Şimdi Ara

Karın Kası ( 6 Pack ) Yapmak Tavsiyeleriniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
26.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    Öncelikle şunu belirtmek istiorum karın kası yapmak gerçekten istiorum herşeyi yapabilirim yeterki yardımcı olun. Sutopu oynadığımı ve haftada 9 antremanımızın olduğunuda söyliyim. 14 yaşındayım çok fazla olmasada az sayılmayacak bir göbeğim var. 1.70 e yakın boyum 62-63 de kilom var. Sutopçu olduğum için ve çok sık antreman yaptığım için ( sadece bir gün antreman yok bazı günler hem sabah hem akşam çift ) her türlü hareketleri yapabilirim yeterki bana biraz yardımcı olun abilerim. Kaslarım zaten var ama göbeğimden dolayı çıkmıyor ve tabiki 6 pack şeklinde değildir. Aklınıza sutopçusun nasıl göbeğin var gibi sorular gelebilir ben kaleciyim. Kaleciler normal sutopçu oyuncular gibi fazla efor harcayıp fazla yüzmezler daha çok bacak kasına odaklı antremanlar yapıyorum. Tabiki bu zorunluluktan kaleci oldugum için yksa bacak kası ypma gibi bi amacım oldugundan deıl (: Artk diyete başladım tabi bu bana göre bi diyet büyümemi önlemeyecek bir diyet. Sabah kalkar kalkmaz direk 2 bardak su içme kahvaltıda meyve yeme ( kivi muz ananas nar gibi ). Öğlen yemeğinde ekmek yememe normal yememe göre daha az yeme. Akşam yemeğindede yine makarna gbi şeyleri fazla tüketmeme ekmek yiyceksemde çok az 1 max 2 dilim gibi yeme. Ketçap,mayonez,kola,şeker,çikulata,hamburger,pizza bunların hepsini kestim. Ve düzenli olarak karın kası hareketleri ypıorum bunlar. toplam 100 e yakın çeşitli mekikler. ve yine 75 e yakın değişik karın kasları ile ilgili hareketler. Her antremandan önce zaten mekik çakı gibi hareketleri yapıyorum ve bu demin dediğim karın kası hareketlerini yoğun bir antremandan snra evde yapıyorum. Haftada 2 gün atletizm pistinde koşu yapmayada başladım koşarak kilo verme amaçlı. Şimdi bu benim ve yardımınızı beklıorum abilerim nolur anlayın beni ayrdım edin kzı meselesi :D gerçekten öle hemen olmasada 3 ay falan gibi bi süreçte kilolarımdan kurtulup 6pack için çalışmaya başlamak istiyorum. Öle aşırı deil sadece sıkınca 6 tanesının bellı olacağı bir karın kası yapısı bana yetecektir.

    Yorumlarınızı beklıyorum şimdiden teşekkür ederim. Önerileriniz bnm için çok önemli olacak



