Bildirim
DirectX9 vs DirectX10 vs DirectX11
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
tamamen saçmalık -
Niye sacmalık olsun ki? -
Bence de saçmalık bu resimlerde 9 ile 10 arasında neredeyse hiç fark yok denecek kadar az fark göze çarpıyor ama ilk çıktığı zaman 10 ile 9 arasında çok fark varmış gibi lanse edildi.Evet fizik motorları değişebilir Ör:Crysis1 de ki DX9 da varillere ateş edildikten sonra varilde delik olması DX10 da ise o delikten su akması gibi fakat bu kadar da az farkları yoktu.Burada bir abartma söz konusu bence -
11 ile 9 arasında uçurum var göremeyen gözlük takmalı bence -
arkadaşlar 10 ile 9 arasında fark olmaması normal çünü 10 ile yanlızca ışıklandırmalarda geliştirme oldu ama 11 sürümü ile dokulardan ışıklara herşey değişti yenilendi 9 ile 10 arsındaki farkı en iyi ışıklandırma ve yasıma efektinin yoğun olduğu sağnelerde anlaşılır -
poligon sayıları artırarak mükemmellik ortaya cıkıyor ordaki en dikkat ceken yerlere iyi bakın binanın catısı dirext 10da dümdüz gozukurken dirext 11 de tamamen gerceksi bir bukulme ortaya cıkmıs -
peki dx11'de olan çatı efekti dx10'dada yapılamazmıydı ? -
Evet ben de pazarlama hamlesi oldugunu du$unuyorum.
risen diye bir oyun oynuyorum, directx 9 kullaniyor, grafikler cimenler, gune$ yansimalari cok guzel.
yani kullanilan nesnelere cok bagimli.
Ayrica son ornekteki ejderha poligonlari farkli. Iki directx versiyonunu kar$ila$tirirken, ayni mesh lere baklak lazim en azindan :D -
dx9 destekleyen kartlarınız var tabi, dx11 süper göründüğü halde fark yok, saçma diyorsunuz.
çok faydalı ve güzel bi konu olmuş. merak edenlerde çok bunu. saolun. -
bak fatih kardesim poligon sayılarını arttırmak cok önemli netlik artar ve daha iyi bir goruntu elde edersin kalıplasmıs bir goruntu karton gibi deyil yani anladın mı -
pff directx 10 fos çıktı iyi ekran kartı sattılar.. -
DX10 tamamen kandırmacaymış demek ki DX9 ile arasına neredeyse hiç bir fark yok -
tam olarak ne desek yanlış olur bence youn ve programlar bi çıkın hele... -
11 de yolun çatının vs. dümdüz olmadığını farketmişsinizdir o baya hoşuma gitti -
Gerçekten directx10 u sırf millete göze hoş göründürmek ve ekran kartı satmak içinmiş.Ben şahsen DirectX 9 u 10 dan daha iyi olarak görüyorum.Bilmem anlatabildimmi :).DirectX 11 in diğerleri arasında uçurum farkı var.Gerçek hayatı yansıtmak bu olsa gerek -
dx 9,10 ve 11 in farklarını resimlere bakarak anlayamazsınız dx 11 daha farklı bir algoritma kullanır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X