Şimdi Ara

*/spotlar!!-telekominikasyonun cevabı!!/*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telekominikasyon kurumuna gondermiş oldugum soru ya cevap geldi.ben 14 temmuz dan sonra alınan kaçak telefonları kayıt ettirebilecekmiyiz diye bi soru sormuştum onların cevabı şoyle geldi....
    bilgi talebiniz incelenmiÅŸ olup, kanun yürürlüğe girdiği tarihten
    önnce herhangi bir GSM operatöründen hizmet almakta olan kayıt
    dışı cihazların kayıt altına alınması söz konusu olacaktır.
    Bilgilerinizi rica ederim.

yani kanundan sonra (14 temmuz yani) alınan spot teller kayıt ettirilemiyecek ben burda soluyorum bak sonra yok ben bilmiyodum yok ben duymadım demeyin.

ayrıca 14 temmuz sonrası spot tel alanlara geçmiş olsunn

bilgiedinme@tk.gov.tr buraya email attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogguzko -- 27 Temmuz 2005, 22:04:41 >

• bence butun telefoncular elindeki spotlara sim kart takmıştır böylece daha satılmayan telefonlarda kayıt edilmiştir. yani onlara bişey olmaz... ama ben olsam yinede spot almam hiç almadımda.
  • Tel mayıs ayı gibi alınmış.
    Ben de tam 16 temmuzda kartımı taktım.
    Kayıt ettirebilecek miyim ?
    Tel mayıs ayında açılmış ama
  • benimde işime gelmiyo 14temmuz olayı ama kanunn ben sizi uyarımm dedim neyse artıkk garantili alcaz mecburr telimizi.
  • Ya telefonculara gelen telefonlar ilk gün direk deneniyor...

Şebeke problemi vs var mı diye... Ben telefoncuda çalışırken öyle yapıyorduk....
  • öyle nedenmiş tel bulursak ii tabiki ama nasıl anlıcazz??????????
  • o zaman tanıdık telefoncudan alıcaksın sana geçirmeyen
    daha sonra ugrasma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogguzko

öyle nedenmiş tel bulursak ii tabiki ama nasıl anlıcazz??????????

Hiçbir şeklilde anlayamazsın...
  • bu durumda avrupadan gezmeye geleceklerinde telleri çalışmaz olacak.böyle bi olay saçma değilmi?
  • Arkadaşlar böyle bişeyin olabileceğini hiç düşünmüyorum.Operatörler şebekeri dünyanın her yerinde iş görsün diye diğer yabancı operatör şirketleriyle anlaşmaya çalışıyo bizdekiler'de böylebi işe kalkışıyo bu yurtdışında prestiji sarsar zaten.Düşünsenize adam bizim sınıra girince telefonunu değiştiriyo.Çok saçma hem bunu yapabilecekleri alt yapının var olduğunu zannetmiyorum.Bide herşeyi kayıt altına aldılarda cep telefonları mı kaldı.
  • peki herşey bi yana bunu yapan ülkeler varmı bilen varsa paylaşsın
  • kardeşim kanun çıkmış diyoz sen hala bole şey olmaz dion ala alaaa
  • Kanun çıktı çıkmasına da Türkiye'den başka hiç bir yerde böyle bir uygulama yok...Bu uygulamanın sağlıklı olmayacağına eminim bu 5 aylık süre içerisinden sonra, yani kayıt süresi bittikden sonra spot satışı durabilir ancak bu süre içerisindekilere büyük ihtimalle af çıkacaktır....çünkü o kadar çok insan telefon alıyor ki bu kadar insanı mağdur edip onların paralarını çöpe attırmak biraz sıkar....

Birde şöyle bir sorum olacak alınan teller kart takılır takılmaz mı kayıt ediliyor , yoksa imeinin sinyal ile gönderilmesi süre mi alıyor ?
  • YOK YAA.KANUN ÇIKTI SAĞIR SULTAN DUYDU MİLLET.DEFALARCA KAÇAK TEL ALMAYIN YAKARIZ DEDİLER.ŞİMDİ AFFEDİCEKLER DİYE BEKLERSENİZ DAHA ÇOK BEKLERSİNİZ.KANUN ÇIKTIKTAN SONRA TEL ALANLARIN TELEFONLARINI YAKARLAR AMA KANUNİ İŞLEM BAŞLATMAZLAR BENCE.ANCAK O KADAR AFFEDERLER.
  • Dünyanın hiçbir yerinde yoksa uygulanamaz yapılamaz gibi geliyo bana.uygulansa bile bu tarihten önce telefon alanların itiraz etme hakkı yok mu?İnsan hakları diye bişi var ve bununda özel mahkemeleri var avrupada başta olmak üzere
  • nası itiraz edebilir şey ben kaçak telefon alımıştım yaw vergi vermiyosun bu zaten suççç
  • KAYIT ALTINA ALMA KONUSUNDA UZLAŞABİLİRLER BUDA HER İKİ TARAFIN YARARINA OLUR
  • yurtdışından gelen telefonlar neden çalışmasınki onların sim kartları zaten yabancı olacak yani adam yurtdışından aldığı simkartla konusacak. bu konuda hiçbir sorun çıkmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: digitalphreak

YOK YAA.KANUN ÇIKTI SAĞIR SULTAN DUYDU MİLLET.DEFALARCA KAÇAK TEL ALMAYIN YAKARIZ DEDİLER.ŞİMDİ AFFEDİCEKLER DİYE BEKLERSENİZ DAHA ÇOK BEKLERSİNİZ.KANUN ÇIKTIKTAN SONRA TEL ALANLARIN TELEFONLARINI YAKARLAR AMA KANUNİ İŞLEM BAŞLATMAZLAR BENCE.ANCAK O KADAR AFFEDERLER.

bunu türkiyedemi söylüyosun çok gülerim zart zur suç işleyen mahkumları af çıkarıp salan bi zihniyet için sence bu çokmu zor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogguzko

nası itiraz edebilir şey ben kaçak telefon alımıştım yaw vergi vermiyosun bu zaten suççç

o zaman alanlar yerine satanları engellesinler önce
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.