Şimdi Ara

PACKARD BELL DOT-MU TK002 C743 1GB 160GB W7S --- Ne Dersiniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
15.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamamdır buldum. arkadaşlar format atmak için recovery almanıza gerek yok yani yeni alanlar için diyorum önemli bilgileriniz varsa tabiki recovery alın. Ancak hiçbirşey yapmadan ultimate yüklediyseniz bilgisayar açılırken alt+f10 yaptığınızda packard bell recovery manager başlıyor ve bilgisayarı aldığınız ilk günkü duruma geri getiriyor.
  • arkadaşlar elimde w7 ultimate 64bit var, 1 gb ram'li halde bu 64 bit işletim sistemini kullanmak mantıklı mı sizce ya da kurup performansını gören var mı? ms'in web sitesinde ram olarak 64 bit için 2 gb önerilmiş de.. acil cevaplarsanız sevinirim ona göre kurucam şimdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto82

arkadaşlar elimde w7 ultimate 64bit var, 1 gb ram'li halde bu 64 bit işletim sistemini kullanmak mantıklı mı sizce ya da kurup performansını gören var mı? ms'in web sitesinde ram olarak 64 bit için 2 gb önerilmiş de.. acil cevaplarsanız sevinirim ona göre kurucam şimdi..

ben 64 bit ultimate'yi 1 gb'de çalıştırıyorum şunu söyleyebilirimki hız açısından starterden aşağıda değil tam aksine bir miktar daha hızlı çalışıyor onun dışında 1080p tarzı filmleride en ufak bir takılma yaratmadan açıyor ( starterde çok takılma yaratıyormuş )wireless hızındada gözle görüşür bir artış sağladı.
    yanlız şöylede birşey war ben tam güvenlik için norton 2010 netbook edition kurdum 1 gb'de hafiz bir kasıntı yaratıyor ama normal bir antivirüs kursan o daha çok kasılma yapacak sonuçda benim kullandığım norton 2010'un netbook için çıkartığı bir versiyonu.
    yani sonuçda 4 4lük olsun dersen antivirüsde kullanacağın için 2 gb daha iyi olur ama ultimate 1 gb'de bile starterden daha iyi
    bilmeyenler için hatırlatayım kaspersk'ninde netbook versiyonu mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeNOzGuRuM -- 8 Ocak 2010; 0:00:37 >

• nod32 daha iyi bir çözüm olabilir 1gb ram için. Denemenizi tavsiye ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: benozgurum

quote:

arkadaşlar elimde w7 ultimate 64bit var, 1 gb ram'li halde bu 64 bit işletim sistemini kullanmak mantıklı mı sizce ya da kurup performansını gören var mı? ms'in web sitesinde ram olarak 64 bit için 2 gb önerilmiş de.. acil cevaplarsanız sevinirim ona göre kurucam şimdi..

ben 64 bit ultimate'yi 1 gb'de çalıştırıyorum şunu söyleyebilirimki hız açısından starterden aşağıda değil tam aksine bir miktar daha hızlı çalışıyor onun dışında 1080p tarzı filmleride en ufak bir takılma yaratmadan açıyor ( starterde çok takılma yaratıyormuş )wireless hızındada gözle görüşür bir artış sağladı.
    yanlız şöylede birşey war ben tam güvenlik için norton 2010 netbook edition kurdum 1 gb'de hafiz bir kasıntı yaratıyor ama normal bir antivirüs kursan o daha çok kasılma yapacak sonuçda benim kullandığım norton 2010'un netbook için çıkartığı bir versiyonu.
    yani sonuçda 4 4lük olsun dersen antivirüsde kullanacağın için 2 gb daha iyi olur ama ultimate 1 gb'de bile starterden daha iyi

