Şimdi Ara

Samsung Star 10 milyon satış rakamını geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung'un resmi satışına Mayıs ayında başladığı S5230 'Star' isimli dokunmatik ekranlı telefonu, henüz birkaç aylık pazar serüvenine sahipken Ağustos sonunda ulaştığı 5 milyon satış rakamıyla Güney Kore merkezli firmanın yüzünü güldürmeyi başarmıştı. Ancak Samsung cephesinden gelen bilgilere göre Star, 10 milyon barajını da geçmiş bulunuyor.


    Açıklanan resmi bilgilere göre 5 milyonu Avrupa'da, 1.6 milyonu Latin Amerika ülkelerinde, ve 900.000 adedi de diğer pazarlarda olmak üzere dünya genelinde 10 milyon barajını aşarak Samsung'un en hızlı satılan telefon modeli unvanını ele geçiren Star, 240 x 400 piksel çözünürlüğünü destekleyen 3-inç dokunmatik ekran, FM radyo, 3.15MP entegre kamerave akselometre gibi özelliklere sahip.


    Samsung'un Mobil İletişim Bölümü pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Young-hee Lee açıklamasında dokunmatik ekranlı telefonların orta segmentte de yer almaya başladığı yeni bir döneme girdiklerini ve Star'ın yaygın popülaritesinden son derece mutlu olduklarını açıkladı.








  • çok satılmış gerçekten. i8910 ne kadar satılmış bilgin var mı
  • ben bu telefonu kullandım ama pek hoşuma gitmedi heralde 10 milyon sattırıcak kadar cazip olan yanı dokunmatik ekranı ve fiyatı
  • Samsung'un CEO'su aylar önce 10 milyon gibi bir satış öngörümlemesinde bulunmuştu, tahmini doğru çıktı.
  • bu 10 milyon sadece isme bakarak telefon almayan guruba dahil olsa gerek..
  • Bu telefon sadece alo deyip dokunmatik ekran telefon alamyı isteyenlerde işe yarar bir n95 kullanıcısı n95ten sonra bunu almaz ama ablam gibiler eski normal alo telefonu yerine bunu alıyorlar tek sebep fiyat ama yinede helal olsun n95 te 11milyonu geçmişti..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deniztoyota

    Bu telefon sadece alo deyip dokunmatik ekran telefon alamyı isteyenlerde işe yarar bir n95 kullanıcısı n95ten sonra bunu almaz ama ablam gibiler eski normal alo telefonu yerine bunu alıyorlar tek sebep fiyat ama yinede helal olsun n95 te 11milyonu geçmişti..

    ama N 95 o zamanın şartlarında efsaneydi, devrimdi.
  • Böyle fiyata bu özelliklerle satılırsa tabi ki mümkün.
    Keşke WiFi ve GPS olsaydı, 100TL pahalı olsaydı, o zaman N78'imi değiştirirdim sanırım.
  • yeni çıkan modelinde wifi var 100 tl kadar pahalı :)
  • bende aldım ama ıkıde bır kapanıp druyor hıc yzumu guldurmedı sarzı az gıdıyor usb den sarz olmuyor
  • Ben ilk çıktıgında alanlardan biriyim.İkider bir kapanıp duruyorsa servise götürünüz, kapanıp duruyor demenizle sorunu çözülmeyecektir telefonun.telefon USB'den şarj oluyor.Hatta bu yüzden normal şarj cihazını bulamıyorum şu sıralar.Şarkı 3 gün gidiyor(Normal kullanım-Ortalama)
  • Okuduğum kullanıcı incelemelerinde oldukça sorunlu bir telefon olduğunu görerek almaktan vazgeçtiğim bir model. Ama fiyatı yüzünden birçok insanın aklını çelmiyor değil
  • Aslında ilk önce STAR almayı düşünüyordum çok sık telefon değiştiren bir kişi olmadığımdan
    ve almışken wi-fi olsun ,gps olsun,3g olsun,dokunmatik olsun,işlemcisi 800mhz olsun derken
    bir baktım ki S8003 JET almışım
  • bence çok nitelikli bir telefon değil ilk olarak wi-fi olmaması çok kötü üstüne üstlük 3g si bile yok 5800XMin fiyatları bu kadar düşmüşken insanların bu telefonu almasını akıl karı bulmuyorum.
  • çabuk bozuluyor ekranı.. uğraş dur...
  • bende wifi olmayani var kullaniyorum harika bir telefon 3 aydir kullaniyorum şarji 7 gün gidiyor valla çok memnunum tavsiye..
  • bu şarj olayına takıldım 7 gün gidiyosun bana 2 gün dayanmıyor nası iş ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: duhan17

    bence çok nitelikli bir telefon değil ilk olarak wi-fi olmaması çok kötü üstüne üstlük 3g si bile yok 5800XMin fiyatları bu kadar düşmüşken insanların bu telefonu almasını akıl karı bulmuyorum.

    ya arkadaşım bu kıt mantıgı çözemedim ben gitti.sırf fiyatı düştü diye insanlar 5800 almak zorundamı belki tipini begenmeyecek alacak kişi belki samsung veya lg gbi bir markayı kullanmayı seviyor onun arayüzünü seviyor symbianla işi yok tarzı degil olamazmı?5800 varken bu telofonu almak akıl karı degil diye bir yorum olabilirmi ya




  • Ben de 5800 ile samsung arasında kaldım. 5800 özellik olarak cok dolu ama benım ıhtıyaclarıma ve kullanım tarzıma cevap vermıyor.
    1. Dokunmatik ekranı oldukca kötü (Samsung'a kıyasla) resmen darbe gerektiriyor.
    2.3g suan Türkiye'de yaygın bir ağa sahip değil, ki yaygın olsa bile fiyatlar suan bence verilen hizmeti haketmeyecek derecede yüksek. 3g yerine wifi var Yemek yediğiniz neredeyse tüm restoranlarda, alışveriş merkezlerinde (ttnet wifi) ve cogu yerde wifi var. 3g'ye ne hacet...
    3.Samsung'un sarj süresi kesinlikle 5800'den fazla.
    4.Samsung, 5800'den fazlasıyla ince (java platformu cok basarılı.)
    5.Gps gerek yok zaten var bende gps aleti.

    1 ay öncesine kadar defalarca mediamarkt'a gittim ve her iki modeli en ince ayrıntısına varıncaya kadar denedim test ettim.
    Samsung çok başarılı bir model yarattı, kullandıkça dediğimi anlayacaksınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saredsa -- 10 Kasım 2009; 20:17:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.