vatandan mx3200 aldım ve dün kurdum amacım LCD ekrana biraz daha uzak olabilmekti ancak mouse 2,5 metreden bile zor alıyor. usb adaptörün önünde hiçbir şey yok önü açık... ama maosenin sol tuşuna 3 kere baıyorum 1 kez alıyor... imleç düzgün hareket etmiyor...
1,5 metrede herşey normal... son sofware olan 15. sürümü ekledim bir fayda etmedi ne yapmalıyım sizce... bu aletin çekim gücü bu kadar mı?
merhaba dostum. bende de mx3200 var, biliyorsun. daha önce de konuşmuştuk bu konuda ben daha çok klavyeyi kullanıyorum. mouse'u kullanmıyorum. klavyeyi de en çok 2 metreden kullanıyorum. klavyenin çalışması güzel o mesafeden. ama mouse o kadar başarılı değil, ki zaten ben fareyi bilgisayarın yanında bile kullanmıyorum, kablolu a4tech fareden sonra bi garip geliyor, kullanamıyorum. geç tepki veriyor gibi sanki, ve imleç hareket ederken benim kontrolümde değilmiş gibi gidiyor... belki tüm kablosuz fareler böyledir, bilemiyorum. ama şu bir gerçek ki kablosuz fareler oyunlarda başarısız, kablolunun yerini tutmuyor hiç. eğer çekim mesafesi seni tatmin etmediyse logitech mx5500 revolution ile değiştirebilirsin belki. bluetooth ile çalıştığı için daha uzun mesafeden çalışabilir ve pil performansı daha yüksektir. 5500'ün faresi daha profesyonel bir ürün...
güncel firmware kullanmayı dene tekrar, logitech'in kendi sitesinden. bende işe yaramıştı.
klavyede problem yok 3 metreden alıyor ama derdimiz fare... çekmiyor 2 metreden sonra eğer demekki alıcısı iyi değil ama o zaman bu klavyenin diğerlerinden farkı kalmıyor boşa mı veriyoruz onca parayı
mx5500e para yetmez be dostum... napalım artık LCDye yakın olacağız biraz daha... ama zaten benim fare kablosu 1,5 metre... boşuna almış olduk vesselam bu mx3200ü
forumda 10 metre diyenler vardı bayaa fazla abartmışlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazottt -- 8 Kasım 2009; 17:32:12 >
Dostum boşa almamışsındır da, fare biraz başarısız işte... Yok benim hoşuma gitmedi dersen satarsın, sıfır ürün sonuçta Ya da ayrıca bir kablosuz mouse alırsın eğer fare şart diyorsan. tabi bütçe meselesi...
bu arada yazımları güncel tutmayı unutma... bir de alıcının önü açık olsun ve klavye+fareye yakın tutmayı unutma...
Öncelikle hayırlı olsun çok güzel bi seçim yapmışsın. O seti ben 2 senedir kullanmaktayım.Öncelikle şunu belirteyim benim şanssızlığımmıdır bilmiyorum ama benim fare 4 kez tamire gitti sürekli bi yerlerinde sorunlar çıkıyordu.Sinyal ise 2,5--3,0 metreye kadar alıyor ondan ssonra sapıtabiliyor bu set.Yanlız klavye kesinlikle 10 numara kaç kere yere düştü ne kadar hor kullanıyorum ama yinede taş gibi klavye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilxx92 -- 8 Kasım 2009; 22:14:57 >
Seni görmeyeli uzun seneler geçti. Artık ne o pankartı tutan ellerin var,ne de güneş gözlüğünün altındaki o sinsi sırıtış. Dünyamızı aydınlatan pankartı kaldırışın ve onun insanın içini ısıtan hareketi.Kimi zaman en coşkulu anlarımızda kullandık seni , kimi zaman aslında içimizde fırtınalar koparken dert ortağımız oldun. Adın bu forumla ve biz üyelerle özdeşleşti. Gittiğin yerlerde bizim gibi üyeler yoktur bilirim , o soğuk o karanlık forum köşelerinde titremiyor musun yourock.gif ? Pankartı tutan minik ellerin üşümüyor mu ? Peki ya biz ? Turuncu sitenin çılgın üyelerini hiç düşünmüyor musun ? Seninle yatıp seninle kalkan binlerce insan varken bizi sensiz koyma.