs.. var.Kutu içeriği Bilgisayar,birtakım kağıtlar ve adaptörden oluşuyor.Makinayı aldığında yanında HDMI kablo da alman gerekiyor.Zaten hiçbir notebook yanında HDMI kablo vs vermez diye biliyorum.
Ürünü www.sadecenotebook.com'dan sigortalı şekilde aldım.İstanbul bilişim paralel ithalat yapıyor diye biliyorum yani garantisini kendi veriyor.Ayrıca bende baktım stok sorunu diyor yani büyük ihtimal ellerinde yok ve size şu ürünü önerelim diyecekler.
Ürünün özellikleri yukarda yazdığım gibi ne eksik ne fazla hatta üzerindeki girişleride sıralıyim;
Ac adaptör,4USB(1tanesi e-sata ile ortak) , mic-spdf-line in, ethernet,tel line,vga çıkış,kenigston kilit yeri,ve HDMI.

aslanemre58

10 Kasım 2009, 16:54:09  

Hayırlı olsun güzel ürün

HP Pavilion DV5-1170ET
Intel Centrino®2//Core� 2 Duo T9400@T9550 2.66 GHz 1066 mHZ Fsb 6 MB Cache//3 GB DDR2 800 MHz up to 8 GB//nVidia Geforce 9600M GT DDR2:( OC(625/1600/605)512 MB TC 1791 MB//Optiarc DVD±R/RW&Blu-ray//WD Scorpio Blue 320 GB 5400 rpm Hdd&Hp Protectsmart HDD koruma//15.4"WXGA Infinity Ag Ekran//Altec Lansing Stereo Hoparlörler//Intel Wifi Link 5100&Bluetooth//5/1 Kart Okuyucu//eSATA&HDMI//Parmak İzi Okuyucu//Windows 7 Ultimate 64 Bit&Logitech G5 V2
Win7 Puanları İşlemci:6.2,Oyun Grafikleri:6.5,Ram:5.9,HDD:5.3//3dmark06:6322(1280x800)
Nokia N82
nitroture

10 Kasım 2009, 20:36:02  

Kolay gelsin arakdaşlar.1-2 sorum olacak benim.
Oyunlarda performansı nasıl?autocad vb tarzı programlar için ve oyun oynamak için kullanılacak bilgisayar.
ddr3 olması çok büyük bi avantaj ama ekran kartı hakkında bazı endişelerim var.Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim..

Bu bilgisayar ve bu model arasında kaldım.Sizin düşüncelerinizi alabilirmiyim ?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n51vf-280dv-n51vf-core2-duo-t9600-2.8ghz-4gb-500gb-15.6-cam-bt-fp-1024mb-gt240m-dvdrw-wvpre/productdetails.aspx?I_ID=40784

behbeh

10 Kasım 2009, 23:00:01  

kardes bende bunu begenmıstım ama alıem ocaga kdar bekle dedi.bekliyim mi yoksa ısrar edip senin aldğını alyım mı?.oyun performansı nasıl olur?

Tlg.RBTR

Sisteme Gözat

11 Kasım 2009, 20:37:39  

bunu görmem iyi oldu incelemen gayet güzel olmuş aklımdaki soru işaretleri gitti diyebilirim bende bu laptoptan alıcam en kısa zamanda bakmak isteyenler için
http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as5739g-964g32mn-as5739g-core2duo-t9600-2.8ghz-4gb-320gb-dvdrw-15.6cam-1024mb-gt240m-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=40251

NcB

11 Kasım 2009, 23:15:21  

bndede aynı 2.8 işlemcili modelden war yanlız windows puanlamasında bnm disk puanım 5.3 ve bilgisayara bsey atarken video flan acmaya calıstıımda acaip kasıo yani 2.8 işlemcili bi bilgisayardan bklenmeyecek sekilde ses sorunu na değinmek gerekirse bnce o kadarda rahatsz edici düzeyde değil normalde o pıt pıt sesi gelmio sadece kulaklıkla dnlerken arada bir yanlız su bnm disk puanım kafamı braz kurcalıo baska 5.3 veya 5.7 olan warmı? szde de bsey atarken kasıo mu? cevaplarsanız sevinrm simdiden tesekkürler...

pininfarina

12 Kasım 2009, 17:07:22  

İnceleme için teşekkürler. Özellşkle öğrenmek istedigim önemli bir konu var fan sesi ne durumda bu cihazda?

