Arkadaslar, Almanyada yasiyorum.ARIVAL NAV-PN35 marka bir navigasyon aldim.icinde gelen yazilimda sadece avusturya,almanya ve isvicre bulunmaktaydi.maptrip 2.5 versiyon olan bu programi kullanmak istemedim ve sd karttan komple sildim.ARIVAL Navi ile gelen sd kart micro sd ve 1 gb( mecburen cihaz üzerinden ulasabiliyorum cünkü laptopun kart yuvasina uymuyor,yaninda sd karta takma aparati gelmedi)maptrip 2.5 yazilimi yerine arastirmalarimdan sonra igo 8 de karar kildim ve igo 8 i temin ettim.ARIVAL navide Win ce core 5.0 bulunmakta.navinin sd kartindaki tüm dosyayi sildim ve yerine igo 8 i winrar formatinda indirip, acilmis halini ( igo8 ve 2577 isimli klasör ) direk sd karta kopyaladim.cihazi kapatip acmama ragmen igo8 ü hic menüde görünmüyor.sadece cihazin ana menüsü cikiyor ama sd karttan maptrip 2.5 un dosayalarini sildigim icinde menüye tiklasamda pasif kaliyor.2 gündür bununla ugrasiyorum ve hala bir sonuc alamadim.kurulumda acaba nerde yanlis yapiyorum?
'Herkesin bir derdi var. Her derdin bir acısı, Acılarım katlanılır değil ama, Birde tuz basanı var. Her aşkın bir hasreti var Her hasretin bir çilesi Çilem çekilmez değil ama Birde çektireni var. Her aşığın bir sözü var. Her sözün bir söyleteni Söyleyecek çok şeyim var ama Birde susturanı var: SUSTUM! SUSKUNLUĞUM, SUSTURANA ARMAĞAN OLSUN '''
arkadasimin verdigi dvd cd den yükleme yaptim..icerisinde igo8 ve 2577 isimli 2 adet klasör var.lisansli olup olmadigini sormadim.bana sadece sd karta kopyala yeterli dedi...ama sd karta atmama ragmen sadece cihazin kendi ana menüsü geliyor ve igo8 ile ilgili bir secenek bulunmuyor