2 ay once acer 5935 bbilgisayari aldim aldiktan sonra surucu yedeklerini aldim... daha sonra haddiski ikiye bolcem derken sorunlarla karsilastim en sonunda tek haline getirdim...daha sonra recovery alinca farkettimki acer webcami kurmuyor neyse surucudden kendim kurdum... biraz once tekrar surucu yedeği alayim dedim bi cd daha bulunsun diye ne goreyim yedegini alirken bile webcam surucusunun yedeğini almiyorrr.webcam calisiyor sorun yok .. . hayret ettim eski surucu cd si ile yenisini karsilastirdim dosyalar burda resimlere bakin bi yorum getirirseniz gercekten sevinirim.windowsu kurarkende kurmuyor ...
Önceki cd nin kopyasını mı aldın yoksa yeni cd mi oluşturdun?
kardes yeni cd olusturdum ikisinde ozelliklerine baktim birtanesinde az olanda 1995 dosya digerinde 2000 dosya var yani webcam kalsorunun icindeki 5 dosyayi yeni aldiğim surucu kopyalamiyor ayrica en son recovery yaptimda webcam surucusunu yuklemedi dogrusu saskinlik icindeyim:) ben eskisinin kopyasını alayim once bilgisayara ardindan cdye atsam olur herhalde... cevap verdigin icin cok saol kardesim tinlayan yok yaw:))