Şimdi Ara

Bodyguardz iPhone 3g/3gs Görünmez Koruyucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Bodyguardz iPhone 3g/3gs Görünmez Koruyucu

iLounge'da 2007'nin en iyisi ödülü!

BodyGuardz, iPhone 3G'nin gövdesini ve ekranını kaplayarak dış etkilerden gelecek çizilmelere karşı koruma sağlayan şeffaf bir filmdir. Özel olarak iPhone 3G için üretilen bu koruyucu film, otomobillerin ön kısımlarını taşlar ve diğer aşındırıcı unsurlardan koruyan materyalden üretilmiştir.

Sağlam ve dayanıklı olan BodyGuardz ile, iPhone 3G'nizin korunacağından emin olabilirsiniz. Uygulaması son derece kolay olan BodyGuardz, cihazın güzelliği ve tasarımını hiçbir şekilde bozmadan iPhone'un her milimetrekaresi için koruma sağlar.

Koruma, cihazınızın boyutlarını ya da tasaramını bozmadan şeffaf olarak kalır. iPhone 3G cebinizdeki anahtarlara da çarpsa, yere de düşse, BodyGuardz iPhone 3G'nin dışını çiziklerden koruyacaktır. Test videolarını youtube da bulabilirsiniz:)

Paket İçeriği
    - Ön kısım için 1 adet koruyucu film
    - Arka kısım için 1 adet koruyucu film
    - Uygulama solüsyonu
    - Silecek kartı

Ürünün iPhone'a tatbik edilmesi sonucu oluşabilecek hava kabarcıkları, 1-2 gün sonra yok olacaktır.
    Ürünün iPhone'a uygulanmasıyla ilgili yardımcı videoyu izlemek içinhttp://www.youtube.com/watch?v=4yjTlqs4fBM

Arkadaşlar ürünün Türkiye fiyatı 65 liradır. Ben bu fiyatı 28 liraya çekiyorum. Nasıl mı?
    Ürün normal kutusunda 2 adet ön 2 adet arka yüz olarak gelmektedir. Fakat 1 ön ve 1 arka yüz rahatlıkla ürüne uygulanabildiğinden fazladan 1 adet ön ve arka yüz almış oluyorsunuz. Ben de siz bu enfes ürüne daha ucuza sahip olabilmeniz için bu koruyucuları ayrı ayrı satmaya karar verdim.
    Ürün kesinlikle orjinaldir. İlk ürün orjinal kutusunda gönderilcektir.

TÜRKÇE KULLANIM KLAVUZU YOLLANACAKTIR

Fiyat 28 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbloodedman -- 7 Kasım 2009; 13:49:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.