Katılım zamanı: 14 Mayıs 2006; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
4 Kasım 2009, 11:50:59
Herkese merhaba...
SAMSUNG U600 cep telefonumu satıyorum.. Ürünün faturası bulunmamaktadır.. Kendim ilk sahibiyim ama hangi tarihte aldım hatırlamıyorum.. Ürün tamir görmemiştir ve donanimsal hiç bir sorunu bulunmamaktadır.. Peşinen söyleyim hak gecmesin. Ürün kozmetik acıdan pek de iyi durumda değildir.. Kasada soyulmalar, ekranda lekeler mevcuttur (bu lekeler telefon kapalıyken rahatsızlık veriyor, kullanımda herhangi bir sorun teşkil etmiyor).. 10/5.5 verebilirim cihaza.. Kutu içeriği herşeyi eksiksizdir, kutusuyla vereceğim. Üzerinde 1GB KİNGSTON orjinal hafıza kartı ve adaptörü ile verilecektir. Ürünün sadece bir fotoğrafını ekliyorum.. Ciddi alıcılara msn üzerinden veya herhangi bir mail hesabına daha detaylı fotoğraflarını gösterebilirim cihazın.. (Cihazın kasasını değiştirebilirdim ama kasa acılacağı icin riske girmek istemedim..)
İstedğim fiyat 120 liradır. Banka hesabım vs olmadığı icin ürünü sadece Ankara'dan teslim edebilirim. Her türlü soru ve görüşleriniz icin lütfen PM atınız.
NOT: ÜRÜN; SAYGI KURALLARI ÇERCEVESİNDE HER TÜRLÜ YORUMA ACIKTIR!Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.