Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
SAMSUNG OMNİA 2 sorun

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> SAMSUNG OMNİA 2 sorun Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
badede

7 Kasım 2009, 17:36:47  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

herkeze merhaba öncelikle aldıgım telefon hakkınızdaki görüşlerinizi belirtmenizi isterim bi o kadar ufak bence büyük bir sorun telefonu kullanmaya başladıgım anda belirdi.sorun şu ;

ana ekran sag tarafında kullananlar bilir bir kısa yol sekmesi var burda hava durumu veya saat gibi ufak şeyleri ana ekrana gelmesi için tasarlanmıs ama ben bu özelikleri tikliyorum kapatamıyorum bi türlü kapatamadım dolayısıyla bu durumdan çok rahatsızım bana yardımcı olmanız dilegiyle...

yardımcı olan kişilere şimdiden teşekkür ederim.

ASUS M3A32-MVP DELUXE WİFİ---AMD Phenom II 955 3.2GHZ---OCZ 2X2 4GB 1066MHZ HD4870ICEQ4 512MB---SAMSUNG 750GB 32MB HDD---THERMALTAKE V1 İşlemci Soğutucu
Baracuda

7 Kasım 2009, 20:49:31  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_32209866/mpage_20//tm.htm#35623714

Selam dostum,yukardaki linkte omnia'cı dostlar var orada konu açık.Sorununu yazarsan sana yardımcı olabilirler.
Bugün ve daha önce 8000i kullanmış test etmiş birisi olarak o özellikleri açıp kapayabiliyorsun.Ayrıca hava durumları widgetlerde hali hazırda var.Onları tutup solda açılan menüye atabilirsin.
Tabi sorununda anlatmak istediğin bu ise. Çünki senin dediğin o menüde var istediğin gibi kullanabiliyorsun...

"Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene"
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> SAMSUNG OMNİA 2 sorun Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Samsung LED TV Lansmanı
Samsung Satış ve Pazarlama Müdürü Kerim Kılıç ile söyleşi
Zotac GTX275 AMP! Edition
Nvidia'nın ATI HD4890'a karşı cevabı gecikmedi! Zotac GTX275 AMP! Editon üst seviye kartlara meydan okuyor!!!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız

Empire: Total War

SolarWALL; Gün Işığı ile evinizi ısıtın!

HP DL 370 G6 Cpu: 25%

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Sayfayı mobil sürümde görmek için tıklayınız

0.188