Bundan kısa bir süre önce P8700 işlemcili, nVdia GT 130M konfigli acer 5739G modelini aldım ancak hemen hemen hiç durmayan ve sürekli çalışan fan ve yüksek fan sesinden dolayı ürün katlanılacak gibi degildi o sese ve hemen götürüp ürünü ertesi gün iade ettim!

Sessiz bir odada gece yarısı bu ürünün fan sesi ve genel çalışma gürültüsü nasıl hocam? Gerçi herkesin "işitsel hassasiyeti farklıdır" ama şöyle bir örnek vereyim 5739G de fan neredeyse hiç susmadıgı gibi seside normal bir konusma sesi sırasında "dikkat kesilmeden duyulabilecek seviyedeydi" Bu kötü deneyimden sonra acer'lardan tırsmaya başladım açıkcası fan sesinden! Bu konuda asus'un son serileri çok başarılı ve zerre kadar fan sesi vs duyulmuyor cihazlardan (U50 ve N61 serileri)

Kısaca, bu modelin sesi hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim dostum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 12 Kasım 2009; 17:17:10 >

Intel Quad Core QX6700 @ 3.2Ghz, GIGABYTE GA-X45T-DQ6, 1TB Seegate RAID 5 Config @ 310Mb/sn, 4GB Corsair XMS PRO, 22" LG Widescreen, ATI RADEON HD 4890, BENQ-1640/1650 Dvd-Writer, Logitech MX1000 Lazer Mause, Audigy-2 ZS Platinum Pro, BOSE ACUSTİMAS Speakers
Tlg.RBTR

Sisteme Gözat

12 Kasım 2009, 22:07:03  

quote:

Orijinalden alıntı: pininfarina

İnceleme için teşekkürler. Özellşkle öğrenmek istedigim önemli bir konu var fan sesi ne durumda bu cihazda?

Bundan kısa bir süre önce P8700 işlemcili, nVdia GT 130M konfigli acer 5739G modelini aldım ancak hemen hemen hiç durmayan ve sürekli çalışan fan ve yüksek fan sesinden dolayı ürün katlanılacak gibi degildi o sese ve hemen götürüp ürünü ertesi gün iade ettim!

Sessiz bir odada gece yarısı bu ürünün fan sesi ve genel çalışma gürültüsü nasıl hocam? Gerçi herkesin "işitsel hassasiyeti farklıdır" ama şöyle bir örnek vereyim 5739G de fan neredeyse hiç susmadıgı gibi seside normal bir konusma sesi sırasında "dikkat kesilmeden duyulabilecek seviyedeydi" Bu kötü deneyimden sonra acer'lardan tırsmaya başladım açıkcası fan sesinden! Bu konuda asus'un son serileri çok başarılı ve zerre kadar fan sesi vs duyulmuyor cihazlardan (U50 ve N61 serileri)

Kısaca, bu modelin sesi hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim dostum...

bana sorarsan bu fiyata bu özellikler bırak ta o kadar fan ı ötsün benim için sorun çıkarmaz

pininfarina

12 Kasım 2009, 22:45:55  

Benim için kesinlikle bir sorun fön makinesi gibi sürekli kulağının dibinde katlanilacak şey değil. İsterse bedava olsun yine almam.

Intel Quad Core QX6700 @ 3.2Ghz, GIGABYTE GA-X45T-DQ6, 1TB Seegate RAID 5 Config @ 310Mb/sn, 4GB Corsair XMS PRO, 22" LG Widescreen, ATI RADEON HD 4890, BENQ-1640/1650 Dvd-Writer, Logitech MX1000 Lazer Mause, Audigy-2 ZS Platinum Pro, BOSE ACUSTİMAS Speakers
Tlg.RBTR

Sisteme Gözat

12 Kasım 2009, 23:44:07  

quote:

Orijinalden alıntı: pininfarina

Benim için kesinlikle bir sorun fön makinesi gibi sürekli kulağının dibinde katlanilacak şey değil. İsterse bedava olsun yine almam.

