Şimdi Ara

Nokia 5800 Ekran Sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
18.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Yaklaşık 8 ay önce aldığım 5800 telefonunun ekranı değişik bir hal almaya başladı.Garip şekilde çizgiler fln var.Tuş kilidini açınca oluyor.Tuş kilidini Kapatıp tekrar açınca düzeliyor ekran.Resimleri de işte :

Servis dışında hallolmasının bir yolu var mı?

• Hayırlı olsun kardeş aynı sorun bendede başladı bende geçen nisanda almıştım
  • bu sorunu yurtdışındaki 5800lardada varmış sorun firmware kaynaklıymış
  • bnada yazılımsal gibi gelio ama formattan sonrada düzelmedi
  • Valla hocam.en son veriyon firmware yükledim düzelir umuduyla bişe farketmedi.Hard format ta attım gene banamısın demedi
  • size en yakın nokia shop veya teleservice ile bağlantı kurunuz.
  • sorun yazılımsal değil donanımsal aynısı bana da oldu servise ver ekranı değiştirecekler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S5 Karıncalı Ekran Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birde uygun bir kılıf alın bu tarz telefonları kullanırken..
  • Servissiz çözülecek birşeye benzemiyor.
  • Bugün gönderdim bakalım.Ekran sürekli öyle olmuyor.Umarım servisteyken sorun başgösterirde adamlar ekranı değiştirir.Yokas yeni yazılım yükleyip göndermesinler bana geri
  • Servise veren arkadaşlar size soruyorum ne kadar kaldı serviste cihazlarınız???
  • Gen bi 15-20 günü gözden çıkarmak lazım
  • aynı telefondan bende yeni aldım 1 haftalık bakalım ileride ne olucak.Fakat yaklaşık 1 saat önce arkadaşın telefonuna bu sorundan dolayı firmware yükledim ve sorun düzelmedi.O da servise vericek ve 15 gün civarı sürer demişler.Bu sorun bence yazlımsal değil ekranda problem var.
  • arkadaşlar aynı sorun bende de var ne yaptınız daha önce aynı sorunlar karşılaşan arkadaşalr çözümü nedir???
  • off ya benimkide öyle yapmaya başladı suan tek tük oluyor bakalım nolcak
  • Arkadaşlar Merhaba..

Bende de aynı sorun vardı bütün yazılımları denedim bir fayda etmedi ama
    Bu şekilde Sorunu Çözdüm . Nokia Üreticileri oraya mıknatıs koymayı unutmuşlar heralde

Buyrun Video

Ben denedim şuan bu şekilde kullanıyorum bir sorun yok.Kulaklık mıknatısını çıkarması biraz zor o kadar. hadi kolay gelsin

• allah cezasını versin şu telefonun alıcak falan varsa sakın almasın illallah ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

allah cezasını versin şu telefonun alıcak falan varsa sakın almasın illallah ettim

Bende çok memnunum hatta almadan önce ve ilk aldığım günler sorunlu falan dediler ama ufak bir sorun haricinde birşey yaşamadım o da kendiliğinden geçti
  • Nazar değmesin benimkine cok sağlam cıktı valla hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar çok şükür.
  • Konuyu açan arkadaşın telefonu eski seri galiba.İlk üretilenlerden.

Bknz : Tarih
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.