Şimdi Ara

150 / 6 Taksite doğru düzgün oto teybi, LG marka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.428
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hani şu dandik kamasonic vs. gibi teypleri kastederek yazdım başlığı,

# 53W X 4 ses çıkış gücü MOSFET
    # Çıkarılabilir ön panel
    # CD-DA/R/RW, MP3, WMA, AAC (CD-text, ID3 Tag, WMA Tag) okuyabilme özelliği
    # RDS’li FM/AM radyo
    # 24 kanal radyo hafızası
    # 10 kayıtlı + 2 ayarlanabilir EQ
    # Dijital XDSS Plus
    # 24bit D/A çevirici
    # MP3 optimizer
    # Önden Aux girişi
    # Hızlı şarkı seçebilme özelliği (Quick Jump)

http://www.hepsiburada.com/lg-lac-2900-cd-darrw-mp3-wma-aac-aux-calar/productDetails.aspx?categoryid=26080&productid=otesselac2900n#tablnk

• Valla gayet güzel gözüküyor.. Lancialarda göğüse sabit ses sistemi.. Olmasa düşünebilirdim..
  • Usb bellek yada kart okuyucu falan koysalarmış birde kesinlikle direk alınabilecek bir ürün olurmuş..kardeşimde var kullanıyor gayet güzel bir ürün ama ben alacak olsam enazından usb bellek olan bir model almayı düşünürdüm açıkcası bugün enbasit bir usb bellek bile 2 gb bir kart 1 gb alacağı şarkı sayısı baya yüksek gerçi bir cd de epey şarkı alıyor ama cd lerle uğraşmaktansa bir usb bellekle herşeyi halletmek bence daha mantıklı artı olarak cd atladı yok çizikti okumadı vs gibi sorunlarda olmaz
  • Ben oto teype teyp demem teypin USB si olmadıkça...
  • usb olsaymış harbi güzel cihaz yarın birgün gözü bozulsa napıcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

usb olsaymış harbi güzel cihaz yarın birgün gözü bozulsa napıcaz.

Hcm usb olmasada ses çıkışı zamazingosu var gibi görünüyor resimden...oradan bir kablo ile mp3playerdan fln sanırım input sağlanabiliyor diye düşünüyorum...
  • önce sağ altta gözüken jack sanırım aux input bunn sayesindede mp3 player cep telefonu gibi cihazlardan ses çıkışı sayesinde ses alabiliriz.acaba ses kalitesi nasıl
  • usb sart artık bu devrde
  • Kesinlikle katılıyorum USB girişi olmalı, pratikliği tartışılmaz bile.

AUX girişini kullanmak kullanışsız geliyor bana.
  • Aux girişin de artısı olabiliyor.

Mesela bağlarsın bir tane bluetooth ses aktarıcıyı. Telefondan kablosuz müzik dinle. Gibi.

Ama tabi USB de olsa iyi olurdu. Ki ne kadar ekmek o kadar köfte lafını da akla getirmek lazım.

1-1,5 seneye USB3 te çıkacak asıl o zaman ne olacak acaba. Hoş veri boyutları artacağı için gene kesin patlayacağız. ( USB1 CD filmlerdi sorunumuz, USB2 DVD5/9 lar dert oldu başımıza. USB3 ün ise başına 50-60GB lık Bluray ler bela olacak gibi. )

Bakalım insanlık kendini geliştirecek mi? Yoksa gene Darwin olacak adamı haklı çıkarmak istercesine kendi içine mi çökecek? Hımmmm neyse Allahtan ümit kesilmez elbet biz de akıllanırız.

• Forum istanbula ugrayın
    SATÜRN de 179 TL Kenwood var
    USB li
  • quote:

SeKSandDoRT
    hani şu dandik kamasonic vs. gibi teypleri kastederek yazdım başlığı,

hocam kamasonic dandik bir marka değil.. oto işlerinden pek anlamam ama kaliteli bir marka olduğunu biliyorum..
  • Üzerine 10 lira daha koy daha güzel bir ürün al üstelik yüzlerce olumlu yoruma sahip

http://resim.donanimhaber.com/m_20983535/tm.htm

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=26080&Productid=otdelcdt4700msu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DVB -- 7 Kasım 2009; 10:13:53 >

• KDV Dahil : 169,00 TL ile 88TL arasındaki fiyat farkı çok azmış :))
  • usb şart. cd atlama zıplama yapıyor şarkının en güzel yerinde insan tav oluyor.
  • Tarihee bakin yaa
  • quote:

Tarihee bakin yaa

valla iii farketmişsin bende atlıyordum olaya
  • mavi-sakal konunun yıldönümünü kutluyor eşlik edelim :)
    ürün hala satışta ama fiyat 169 olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.