Şimdi Ara

Turkcell Faturalı Aran Kazan Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
6.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faturalı Hat Aboneleri Aynı Ay İçinde Diğer Operatörlerden Arandıkları Her ;
    60 dakika için 3TL
    120 dakika için 6 TL
    180 dakika için 9 TL

Faturalarında indirim kazanıyorlar.

ARAN yazıp 2390 a mesaj atmak yeterlidir.Kampanyaya Katılım Ücretsizdir.Kampanyaya Katılan aboneler 28.02.2010 tarihine kadar indirim kazanırlar.

• Türkiyenin Lider gsm firmasına bir alkış..

Valla helal olsun
  • kampanyanin oldugu linkide eklersen guzel olcak .
  • Vay be.. Diyecek laf yok.. Turkcell bu işi biliyor.. Helal olsun..
  • Çok güzel bir kampanya tebrik ederim Turkcelli.
  • Zaten ayda 1 lira fatura geliyordu. Şimdi ben alacaklı durumuna mi geçeceğim. Her zaman bir numarasın TURKCELL. daha dün gece aklımdan buna benzer bir kampanya olsa diye düşünüyordum ama tl indirimi yerine şebeke içi veya şebeke dışı dakika verse diyordum.
  • valal bravo turkcell bu kışda kampanyalarla coşturacak gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell Biz Kampanyası...
    5 yıl önce açıldı
    TURKCELL: Memur-Sen Kampanyası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis
    Zaten ayda 1 lira fatura geliyordu. Şimdi ben alacaklı durumuna mi geçeceğim. Her zaman bir numarasın TURKCELL. daha dün gece aklımdan buna benzer bir kampanya olsa diye düşünüyordum ama tl indirimi yerine şebeke içi veya şebeke dışı dakika verse diyordum.

Peri boşver böyle çok daha iyi..

Resmen dalga geçiyorlar diğer gsmler ile..Uzun süreli olsa imiş iyi olurmuş ama şu andada gayet iyi ve başarılı bir kampanya olmuş..

Rakiplerinin her yöne tarifelerine gönderme yapmış..

Ayda ne kadar indirim yapılıyor en fazla bilmiyorum ama eğer sınır yoksa avea 3000 dk şartları zorlar :)
  • Günlük katilim siniri kaç kişi :)
  • Katıldım..

En fazla 9 tl indirim kazanıyoruz..

60 dk aran 3 lira indirim kazan
  • sabit hat gecerlimi acaba
  • Sabit hatlar geçerli değil arkadaşlar.

Bu arada kusura bakmayın yazmayı unutmuşum Katılım 300.000 kişi ile sınırlı.
  • turbo harika paylasim yilin bombasi tskler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

valal bravo turkcell bu kışda kampanyalarla coşturacak gibi

Bu birşey değil önümüzdeki günlerde çok daha iyi kampanyalar gelecek,biraz sabır
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemselpe

turbo harika paylasim yilin bombasi tskler

rica ederim cemselpe Daha cezbedici kampanyalar gelecek az kaldı ve tabiki ilk faydalanan forum donanımdaki kardeşlerimiz olacak
  • Kamu 1500 tarifesi de bu kampanyadan yararlanabiliyor mu acaba?
  • faturali herkes yararlanabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Kamu 1500 tarifesi de bu kampanyadan yararlanabiliyor mu acaba?

Ewt,yararlanılabiliyor.
  • kampuscell tarifesini yenileseler vede 150yerine 100 şartı koşsalar 10dakikası 1e konuşsak direk turkcelle geri dönerim ama yapmıyorlar
  • desenize dur burdan kapat faturalı hattımı ara deme dönemi başlıyor haydi herkez faturalıya gerçekden turkcell nasıl kar edeceğini biliyor bu arada 1-2 tl 3-5tl faturası gelenler için uygun değil kampanya çünkü tutar %18kdv ve %25 öiv e dahil değil ama tarife saniyede 1.82 tl indirim kazanabilirsiniz yada bizbizede 2.9 yani budurumda 120 dakiklaı çaymayanlar dan kampus olanlar indiirm kaznamayacak tabi 120 dakikayı geçerlerse kazanırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gittigider -- 4 Kasım 2009; 12:06:12 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.