• merhabalar arkadaşlar bu netbook u 2 ay önce aldım. gayet memnunum. 1gb ram ilave ettim ancak aldığım ram 800 mhz idi. içindeki 667 mhz olduğu için şu an 667 de çalışıyor her ikiside.
    ram ilave edecekseniz ya 667 alın veya içindeki orjinal ram i de çıkarıp 800 lük iki tane ilave edin derim
    ayrıca starter dan bıktığım için ultimate yükledim. performans hız ve ilave özellikler bakımından belli bir fark tabiki oluştu. sürücülerini packardbell in support sitesinden indirdim. ekrandaki semboller kayboldu. launch manager gerekiyor.
    bu netbook un birebir aynısı ACER ASPIRE 1410 olduğunu farkedince acerin sitesine gittim ve oradan launch manager programını yükledim.
    başta uyumsuz olabilir filan desede yüklemeye devam edin. wifi veya bluetooth açma kapama sırasındaki ve diğer sembolleri aynen görebilirsiniz..

http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html bu adrese gidin ACER--------> NOTEBOOK---------->ASPIRE----------->1410 (11.6 inch) seçin ve oradaki sürücüleri veya programları deneyin. göreceksiniz bu netbook ile birebir uyumludurlar.

kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: br@yn

nod32 daha iyi bir çözüm olabilir 1gb ram için. Denemenizi tavsiye ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: benozgurum

quote:

nod32'yi popüler yapan sistemi fazla kasmaması dostum onun dışında güvenlik anlamında kasperskynin yanından geçemez diye düşünüyorum
    ben idareten norton kurdum kaspersky netbook versiyona geçeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: sergen_b

merhabalar arkadaşlar bu netbook u 2 ay önce aldım. gayet memnunum. 1gb ram ilave ettim ancak aldığım ram 800 mhz idi. içindeki 667 mhz olduğu için şu an 667 de çalışıyor her ikiside.
    ram ilave edecekseniz ya 667 alın veya içindeki orjinal ram i de çıkarıp 800 lük iki tane ilave edin derim
    ayrıca starter dan bıktığım için ultimate yükledim. performans hız ve ilave özellikler bakımından belli bir fark tabiki oluştu. sürücülerini packardbell in support sitesinden indirdim. ekrandaki semboller kayboldu. launch manager gerekiyor.
    bu netbook un birebir aynısı ACER ASPIRE 1410 olduğunu farkedince acerin sitesine gittim ve oradan launch manager programını yükledim.
    başta uyumsuz olabilir filan desede yüklemeye devam edin. wifi veya bluetooth açma kapama sırasındaki ve diğer sembolleri aynen görebilirsiniz..

http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html bu adrese gidin ACER--------> NOTEBOOK---------->ASPIRE----------->1410 (11.6 inch) seçin ve oradaki sürücüleri veya programları deneyin. göreceksiniz bu netbook ile birebir uyumludurlar.

kolay gelsin

Hocam aletin içindeki ram 800mhz.Sonradan aldığın ram 667 mhz ise öyle çalışıyor olabilir.

Launch manager için de kendi sürücüsünü vista uyumluluğunda kurunca da simgeler geliyor.Yalnız touchpad'de multitouch özelliği starter'dan biraz farklı çalışıyor.Sanırım ayarlardan düzelir o da.

• yok be hocam. içindeki 800 mhz diye güvenip 800 lük aldım. ama bios ta 667 gösteriyor hala. ramleri teker teker kullandım gerçekten içindeki 667 çıktı. artık idare edeceğim. veya rami satıp başka bir 800 lük ilave edeceğim. ayrıca video ram 64 Mbyte sabit seçili durumda. değiştirme imkanı yok galiba.
    acer in sayfasında güncel bios firmware ler var ama denemeye cesaret edemedim.
    9 cell batarya almayı düşünüyorum ebayda veya diğer sitelerde incelemerim devam ediyor. sonradan 3G sim kartı takabileceğim moduller satıştamı onu bulamadım. onuda hallettikmi tamamdır.
    bunların haricinde netbook tan gayet memnunum.herkese tavsiye ediyorum.Biraz beklenirse belki çok daha gelişmiş netbooklar gelecektir. şimdilik bu netbook en uygunu hala
  • Şaşırdım valla bu tür şeylerde genelde pek şanslı değilimdir ama benimkine 800lük koymuşlar :)

Ekran kartı bios'ta değişmiyor ama cpu-z'de 800mb olarak görünüyor bellek miktarı.Yani ayar yapmaya gerek yok sanırım.Başka bir makinenin bios olayına hiç girme derim hocam çok büyük ihtimal problem çıkaracaktır.

