Şimdi Ara

Abi ye hediye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Abimin haftaya dogum gunu kendisi 22 yasına girecek te kendisi sanatci dir resimle ilgileniyor(bunu solememin amaci vereceginiz onerileri belki buna gore verebilirsiniz) kendisine bir dogum gunu hediyesi almak istiyorum , figurlerle ilgileniyordu kendisi ama her sene god of war , world of warcraft figurleri almaktan bıktım ustelık cok ta pahalı soyle ilginc birsey farklı olsun istiyorum ve ogrenci isi olsun 50 ytl yi gecmesin

Simdiden tesekkurler.

• Yeni WoW paketi çıktı. Onu alabilirsin.
  • Saol ama abim eskiden oynardi wow simdi online oyunlari bos is olarak goruyor artik ama oradaki karakterlere ve cizimlere felan bayılıyor :D haliyle figurlerinide cok seviyordu
  • Hadi beyler ya birseyler onerin 30 kisi bakmis sadece 1 kisi cevap vermis.Hic mi hediye almadiniz hayatinizda oneri yapmaniz yeterliydi
  • Modern Warfail 2 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet.Fatih

Modern Warfail 2 al

Olabilir aslinda orjinal oyun alabilirim bir tane geceleri bioshock felan oynamaya bayılıyor pc side saglam
  • Assassin's Creed al. Oradaki çizimlerden 4 köşe olur abin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne bilim ben ya adamı -- 7 Kasım 2009; 23:48:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkurler arkadaslar onerileriniz icin ama siparis isi zor olur uzun olur bedeni olcak mi felan cart curt ustelik kac gunde gelir o da belli degil.
  • Seni kardeşim sandım. Abinin tanımına tamamen uyuyorum. Eğer karakalem çizimcisiyse kaliteli kalem setlerinden alabilirsin. 32tl ye görmüştüm. Daha kalitelileride vardır muhakkak.
  • Resim çizmesi için boya takımları gibi araç-gereçler alabilirsin mesela.Buarada çok merak ettim çizimlerini.
    İnternette paylaştığı resimleri varsa eğer bizede gösterirmisin sana zahmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenex

Seni kardeşim sandım. Abinin tanımına tamamen uyuyorum. Eğer karakalem çizimcisiyse kaliteli kalem setlerinden alabilirsin. 32tl ye görmüştüm. Daha kalitelileride vardır muhakkak.

Off gercekten super olur abim 3dmax le calısıyor daha cok ama ara sıra karakalem yaptıgını goruyorum odasına cat dıye gırıncede cok sınırlenıyo bana azarlıyor dıkkatı dagılıyormusYorumun ıcın cok tesekkurler super fıkır bu gercekten bu dedıgın kalem turevı seyler nerede satılıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Impavide

Resim çizmesi için boya takımları gibi araç-gereçler alabilirsin mesela.Buarada çok merak ettim çizimlerini.
    İnternette paylaştığı resimleri varsa eğer bizede gösterirmisin sana zahmet.

Var tabi bir sitesi vardi unuttum orada paylasiyordu suan uyuyor yarin sorarim hatirlayamadim simdi Bu arada yorumun icin cok tesekkurler eline koluna saglik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 7 Kasım 2009; 23:56:59 >
  • upupp
  • quote:

Orijinalden alıntı: lAresl

quote:

Seni kardeşim sandım. Abinin tanımına tamamen uyuyorum. Eğer karakalem çizimcisiyse kaliteli kalem setlerinden alabilirsin. 32tl ye görmüştüm. Daha kalitelileride vardır muhakkak.

Off gercekten super olur abim 3dmax le calısıyor daha cok ama ara sıra karakalem yaptıgını goruyorum odasına cat dıye gırıncede cok sınırlenıyo bana azarlıyor dıkkatı dagılıyormusYorumun ıcın cok tesekkurler super fıkır bu gercekten bu dedıgın kalem turevı seyler nerede satılıyor?

Bulunduğun yerde sanatla ilgili üniversite varsa çevresindeki kırtasiyelerde muhakkak vardır. Olmadı NT ye bakarsın. Çoğu ürünü getiriyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lAresl

quote:

Bulunduğun yerde sanatla ilgili üniversite varsa çevresindeki kırtasiyelerde muhakkak vardır. Olmadı NT ye bakarsın. Çoğu ürünü getiriyorlar.

Cok tesekkurler yardımın ve onerın ıcın.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 8 Kasım 2009; 2:34:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.