Şimdi Ara

===HTC ARTEMIS===TAKAS(satılmıştır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Üzerinde windows mobile 6.5 sürüm yüklüdür,spb shell uygulamasıyla iphone dan daha güzel bir kullanıcı arayüzü vardır.WİFİ; GPS RADYO BLUETOOTH VS özellikleri coktur. takılma donma kasma vs kesinlikle yoktur. işlemcisi gayet yeterlidir. youtube dahil bircok özelliği bulunan, blackberryden alışık oldugumuz çok işlevsel ve kullanışlı trackball mouse ve navigasyon tekerlegi ile fark yaratan bi cihazdır. pili 3 gün rahat gidiyor. az kullanırsanız daha da gider.cihaz sıfırından ayırt edilemez, nokta cizik yoktur. orjinal htc deri kılıf, usb kablo, yedek kalem, sıfır poşetinde htc kulaklık, 1000 liralık teknosa faturası yanında garantili cihaz. elinize alınca anlarsınız zaten en fazla 1 ay kullanılmış cihaz.1 aydırda ben kullanıyorum
    Aklıma yatan temiz kutulu garantili cihazlarla takaslanır, artı eksi farkı neyse konuşuruz,
    aldıgım-sattıgım cihazlar kesinlikle temizdir bilen bilir.

KESİNLİKLE KİŞİSEL YORUM, FİYAT YORUMU VS İSTEMİYORUM. DİYECEĞİNİZ BİRŞEY VARSA ÖZEL MESAJ ATIN. BURAYA MESAJ ATMAYIN. ATANLAR ŞİKAYET EDİLİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hi-Tech-Man -- 24 Aralık 2009; 20:49:25 >

Not: Sevgili ÖLÜCÜ,eğer bu yazıyı okuyorsan hemen elindeki mousu bırak ve bu ilandan kaçarcasına uzaklaş.Sana burda ekmek MALESEF YOK !!!

Eline
    Beline
    Diline hakim OL

• harika cihaz ram.i biraz daha iyi olsa piyasadaki cihazlara nazaran bence hem hoş hemde karizma hayırlı satışlar...

Not: Sevgili ÖLÜCÜ,eğer bu yazıyı okuyorsan hemen elindeki mousu bırak ve bu ilandan kaçarcasına uzaklaş.Sana burda ekmek MALESEF YOK !!!

Eline
    Beline
    Diline hakim OL
  • Güzel cihaz 6-7 ay kadar kullandım, en kullanışlı özelliği joybar menülerde gps programlarında acaip güzel oluyor,
    fakat rom - ram (128MB - 64MB) değerleri düşük özellikle igo falan kullanırken ram hatası verebiliyor ancak garmin sorunsuz çalışır.
    Bu arada referans olarak teknosa faturasını göstermişsin ama bu fiyata satabilirsen süper zira ben temmuzda benimki 300 e ancak satabilmiştim...
    Sattıklarım : speedyDNA Celeron 1.7 GHZ | bytepire Samsung E710 | FATALIST 478 Pin Fan, Cnet Pro Ethernet, Fax Modem | efece Creative Inspire 6600 6.1 | sexai SonyEricsson T630 | ahmetcakmak LG F700B | Neo_84 SE K750i | adaprizma Sandisk 1GB MemoryStick | Aydın TABLOCU Desktop PC | eagle66 Linksys WAG54G | doktor_cumhur Nokia E50 | tastelife Qtek S200

Aldıklarım : bytpire Creative Inspire 6600 6.1 | öztin 2*256 MB OCZ DDR PC-3200 Premier Dual Channel | Corny Motorola MPX-200 | mehmetcik Samsung E715 | reoix SonyEricsson W800i | soyut0 SonyEricsson W880i | berrenger Samsung i900 Omnia
  • Öncelikle hayırlı satışlar

Cihazı almayı düşünenler varsa gerçekten tavsiye edebileceğim bir cihaz 3-4 tane pda kullandım en uzun Htc Artemis i kullandım gerçekten çok güzel bir pda

15 Gün önce sattım bende umarım istediğiniz fiyata satabilirsiniz.
  • cihaz forum dışına satılmıştır ilginize teşekkürler

Eline
    Beline
    Diline hakim OL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    8 ay önce açıldı
    [SATILDI] Satıldı
    3 yıl önce açıldı
    Satıldı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.