9 cell bataryaların büyüklükleri nasıl bizimkilerle aynı mı? Eğer öyleyse ben de düşünebilirim ileride.

Bundan daha iyi özellikli netbooklar gelecektir ama sonuçta full hd videoları bile sorunsuz oynatan bir netbook bu.Ekran deseniz şu an çoğu notebook bile bu çözünürlüğe sahip ayrıca bu boyuttaki ekrana daha fazlası da gerekmez.Basit oyunlar dışında oyun oynamayı düşünen de pek yoktur herhalde netbooklarda.Şahsen ben 1 yıl sonra da bu netbooku değiştirmeyi düşüneceğimi sanmıyorum.
  • Arkadaşlar bende bu laptoptan aldım birkaç gün önce. arkasında sim kart yuvası var fakat ben bir türlü simkartımı oraya takamadım ? sadece yuva mı açmışlar ileride takılır diye ?
  • Bende 1 tane sipariş ettim. bekliyorum bakalım gelicek herhalde.

ancak ben geliş fiyati aldığım için 690 a falan geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 14 Ocak 2010; 11:14:01 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_36712200/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#36712696

ben amdli modeli kullanıyorum merak ettiğiniz konular varsa bana sorabilirsiniz, pes 2010nu açıyo fakat oyuncular çok ağır hareket ediyolar (kasma TABİRİ:))

win7ye geçmek istedim fakat packard bell 20 dolar talep etti :)) alıcam gibi bugün
  • shanke

hocam netbookta test yapabilir misiniz??? hatta yapabilirseniz detaylı bir performans testi harika olur... ben lg 10" netbook kullanıyorum ve pb dot m\a almayı düşünüyorum ama detaylı bir test bulamadım... pil süresi, ekran kartı performansı ve ses kalitesi hakkında bilgilerinizi bizle paylaşabilir misiniz????

teşekkürler....
  • ya arkadaşlar ben pek anlamıyorum bilgisayardan..yarın bu bilgisayardan almayı düşünüyorum.. film izlemek için win7 ultimate yüklenince daha iyi olur diyorsunuz.. peki win 7 yükleyince bilgisayara format atmış olmuyormuyuz.. sadece yükseltiyor muyuz yoksa..programlar sürücüler vs. silinmiyor mu? ayrıca nerden bulup yüklücez win7 ultimate.. nasıl yüklicez..yardımcı olursanız sevinirim
  • win alacak kadar param kalmıcak çünkü?
  • bu cihazın pilinin mAH değeri nedir?
    Ve kaç saat gidiyor?
  • ses kalitesi gayet iyi, bi kaç test programı önerirseniz yapmaya çalışayım üründe

@WinPeAcE

PACKARD BELL DOT-MU TK002 C743 1GB 160GB W7S --- Ne Dersiniz?

wifi açık perfomans ayarı dengeli modda 3.5 saat gördüm - windows Vista Starter işletim sisteminde ağır çalışıyor bence - win7ye geçmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanke -- 14 Ocak 2010; 20:37:33 >
  • hocam 3.5 saat netbook için az değil mi heryerde 8 saat gittiği yazıyo.... performansı nasıl atom işlemcili netbook lara göre çok fark var mı??? test programı olarak 3dmark programları var... vistada aero açık mı???
  • hocam 3.5 saat dengeli modda ekran ışığı normal seviyede nette gezerken, ilk aldığımda 4 saat gitti fakat şimdiler o kadar göremiyorum, 8 saat işine bende inanmak istemiştim alırkenn :)))))))))))) ama aldıktan sonra anlıyacaksın ki, sadece satmak için söylenmiş kocaman bi yalan :))

ayrıca atomdan daha perfomanslı - lg x130mu ne var bi arkadaşta ondan daha seri alet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanke -- 14 Ocak 2010; 21:42:32 >
  • Hocam bataryayı tam boşaltıp kullanmadan tam şarj et birkaç kez.3.5 saat gerçekten az film falan izlemiyorsan.

Ekran ışığı tam orta ayardayken sürekli nette gezinme ile 4.5-5 saat gidiyor rahatlıkla.Sürekli film izleme ile de 3 saat civarı gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.