inşallah dediğin gibi yoktur korkutmaya başladın beni yalnız

şöyle bir düşündüm de zaten masaüstü pc çok ses çıkartıyor bir de o eklenicek inşallah kafa dağıtıcak gibi ses çıkarmaz

aRnOaLd

13 Kasım 2009, 24:34:18  

Arkadaşlar ürünün kesinlikle rahatsız edici bir sesi yok.Sadece tam sessizlikte pür dikkat dinlerseniz duyabiliyorsunuz.
Bu arada işlemci sıcaklıkları:
Boşta 30-40
10 level satranç oynarken 50-60
8xAA fulll detaylı oyun oynarken 65-75 aralıklarındadır benim gözlemlediğim kadarıyla.
Ses konusunda bir sorun olduğu doğrudur.ancak kesinlikle rahatsız edici bir ses değil arada sırata pıt ediyo okadar.Zaten dolbyi kapatırsanız veya kulaklık,başka hoparlor takarsanız pıt sesi ortadan kalkıyor.
yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ürünü.Başkada sorunu çıkmadı.
Yanlız ekranın en kenarında hafif bi çizik oldu nasıl çizildi bilmiyorum bitek o üzdü şuana kadar beni.

aRnOaLd

13 Kasım 2009, 16:43:17  

Arkadaşım iki bilgisayarın özellikleride hemen hemen aynı performans açısından acer daha üstün,multimedya ve giriş çıkışlar açısından asus daha iyi.
Ben sana kullanmakta olduğum aceri kesinlikle öneririm.biraz araştırırsan 1950 civarına bulabilirsin.Ama yinede vatan bilgisayara gidip ikisinide kendin görmen daha iyi olur giderken bir hafıza kartına 3dmark atıp performanslarını orada test edebilirsin.Kolay gelsin.
quote:

Orijinalden alıntı: nitroture

Kolay gelsin arakdaşlar.1-2 sorum olacak benim.
Oyunlarda performansı nasıl?autocad vb tarzı programlar için ve oyun oynamak için kullanılacak bilgisayar.
ddr3 olması çok büyük bi avantaj ama ekran kartı hakkında bazı endişelerim var.Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim..

Bu bilgisayar ve bu model arasında kaldım.Sizin düşüncelerinizi alabilirmiyim ?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n51vf-280dv-n51vf-core2-duo-t9600-2.8ghz-4gb-500gb-15.6-cam-bt-fp-1024mb-gt240m-dvdrw-wvpre/productdetails.aspx?I_ID=40784

Tlg.RBTR

Sisteme Gözat

13 Kasım 2009, 22:01:51  

1914 tl ye düştü laptop

İtfayeci

14 Kasım 2009, 12:01:50  

nerde abi o fiyat? gündüz 2080 idi bimeks'te az evvel baktım 2300'e fırlatmışlar.

120GB SLIM PAL PS3,PSN: Midnightoil/Acer 5930G Laptop/Sony NWZ-X1050 Walkman+Sennheiser IE8
Tlg.RBTR

Sisteme Gözat

14 Kasım 2009, 12:47:07  

K4TL14M

14 Kasım 2009, 2:34:18  

peşin fiyatı nedir???? o 5 taksitli hali

Tlg.RBTR

Sisteme Gözat

14 Kasım 2009, 24:52:52  

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

peşin fiyatı nedir???? o 5 taksitli hali

peşin fiyatı malesef yazmıyor olsa ben de peşin alıcam

K4TL14M

14 Kasım 2009, 13:39:08  

yazmaz ama elbet vardır gidince indirecekler

Tlg.RBTR

Sisteme Gözat

14 Kasım 2009, 15:13:22  

quote:

yazmaz ama elbet vardır gidince indirecekler

zaten %12 indirimli fiyatı bu daha ne kadar indirim yapıcaklar ?

K4TL14M

14 Kasım 2009, 15:51:43  

taksitli ve peşin fiyatının aynı olması mantıklı mı ?