  • sen zaten gerekli olan şeyleri yapıyorsun bende kick box yaparken şu anda çok şişmanadımda o zamanlar çok zinde bir vucudum vardı 80 kilo idim ve ve en sevdiğim hareketler havada atılan tekmelerdi ki çok rahat yapıyordum ve yukseğe sıçrıyordum bendede karın kası çıkmamıştı ama çok sertlerdi en sevdiğim şeylerden biri arkadaşlarıma vur bi demekti :D konuya geleyim bir arkadaş forumda söyle dedi aslında herkezde karın kasının mevcut olduğu tam şekilli olarak ama vucut yağı önce karın bölgesinde topladığı için belli olmadığını belli etmek için yağ oranını çok azlara getirmek gerekiğini söylüyordu vucut geliştirme yapan insanlarda kolay çıkıo biliosun ekstra bişiler kullanıolar ama bende aşırı derece sporcu olmayıp ta karın kasları çok belirgin kaslı insan görmedim hatta çok ciliz birini tanıdım 1.70 boy 55 kilo gibi onda karın kasları belirgindi ama kas olmadığıda belliydi :D
  • mekikten başka çare bilmiyorum ben
  • Bende tek bi tane var kocaman, turkish muscle
  • sorun sadece kız meselesiymiş. cevap vermeye gerek yok o zaman
  • Herşey iyi güzelde kız için olması yazmaya şevkimi kırdı. Yapman gerekeni yapıyormışsun zaten abur cuburu şu anda yaptığın gibi yeme ve karın kasları için olan hareketlerini arttır... İnternetten daha fazla karın kası hareketlerini araştır ve karın kaslarını daha çok ortaya çıkarmak için göğüs kası da yapman lazım(tabi doğru şekilde durmalı) e bunların yanında çubuk gibi durmaması için kol omuz kaslarını da geliştir(spor bir bütünmüş :)
  • Normal kapasiteyle pek fazla birşey yapamazsın.Ayrıntıya girersem iş çok uzar,al göğsüne 3-5kg plaka onunla yatıp kalk.Kısa sürede gelişim gösterirsin.
  • vucudunuzdakı tum kas guruplarını haftada duzenlı calıstırın arada kosun ıyı bı dıyetle ıstedıgınız karın kaslarına sahıp olabılırsınız ama uzun zaman alır Sadece mekıkle paso tavuk yemekle olmaz bu ıs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerista

    Herşey iyi güzelde kız için olması yazmaya şevkimi kırdı. Yapman gerekeni yapıyormışsun zaten abur cuburu şu anda yaptığın gibi yeme ve karın kasları için olan hareketlerini arttır... İnternetten daha fazla karın kası hareketlerini araştır ve karın kaslarını daha çok ortaya çıkarmak için göğüs kası da yapman lazım(tabi doğru şekilde durmalı) e bunların yanında çubuk gibi durmaması için kol omuz kaslarını da geliştir(spor bir bütünmüş :)


    belki fort olacak ama bıktım arkadaş ya. her yerde aynı şey. Günde 500 mekik çekiyorum 2 aydır, 8 ay önce 5 şınav çekemezken şimdiki rekorum 50. 4 yıldır sevdiğimi söyleyemediğim bi kız var. Kendime güvenemiyorum. Bu yüzden uğraşıyorum. 6-pack vs olsa gidip söylerim. Boyum 180, 170 olduğundan beri 78 kiloyum. Kız meselesiyse ne olacak ki? Çok seviyorum, ve açılamıyorum. Kendim için veya kız'lar' sevsin diye olsa yapmam.Ben de 14 yaşındayım.
  • mekik çekmek karın kası yapmaz !
  • Yok, biraz işe yarıyor. Başka hareketler de yapıyorum tabi, onlardan da olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: camokasahin

    mekik çekmek karın kası yapmaz !


    Pazu çalıştırıyor değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: B.Bayraktar


    quote:

    Orijinalden alıntı: camokasahin

    mekik çekmek karın kası yapmaz !


    Pazu çalıştırıyor değil mi?


    dalgamı geçiyorsun . mekik çekmek sadece karın kaslarını sıkılaştırır yani kas yapmaz öğrenin artık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: camokasahin


    quote:

    Orijinalden alıntı: B.Bayraktar


    quote:

    Orijinalden alıntı: camokasahin

    mekik çekmek karın kası yapmaz !


    Pazu çalıştırıyor değil mi?


    dalgamı geçiyorsun . mekik çekmek sadece karın kaslarını sıkılaştırır yani kas yapmaz öğrenin artık


    Yeni başlayan birinde bir seviyeye kadar yapar. Ağırlıkla çalışılıp diğer kas grupları gibi en fazla 5 tekrar yapılabilen ağırlıkla yapılırsa da kas yapar. Yani o senin mekiği çekme sayınla ve ağırlıkla alakalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.