Şimdi Ara

Bana uygun bir çare Sizsiniz!.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başka topiclere yazdım ilgi bulamadım
    Ayrı topic açayım dedim
    Şimdi ev salonu 5 + 1 ses sistemi için uygun değil
    DVD player ve PC için 2 * 30 watt lık M. Setini kullanıyorum UK.
    Kolonlara 2 tane tweeter bağlayarak berrak ses alıyorum
    Tek eksiğim net bas duyamamak

Tv nin kolonunu bile iptal edip kablo ile tweter bağladım

Normalde her ne kadar ev uygun olmasa da Log x-530 da gözüm kaldı ama UK yok

Ben de diyorum ki
    1 ) M.Setinin kolonun birini iptal edeyim. Oraya 30 watt lık bir subwofer takayım
    2 ) Tek subwoofer bulma şansım var mı ? Evet ise nerden temin edilir?
    3 ) Elimdeki M. Setini takas edeceğim veya satacağım bir elektronikçi var mı? Bunu satarsam 200 ytlye kadar ses sitemi alırım çok rahat
    4 ) Veya 50 - 60 YTL ye kadar subwoofer lı 2 + 1 alıp M.setine ekleyeyim ( En mantıklısı bu gibi )
    5 ) 2+ 1 subwooferini sanıyorum M. Setine çok rahat bağlarım (Çıkışlar yaylı kablo takmalı jaclı değil )
    6 ) Bu durumda bas ayarı yapılabilen 2 + 1 ne tavsiye edersiniz.

http://www.saral.com.tr/Urun.aspx?ProductID=2264

Kendinizi benim yerime koyun ve net bir bas için 2 + 1 ne alırsınız?

Öncelik amaç müzik için istiyorum
    Kısık seste bile bas sesi net olmalı
    Film de ara sıra seyrediyorum
    Önce müzik
    Not M.Seti : 2000 de Star Gazetenin verdiği grundig settir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 28 Temmuz 2005, 10:49:43 >

• Yok mudur hiç kullanan bunlardan!.
  • Ben sana aradığın gibi bass sesini çok iyi veren 2.1 bir set önerebilirim ancak ama diğer anlattıkların konusunda yardımcı olamıycam.
    Önerim güçlü bass için logitech z2200 onu bulamazsan z2300. ama bu setlerin fiyatı biraz tuzludur..
  • Evet z2300 gerçekten bayağı tuzlu

M.setini elden çıkarmadan böyle bir set alamam
    Peki şu olur mu?
    Logitech x-230 alsam subwoofer ı elektriksiz direk m.Setinin kolon kablolarına bağlasam çalışır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 29 Temmuz 2005, 9:53:25 >
  • Peki şunu kim söyleyebilir
    İstanbul da Ses sistemlerinin en azından yakıanda göreceğim bir dükkan veya mağaza ismi söyler misiniz?
  • Valla ben istanbulda değilim ama bildiğim kadarıyla bir çok ünlü marka (pioneer, sony gibi) ayrı woofer falan satıyor ama kabinsiz oluyo bunlar onlara kabin yaptırman lazım ki o da biraz zor iş ama bu işten anlayan birini bulursan imkansız değil. Ya da arkadaşların dediği gibi hazır bir sistem al X-530 yada z-2200 gibi grudigide başka bi odaya falan koyarsın yada satabiliyosan satarsın (biraz zor gerçi ama )
  • profiloda bir yer var ama orda genelde pro sistemler oluyor bir de metrocity teknosaya bakabilirsin ama sanırım orda logitech yok
    quote:

Orjinalden alıntı: tiske

Peki şunu kim söyleyebilir
    İstanbul da Ses sistemlerinin en azından yakıanda göreceğim bir dükkan veya mağaza ismi söyler misiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.