Bu ütüyü tam 1 aydır almayı planlıyorum.Geçen hafta 30 Ekim günü 440 TL civarındaydı.Ertesi gün almaya karar verdim baktım 500 TL olmuş üzülmüştüm.Eğer şimdi sizden hediye çekini alabilirsem benim için çok iyi olur.Fakat nerde ve nasıl kullanacağımızı açıklarsanız sevinirim.Bende 1 tane çekten alabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil -- 4 Kasım 2009; 18:50:12 >
Teşekkür ederim.Hediye çekimi göndermişsiniz.Eğer worldcardınız varsa 6 taksitte %10 indirim geliyor.Toplam fiyat 378 TL ye düşüyor.Hb de toplam %25 indirim olmuş oluyor.Deveyükünden ise %5 indirime denk geliyor.Ütü alacaklar için sıcak fırsat.Tekrar teşekkürler bungee20.
Bu ürün bana özel 199 TL yeydi. Evde başka marka ütüm olduğu için almamıştım. Bence şu andaki fiyatı çok para.
Sevgili FikriMühim, Ütünüz hepsiburada.com'da sizi bekliyor Yaptığımız ankette Philips GC-7330 Buhar Kazanlı Ütünüzü hepsiburada.com’dan almak istediğinizi belirttiniz. Ütünüzü size özel indirimli fiyatıyla alabilmeniz için 15 Ekim 2009 son gün. Bu tarihe kadar alım gerçekleştirmezseniz hakkınız bir başka FikriMühim’e devredilecektir. Philips Ütünüzü indirimli satın alabilmek için:
• Hepsiburada.com’a üye değilseniz; FikriMühim’e kayıtlı olan e-posta adresinizle hepsiburada.com internet sitesinde hesap oluşturmanız gerekmektedir.
• Eğer hepsiburada.com internet sitesinde başka bir e-posta adresi ile oluşturulmuş mevcut bir hesabınız var ise FikriMühim’e kayıtlı e-posta adresiniz ile yeni bir hesap oluşturmanız gerekmektedir.
• Eğer hepsiburada.com internet sitesinde mevcut hesabınıza kayıtlı e-posta adresiniz FikriMühim’de kayıtlı e-posta adresinizle aynı ise yeni bir işlem yapmanız gerekmeyecektir.
Not: Ürünün teşhir edildiği internet sayfasında ürünün piyasa fiyatı görünmektedir. Ancak “Sepete Ekle” butonunu tıklayıp alışverişe başladığınız takdirde, karşınıza gelecek ekranda ürünün KDV dahil satış fiyatının 199 TL olduğunu göreceksiniz.
ürünler hakkında anket yapıyorlar ve bazen size özel indirim yapıyorlar. fakat şunu gördüm, belli bir müddet sonra indirimli olan o fiyata iniyor genel fiyatlar.
quote:
Orijinalden alıntı: barakuda1
nedir bu fikrimühim nasıl oluyro bu fiyata ütü?anlatırmısınız..
bu Philips ütülerin sprey tuşunun sanırım bir üretim hatası var. 2 ütüde de sprey tuşu zamanla kırılıyor. kullanıcı hatası olduğunu zannetmiyorum, servise gidince bir çok ütüde sprey tuşunda kırık olduğunu görebilirsiniz. bu modelde de 10 yıldır kullanılan tasarımın kullanıldığını gördüm.
yanliz arkadaslar sırf indirim çeki almak için istemeyin. gercekten almak isteyenler istesin ki en azindan bu fırsattan gercekten yararlanmak isteyenler faydalansin.