Tlg.RBTR

Sisteme Gözat

14 Kasım 2009, 17:13:58  

quote:

taksitli ve peşin fiyatının aynı olması mantıklı mı ?

değil ama %12 indirimden daha fazla indirim olacağını sanmıyorum olsa fiyat yazardı öyle değil mi ?

aRnOaLd

15 Kasım 2009, 16:49:33  

Ben 1975 liraya aldım ve şu an çok mutsuz bi insanım bu notebookun asıl değeri 1800 filan ancak o fiyatlara düşeceğini sanmıyorum zira bu düşerse diğer notebooklar hiç satmaz.

okko

Sisteme Gözat

15 Kasım 2009, 18:54:37  

Bu hafta içi bende bundan alacağım aynı fiyata daha iyisi varmı acaba

SONY S40 Full HD ||KENWOOD||Sony Playstation 3 (40 GB) ||PSP||
Oyunlarım : PES 09||Uncharted|| GTAIV || GT5P || KZ2 ||SOCOM ||
PSN : okkobaba
Tlg.RBTR

Sisteme Gözat

15 Kasım 2009, 19:42:34  

quote:

Orijinalden alıntı: okko

Bu hafta içi bende bundan alacağım aynı fiyata daha iyisi varmı acaba

ben uzun zamandır araştırıyorum bulamadım ama sen bulursan koyabilirsen çok makbule geçer

fbahadir07

15 Kasım 2009, 20:04:47  

Bayramdan sonra bende bu modeli almak istiyorum. recoveryı bı dvdye cekme ımkanımız warmı. zira ben daha sonra farklı ısletım sıstemı kurarım tekrar stok ayarlarına donmek ıcın bı dvdye aktarmak ısterım.

kroniköğrenci...
okko

Sisteme Gözat

15 Kasım 2009, 22:35:08  

Bulamadım bende valla world cardi bekliyorum 1900 e Alalim iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Tlg.RBTR

Sisteme Gözat

16 Kasım 2009, 15:40:25  

quote:

Bulamadım bende valla world cardi bekliyorum 1900 e Alalim iste

ben bayrama kadar bekleyeceğim sanırım 10 günde bir fiyat düşüyormuş

rageofdynax

16 Kasım 2009, 17:44:10  

Alacaklara tavsiye, birinci tavsiyem yılbaşını beklemeniz "eğer ben sabredebilirim" diyorsanız. Mağazaların güzel indirimleri oluyor.
İkinci tavsiyem ise Vatan'dan alacaklar, Vatan bilgisayar arada bir kdv indirimi yapıyor, baya baya kârlı çıkarsınız. %18 bu dönemde süper bir durum ancak ne zaman yapcakları belli olmuyor. Ancak genellikle 3 4 haftada bir hafta sonları yapıyorlar.

İlahiyat.
Tlg.RBTR

Sisteme Gözat

16 Kasım 2009, 22:05:43  

quote:

Orijinalden alıntı: rageofdynax

Alacaklara tavsiye, birinci tavsiyem yılbaşını beklemeniz "eğer ben sabredebilirim" diyorsanız. Mağazaların güzel indirimleri oluyor.
İkinci tavsiyem ise Vatan'dan alacaklar, Vatan bilgisayar arada bir kdv indirimi yapıyor, baya baya kârlı çıkarsınız. %18 bu dönemde süper bir durum ancak ne zaman yapcakları belli olmuyor. Ancak genellikle 3 4 haftada bir hafta sonları yapıyorlar.

önerin için teşekkürler ama ben bayrama kadar sabredebileceğim diye umuyorum

okko

Sisteme Gözat

16 Kasım 2009, 23:37:51  

ben sabredemem ya ha 100 tl ucuz ha fazla

Tlg.RBTR

Sisteme Gözat

16 Kasım 2009, 23:48:20  

quote:

1914 ten 1902 ye düştü

fbahadir07

17 Kasım 2009, 12:22:54  

quote:

Orijinalden alıntı: Tlg.RBTR

quote:

1914 ten 1902 ye düştü

nerde bu fiyat hocam.

kroniköğrenci...
Tlg.RBTR

Sisteme Gözat

17 Kasım 2009, 1:18:45  

quote:

Orijinalden alıntı: fbahadir07

quote:

quote:

1914 ten 1902 ye düştü

nerde bu fiyat hocam.

