herkeze merhaba öncelikle aldıgım telefon hakkınızdaki görüşlerinizi belirtmenizi isterim bi o kadar ufak bence büyük bir sorun telefonu kullanmaya başladıgım anda belirdi.sorun şu ;
ana ekran sag tarafında kullananlar bilir bir kısa yol sekmesi var burda hava durumu veya saat gibi ufak şeyleri ana ekrana gelmesi için tasarlanmıs ama ben bu özelikleri tikliyorum kapatamıyorum bi türlü kapatamadım dolayısıyla bu durumdan çok rahatsızım bana yardımcı olmanız dilegiyle...
yardımcı olan kişilere şimdiden teşekkür ederim.
Selam dostum,yukardaki linkte omnia'cı dostlar var orada konu açık.Sorununu yazarsan sana yardımcı olabilirler. Bugün ve daha önce 8000i kullanmış test etmiş birisi olarak o özellikleri açıp kapayabiliyorsun.Ayrıca hava durumları widgetlerde hali hazırda var.Onları tutup solda açılan menüye atabilirsin. Tabi sorununda anlatmak istediğin bu ise. Çünki senin dediğin o menüde var istediğin gibi kullanabiliyorsun...