Şimdi Ara

Audio-Technica'dan aktif gürültü önleyebilen circumaural kulaklık: ANC7b

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Japonya merkezli dünyanın köklü ses ekipman üreticilerinde Audio-Technica, çevredeki sesleri aktif olarak azaltabilen kafa üstü (circumaural) tarzındaki yeni kulaklığı ANC7b QuietPoint' i duyurdu.


    Bünyesinde 40mm'lik Neodymium mıknatıslı sürücüleri sayesinde 109db değerinde SPL (Sound pressure level), 300Ohm'luk empedans sağlayan kulaklığın frekans cevabı ise 10Hz ile 25.5kHz arasında. Audio-Technica'nın elektronik gürültü önleme teknolojisi QuietPoint ile %85'e kadar çevredeki sesi izole edebilen ANC7b, bu sayede gürültü kirliliği olan ortamlarda kullanıcılara sadece dinledikleri müzikleri duymalarına imkan veriyor. AAA alkali pili ile 40 saate kadar çalışabilen kulaklığın kutu içeriğinde ¼ inçlik (6.3mm) jak adaptörü, uçak adaptörü ile bir de taşıma çantası bulunuyor.


    Audio-Technica'nın yetkili satıcılarından satışa sunulan ANC7b QuietPoint'in tavsiye edilen satış fiyatı ise 220 dolar olarak belirlenmiş.










  • bu empedans özelliği ile insanın gözlerini kapatarak,dinleme yaparken dinlenen müziğin büyüsü ile bir yerlere götüreceğini sanıyorum,ekonomisine uyanlara iyi bir ürün haberi teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.