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as5739g-964g32mn-as5739g-core2duo-t9600-2.8ghz-4gb-320gb-dvdrw-15.6cam-1024mb-gt240m-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=40251

okko

Sisteme Gözat

17 Kasım 2009, 9:55:06  

vatandna alıcam zatne o yüzden worldcardımı bekliyorummm

port_fire

17 Kasım 2009, 11:19:04  

yav fiyatın vatanla alakası yok ki ben 2 hafta once aldım 2300 e simdi dolar dustugu icin inmis 2160 tabi world kartı olanlar 1900 e de alabilir bende world kart olmadıgından 2300 e almıstım o zamanda world kart ile 2100 civarı bisidi ve dolar daha duser diosanaız dahada bekleyin dahada duser fiyatı

GIGABYTE X48T-DQ6**Q9300 2,5GHZ CPU** 2X1 GB DDR3 CORSAIR RAM**ZOTAC 9600 GT EKRAN KARTI** SEAGATE 500GB NCQ 32MB HDD** THERMALTAKE SOPRANO KASA ** PHILIPS 220XW8FB LCD MONİTÖR
Tlg.RBTR

Sisteme Gözat

17 Kasım 2009, 11:56:52  

quote:

Orijinalden alıntı: port_fire

yav fiyatın vatanla alakası yok ki ben 2 hafta once aldım 2300 e simdi dolar dustugu icin inmis 2160 tabi world kartı olanlar 1900 e de alabilir bende world kart olmadıgından 2300 e almıstım o zamanda world kart ile 2100 civarı bisidi ve dolar daha duser diosanaız dahada bekleyin dahada duser fiyatı

memnunmusun peki hocam ?

SercY

17 Kasım 2009, 20:37:10  

arkadaşlar vatan notebook inserti var elimde gazete ile gelmiş bu ürünü almayı düşünenlere vatanın notebook store ları açılıyormuş ve açılış süresi boyunca ilk 10 günlük bir süre içinde 964g32mn modeli worlde 5 taksitle 1803tl olarak elimde duruyor. Dikkate alın 1900 e almayı düşünmeyin mağazalara giderek araştırınız.

Tlg.RBTR

Sisteme Gözat

18 Kasım 2009, 12:05:14  

quote:

Orijinalden alıntı: SercY

arkadaşlar vatan notebook inserti var elimde gazete ile gelmiş bu ürünü almayı düşünenlere vatanın notebook store ları açılıyormuş ve açılış süresi boyunca ilk 10 günlük bir süre içinde 964g32mn modeli worlde 5 taksitle 1803tl olarak elimde duruyor. Dikkate alın 1900 e almayı düşünmeyin mağazalara giderek araştırınız.

bilgi için teşekkürler de bu insert nasıl elimize geçebilir?

okko

Sisteme Gözat

18 Kasım 2009, 10:04:48  

Nerde açılıyomuş notebook store lar peki

SercY

18 Kasım 2009, 19:23:59  

Tlg.RBTR

Sisteme Gözat

18 Kasım 2009, 21:08:43  

iyide bu sitede hiç bir şey yok

SercY

18 Kasım 2009, 21:14:41  

http://forum.donanimhaber.com/m_35863452/mpage_1/key_//tm.htm#35863452

yukarıdaki başlıkta insert
biraz aceleye geldi ama işlerim yoğun inserti foto çekerek ekledim umarım işinize yarar

edit: kalite açısından fotoların bazısı çok kötü olmuş kusura bakmayın en kısa sürede scanner dan taratıp aktarmaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SercY -- 18 Kasım 2009; 21:23:21 >

Tlg.RBTR

Sisteme Gözat

18 Kasım 2009, 23:27:19  

quote:

Orijinalden alıntı: SercY

http://forum.donanimhaber.com/m_35863452/mpage_1/key_//tm.htm#35863452

yukarıdaki başlıkta insert
biraz aceleye geldi ama işlerim yoğun inserti foto çekerek ekledim umarım işinize yarar

edit: kalite açısından fotoların bazısı çok kötü olmuş kusura bakmayın en kısa sürede scanner dan taratıp aktarmaya çalışacağım.

koyduğun için teşekkürlerde abartılacak bir şey yok fiyatlarda

port_fire

19 Kasım 2009, 11:20:00  

quote:

quote:

memnunmusun peki hocam ?

ben cok memnunum makineden o pıt pıt sesi cıkıyor diye dolby i kapamıstım ama nvidianın yeni driver ı ile o sorun halloldu fazla ısınma sorunu gözlemedim işim gereği sabah açıyorum laptopu 9 da aksam 18 e kadar eve gidene kadar 1-2 saat kapalı kalıyor eve gidincede wow oynuyorum hiç kapanma olmadı öyle aşırı ısınmada olmadı ses güzel işlemci zaten 10 numara ram ekran kartı vee birde bu fiyata çok güzel makine.

