Şimdi Ara

Warcraft Filmi - Pek Yakında(?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Warcraft filminin haklarını satın alan Legendary Pictures'ın resmi internet sitesinde yakın zamanda bir güncelleme oldu, buna göre 'coming soon' yani pek yakında sekmesine Clash of the Titans(Titanların Çarpışması/ Devlerin Çarpışması) ve Warcraft (Savaş Sanatı) adlı iki film eklendi.

Legendary Pictures'ın resmi sitesi:www.legendarypictures.com

Sam Riami ile yapılan röportajda film Lich King ve hikayesini takip etmeyeceğini belirtti. Ana karakterler üzerinde yoğunlaşılMAYACAĞINI, bunlara yer verilebileceğini ama, daha çok bu dünyada yaşayan başka karakterlere odaklanalılacağını belirten Riami, 'warcraft' mitolojisini tam olarak izleyiciye yansıtacaklarını belirtti.

Filmin senarist olacağı sanılan Blizzard'ın kıdemli sanat yönetmeni ve senaristi olan Chris Metzen, bu görevden alınmışa/ayrılmışa benziyor. Sam Riami'nin röportajında filmin kalemi Er Ryan'ı kurtarmak(Saving Private Ryan) ve Vatansever(the Patriot) gibi seyirici tarafından çok beğenilen eserlerin senaristi olan Robert Rodat olduğunu söylüyor.

*gelişmeleri bu konudan aktarıcam benden ayrılmayın

• Öyle bir yapım olmalıki 3 saat koltuğa yapışalım,filmden çıkalım diğer salonda tekrar girelim.Açıkçası inanılmaz savaş sahneleri olan bir eser bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cluberrr

Öyle bir yapım olmalıki 3 saat koltuğa yapışalım,filmden çıkalım diğer salonda tekrar girelim.Açıkçası inanılmaz savaş sahneleri olan bir eser bekliyorum.

Aynen güzel savaş sahneleri bekliyorum bende , ve tüm classların anlatılmasını bekliyorum savaşlarda , mesela izlerken aa bu adam warlock bu adam priest demeliyiz :D
  • Çok Merak Ediyorum Filmi
    Daha Fazla Göster
  • herkesin beklentisi yüksek olduğu için, Warcraft filminin bir efsane olarak kalmasını istiyorum. Şu anda çıkmamış bir film için büyük hayranlık duyuluyor ve eminim ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar, n olursa olsun film piyasaya çıktığı zaman bir çok insan hayal kırıklığına uğrayacak.
    Ben de sizin kadar izlemek isterim. 3 saat hatta 5-6 saat. Ama ben bir türlü yapılamayan efsane film olarak kalmasından yanayım.

Orijinalden alıntı: ToughGui

herkesin beklentisi yüksek olduğu için, Warcraft filminin bir efsane olarak kalmasını istiyorum. Şu anda çıkmamış bir film için büyük hayranlık duyuluyor ve eminim ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar, n olursa olsun film piyasaya çıktığı zaman bir çok insan hayal kırıklığına uğrayacak.
    Ben de sizin kadar izlemek isterim. 3 saat hatta 5-6 saat. Ama ben bir türlü yapılamayan efsane film olarak kalmasından yanayım.

film iki devin ortak projesi olacak;

Dark Knight, Superman Returns, 300(Spartans), gibi mükemmel filmlerin arkasındaki isim: Legendary Pictures

Yaptığı her oyun tutan, RPG ve Strateji denildiğinde akla ilk geren firma: Blizzard Entertainment

en kötüsünü umsak bile film yine çıtanın üstünde harikuleytliğe sahip olacaktır. umudunuzu yitirmeyin

yönetmen alanında başarılı biri
    senarist aksiyon filmi dendiğinde adı geçen ve çekim senaryosu yazmakta kuvvetli olan biri
    blizzard da armut toplamıyor elbette en küçük ayrıntısına kadar sanat takımı başlarında olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 5 Kasım 2009; 10:01:28 >

• Benim burdan anladığım blizzard bu işden elini eteğini çekiyo gibi bir görüntü var, sebebi ise warcraft karakterlerinin kullanılmayıp başka karakterlerin kullanılcağı. burdan anlaşılan kafalarından karakterler uydurup warcraft filmi die sunucaklar... yazık

Master of The Elements <Wipe Club>
  • Ana karakterler yok demişler ama Warcraft'ın hikayesinde bilinmeyen bir çok kahraman var.Kitaplarını okuyanlar bilirler...Zaten Lich King ,Ilıdian gibi karakterler hikayenin baya bir ilerisinde ortaya çıkıyor.Yapıcakları Azeroth'un mistik dünyasını tanıtmak ve kötülüğün Dünya'ya gelişini göstermektir diye düşünüyorum.Devam filmlerinde de beklediğimiz isimleri görürüz.Bence böylesi daha iyi.Çünkü devasa bir hikayeyi 3 saate sığdırmak imkansız.Siz ne düşünüyorsunuz?
  • dizisi de olsun yawww, film kabak tadı verdi artık..oldu olmadı hiç bi işşi bell ideğil
    prince of persia mayıs 2010da vizyona giriyomuş
    şükür en azından belli olan bi oyun filmi var beklediğim
    don't you love the taste of a beaver when it hesitates?
  • detayları burdan takip edebilirsiniz;http://www.imdb.com/title/tt0803096/

yönetmenligini uwe boll yapmadıgına göre güzel biseyler bekleyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurJAM

detayları burdan takip edebilirsiniz;http://www.imdb.com/title/tt0803096/

yönetmenligini uwe boll yapmadıgına göre güzel biseyler bekleyebiliriz.

Hakikaten uwe boll olsa hiç beklemezdim bile. Ne biçim bir adamdır o ya. Her oyunun filmini yapıyor ve rezil ediyor güzelim konuları. Bir insan hem nasıl bu kadar yeteneksiz ve bu kadar ısrarcı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyAK

Ana karakterler yok demişler ama Warcraft'ın hikayesinde bilinmeyen bir çok kahraman var.Kitaplarını okuyanlar bilirler...Zaten Lich King ,Ilıdian gibi karakterler hikayenin baya bir ilerisinde ortaya çıkıyor.Yapıcakları Azeroth'un mistik dünyasını tanıtmak ve kötülüğün Dünya'ya gelişini göstermektir diye düşünüyorum.Devam filmlerinde de beklediğimiz isimleri görürüz.Bence böylesi daha iyi.Çünkü devasa bir hikayeyi 3 saate sığdırmak imkansız.Siz ne düşünüyorsunuz?

kitaplarda geçen karakterler de olmayacak; alexandros mograine, darion mograine, broxigar, grom vs vs.. hikaye çok ayrı bir hikaye olacak; çok ara bir hikaye.. warcraft evreninde küçük bir gezegen yaratacaklarmış.

sam riaminin dediklerine göre.

• Belli olmaz blizzin sağı solu hikaye ilerleriyor diyip, belkide geçmişle alakalı değilde gelecek olan yeni Expasion ile ilgili bişey yaparlar. 2011 e çok var daha ya...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.