Ama unutmadan söyliyim ilk defa acer aldım şimdilik sorun yok umarım cıkmazda cunku servisi pek iyi demiyorlar forumda umarım servislik işim olmaz ama diğer yönlerden 10 numara diyebilirim bu arada modern warfare 2 oynadım gayet akıcı ve yine ısınma olmadı bunuda ekliyim dedim.

GIGABYTE X48T-DQ6**Q9300 2,5GHZ CPU** 2X1 GB DDR3 CORSAIR RAM**ZOTAC 9600 GT EKRAN KARTI** SEAGATE 500GB NCQ 32MB HDD** THERMALTAKE SOPRANO KASA ** PHILIPS 220XW8FB LCD MONİTÖR
Tlg.RBTR

Sisteme Gözat

19 Kasım 2009, 15:51:50  

quote:

quote:

quote:

memnunmusun peki hocam ?

ben cok memnunum makineden o pıt pıt sesi cıkıyor diye dolby i kapamıstım ama nvidianın yeni driver ı ile o sorun halloldu fazla ısınma sorunu gözlemedim işim gereği sabah açıyorum laptopu 9 da aksam 18 e kadar eve gidene kadar 1-2 saat kapalı kalıyor eve gidincede wow oynuyorum hiç kapanma olmadı öyle aşırı ısınmada olmadı ses güzel işlemci zaten 10 numara ram ekran kartı vee birde bu fiyata çok güzel makine.

Ama unutmadan söyliyim ilk defa acer aldım şimdilik sorun yok umarım cıkmazda cunku servisi pek iyi demiyorlar forumda umarım servislik işim olmaz ama diğer yönlerden 10 numara diyebilirim bu arada modern warfare 2 oynadım gayet akıcı ve yine ısınma olmadı bunuda ekliyim dedim.

inşallah servislik işin olmaz inşallah benimde olmaz

modern warfare 2 de kaç fps alıyorsun buraya yazabilirmisin ? bir kaç resimde koyarsan daha güzel olur

Vapor.Experience

19 Kasım 2009, 19:38:55  

slm arkadaşlar. bende bayramdan sonra kısmetse p7450 işlemcili olan modelden alıcam. konu dağılmış biraz da. kullanan arkadaşların şöle birer cümleyle iyilerini kötülerini yazmalarını rica etsem. en azından benim gibi almayı düşünen arkadaşlarada fikir vermiş olur. anasayfada fotoğraf bilgi herhangi bişey yok. görüşlerinizi belirtirseniz memnun olurum. toshiba samsung derken acer en güzel seçim olacak gibi. ddr3 ramler var 4gb. en güzelide sistem 64bit ile geliyo hemde win 7 direk. ekranı led miş. notebookcheck in sitesinde modelin incelemesi var. ekrandan memnun kalmamışlar. ayrıca hiç susmayan ve gürültülü olan bi fanı var demişler. görüşleriniz?

Tlg.RBTR

Sisteme Gözat

19 Kasım 2009, 20:19:12  

quote:

Orijinalden alıntı: Vapor.Experience

slm arkadaşlar. bende bayramdan sonra kısmetse p7450 işlemcili olan modelden alıcam. konu dağılmış biraz da. kullanan arkadaşların şöle birer cümleyle iyilerini kötülerini yazmalarını rica etsem. en azından benim gibi almayı düşünen arkadaşlarada fikir vermiş olur. anasayfada fotoğraf bilgi herhangi bişey yok. görüşlerinizi belirtirseniz memnun olurum. toshiba samsung derken acer en güzel seçim olacak gibi. ddr3 ramler var 4gb. en güzelide sistem 64bit ile geliyo hemde win 7 direk. ekranı led miş. notebookcheck in sitesinde modelin incelemesi var. ekrandan memnun kalmamışlar. ayrıca hiç susmayan ve gürültülü olan bi fanı var demişler. görüşleriniz?

http://forum.donanimhaber.com/m_34121698/tm.htm

burayı bir incele derim

Vapor.Experience

Dün, 10:56:42  

yaw takip ediyorum bu konuyu da. ama milleti anlamadım. topic sorunlar varsa çözülsün ne bileyim yeni alacak insanlara fikir versin diye açılır. diski nası bölecem diye koskoca 1 sayfa 30 post yazı var. siniri bozuluyo insanın. neyse saol kardeş

SercY

Dün, 24:11:40  

gün itibariyle 1728tl ye vatan bilgisayardan aldım gayet iyi fiyat...

caucasian1

Dün, 13:46:20  

bu bilgisayarın ekranı özellikle dış oratamlarda rahatsız edecek derecede yansıma yapıomus doğru mu?

okko

Sisteme Gözat

Dün, 15:29:33  

fanın sürekli çalışma olayıda bios güncellemesiyle çözülmüş arkadaşlar.

gunesindostu

Dün, 15:40:59  

arkadaslar alcak varsa alin

w910i w810i

aRnOaLd

Dün, 16:45:26  

Arkadaşım ses sorunu dışında hiçbir sorunu yok notebookun.ses sorunuda driverle çözülüyormuş.yüksek seslerde hoparlör hafif cızırdıyor bunuda ekliyeyim.10 numara notebook.sormak istediğin aklına takılan birşey varsa yaz buraya cevaplıyayim.
quote:

Orijinalden alıntı: Vapor.Experience

okko

Sisteme Gözat

Dün, 16:49:13  

evetttttt worldcardda geldi bu akşam yada haftasonu alıyorum kısmetse artı kklubu kuralım bence

gunesindostu

Dün, 17:29:02  

kurulumu vatanada yaparlarsa wirelesi kontrol edin kesin bazen bozuk cikabilior ..benim oyle oldu.. ama sorun cikarmiolar deiisimde

w910i w810i

İtfayeci

Dün, 21:39:28  

Bende an itibarı ile 5930G(5930G-843G32MN) 'den 5739G(AS5739G-964G32MN) 'ye terfi etmiş bulunuyorum, henüz eski cihazımdayım bilgileri silip yedekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtfayeci -- 21 Kasım 2009; 4:24:48 >

120GB SLIM PAL PS3,PSN: Midnightoil/Acer 5930G Laptop/Sony NWZ-X1050 Walkman+Sennheiser IE8
İtfayeci

13 saat 55 dk önce  

Evet beyler, dakka 1 gol 1

cihaz windows yüklemesi yapacakken donup kalıyor, en son adımda reboot ediyor yüklemeyi tamalayacakken ve windows logosu geçtikten sonra ekran kararıyor ve hiçbirşey olmuyor, safe mode denedim oda açılmıyor ve dosyaları yüklerken classpnp.sys dosyasında takılıp hata veriyor.

Biraz araştırma sonucu bu hatanın w7 64bitte kanser olarak yaygın olduğunu öğrendim. Henüz daha laptop desktopa gelemeden arızaya girdi işletim sistemi, bravo windows7 bravo...

Vatan'dan almıştım pazartesi direk iadeyi çakıcam...ya orada yenisini verirler yada para iadesi bakalım ne olacak....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtfayeci -- 21 Kasım 2009; 4:22:37 >

mersinmersin

10 saat 40 dk önce  

quote:

quote:

quote:

memnunmusun peki hocam ?

ben salı gunu mersin teknosadan acer5739g aldim, 1539 ytl ve axess odemesi subatta baslio on iki taksit.kampanya vardi. ancak muzik dinlerken "pıt pıt" die bazen ses gelio, bu yuzden ertesi gun gidip deiştrdim, simdi yine aynı sey var. bunun nedenini anlamadim, bsayarin herseyi super, geri vermeye kıyamadim. bu sorun nasl hallolur?yardimci olursaniz cok sevinirim.

bsayardan anlamıorm nividia'nın yeni driveri ile o sorun halloldu demişsiniz nasıl olcak bu?

ses cok kaliteli ama 5+1e takinca da deişmio arada bi "pıt pıt" sesi gelio. toshibayi biraktim bunu aldim ama şu ses işine illet oldum. yardimci olursaniz cok sevinirm.

Sayfa:   [1] 2   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Acer >> Acer 5739G-964G32MN(T9600-GT240M-DDR3 4GB)Detaylı inceleme-pil-Sorun çözümleri-SSS Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Computex 09: MSI Standı
Tayvan Computex 09'da MSI standındayız
Computex 09: ASUS Standı
Bir çok alanda oldukça başarılı ürünlere imza atan ASUS, Computex 09'da bütün marifetlerini sergiliyor!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız