Şimdi Ara

iPhone 3G ve 3GS için 3.1.2 versiyonu jailbreak ve unlock (RESİMLİ VE TÜRKÇE ANLATIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
1
Favori
32.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıntılı bilgi aşağıdaki adreste mevcuttur arkadaşlar.

İphone 3G ve 3GS 3.1.2 Blackra1n ile JailBreak ve Unlock işlemleri için:
    http://gamertr.wordpress.com/2009/11/04/170/

Applicationları yükleyebilmek için:
    http://gamertr.wordpress.com/2009/11/03/appleri-yukleyebilmek-icin-yapilmasi-gerekenler/

Wifi kullanmadan JailBreak ve Unlock işlemleri:
    http://gamertr.wordpress.com/2009/11/04/wifi-kullanmadan-unlock/

Blackra1n | WiFi, Youtube ve Maps Problemlerinin Çözümü:
    http://gamertr.wordpress.com/2009/11/04/blackra1n-wifi-youtube-ve-maps-problemlerinin-cozumu/

Jailbreak yapılmış iPhone’unzu Güvenli Hale Getirin ve Varsayılan Şifrenizi Değiştirin:
    http://gamertr.wordpress.com/2009/11/12/jailbreak-yapilmis-iphoneunzu-guvenli-hale-getirin-ve-varsayilan-sifrenizi-degistirin/

Blackra1n için Vista ve Windows 7 Ayarları:
    http://gamertr.wordpress.com/2009/11/04/blackra1n-icin-vista-ve-windows-7-ayarlari/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goa Mania -- 19 Kasım 2009; 10:49:45 >

• Jailbrake olayi da ayaga dustu ya.
    Programi indir. Telefonu PC ye bagla. Programi calistir.
    Bu kadar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLyMaymun

Jailbrake olayi da ayaga dustu ya.
    Programi indir. Telefonu PC ye bagla. Programi calistir.
    Bu kadar!

Harbiden hee. Eskiden power home tuşunu kaçırmamak laızmdı falan bi emek vardı şimdi o da yok
  • blackra1n sadece 3g S için değil dimi 3g lerde yapabiliyo? birde şuanda 3.1.2 uptade i yapıyorum itunes tan 05.11.07 dir dimi bu apple son anda şovunu yapmış olmasın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnRc206

blackra1n sadece 3g S için değil dimi 3g lerde yapabiliyo? birde şuanda 3.1.2 uptade i yapıyorum itunes tan 05.11.07 dir dimi bu apple son anda şovunu yapmış olmasın :D

Her modelde kullanılır 2g, 3g ve 3gs. Evet 5.11.07 sondur suan için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goa Mania -- 6 Kasım 2009; 0:48:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goa Mania

quote:

blackra1n sadece 3g S için değil dimi 3g lerde yapabiliyo? birde şuanda 3.1.2 uptade i yapıyorum itunes tan 05.11.07 dir dimi bu apple son anda şovunu yapmış olmasın :D

Çok teşekkürler sevgili Goa Mania,
    Tek seferde sorunsuz bir şekilde ve bir ilkokul öğrencisinin bile yapabileceği kadar basit bi işlemle jailbreak ve unlocked işlemini gerçekleştirdim.
    Gerçekten kusursuz oldu sizin ve bilgilerinizin sayesinde artık telefonumu 3.0 versiyon yapmak için 60 tl vermemede gerek kalmadı :D

Bide konuyla alakasız olarak appstore daki uygulamaları bulabileceğim bi source varmı?

• quote:

quote:

quote:

Çok teşekkürler sevgili Goa Mania,
    Tek seferde sorunsuz bir şekilde ve bir ilkokul öğrencisinin bile yapabileceği kadar basit bi işlemle jailbreak ve unlocked işlemini gerçekleştirdim.
    Gerçekten kusursuz oldu sizin ve bilgilerinizin sayesinde artık telefonumu 3.0 versiyon yapmak için 60 tl vermemede gerek kalmadı :D

Bide konuyla alakasız olarak appstore daki uygulamaları bulabileceğim bi source varmı?

Appstore'daki bütün free uygulamaları itunes aracılığıyla iphone a kurabilirsin. Bunu ister iphone'dan istersen pc ile itunes aracılığıyla yapabilirsin. Eğer ücretlileri kullanmak istersen bu iş forum kurallarına aykırı biraz google'ı kurcala derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler tekrar işlemler sonucunda daha önce appstore dan satın aldığım programlarda geldi. şuan telefona jailbreak işlemini kendi ellerimle yapmış olsam gerçekten bi işlem yapıldığını anlayamazdım :D herşey yerli yerimde ve hepsini bu kadar kısa bir zamanda yaptım. fazla kaşınmama gerek kalmadı sadece bi video çekme özelliğinin 3g uptade inde olmayışı sinirimi bozuyo ona ufak bi dokunuş yapsam yeterli :)

Tekrar herşey için çok çok teşekkürler ...
  • quote:

Çok teşekkürler tekrar işlemler sonucunda daha önce appstore dan satın aldığım programlarda geldi. şuan telefona jailbreak işlemini kendi ellerimle yapmış olsam gerçekten bi işlem yapıldığını anlayamazdım :D herşey yerli yerimde ve hepsini bu kadar kısa bir zamanda yaptım. fazla kaşınmama gerek kalmadı sadece bi video çekme özelliğinin 3g uptade inde olmayışı sinirimi bozuyo ona ufak bi dokunuş yapsam yeterli :)

Tekrar herşey için çok çok teşekkürler ...

video kaydı için cydia da app'ler var sıkıntı olmaz.
  • sonunda bende iphone i unlock yaptim.

yalniz programlarimi itunes vasitasiyla yükleyemiyorum. itunes yüklendi diyor ve itunesin sanal telefonunda instal edilmis gibi gözüküyor.ama telefonda hic bir program yok, yüklenmemis, sorun ne olabilir?

tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jv96 -- 7 Kasım 2009; 2:00:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jv96

sonunda bende iphone i unlock yaptim.

yalniz programlarimi itunes vasitasiyla yükleyemiyorum. itunes yüklendi diyor ve itunesin sanal telefonunda instal edilmis gibi gözüküyor.ama telefonda hic bir program yok, yüklenmemis, sorun ne olabilir?

tesekkürler

Ben kendi yaptığımı anlatıyım siz nerde yanlış yapıyorsunuz bir bakın.
    Teli pc'ye bağladınız. İtunesi açtınız. İtunes'te İtunes Store'a girdiniz (Türkiyede bu uyugulama kısıtlı çalışıyor diye biliyorum kendimin USA hesabı var isterseniz USA hesabı açın.) İtunes storedan app'leri bir bir downlaod ettiniz. Daha sonra İtunes'ten iphone bölümüne geldiniz (sizin iphone sol menüdeki) ordan applicationları seçip sycn demeniz yeterlidir.
  • tesekkürler cevabin icin

evet bende aynen öyle yapiyorum. app ler pcde kaydedilmis vaziyette. onlari itunes e atiyorum ve sonra sync diyorum. itunes iphone ile sycn yapmaya basliyor, bilgi olarak promram yükleniyor diyor. sycn bitiyor, usb baglantisini kesiyorum, telefonda hic bir program yok. sorun nerde olabilir acaba?

iyi geceler
  • quote:

tesekkürler cevabin icin

evet bende aynen öyle yapiyorum. app ler pcde kaydedilmis vaziyette. onlari itunes e atiyorum ve sonra sync diyorum. itunes iphone ile sycn yapmaya basliyor, bilgi olarak promram yükleniyor diyor. sycn bitiyor, usb baglantisini kesiyorum, telefonda hic bir program yok. sorun nerde olabilir acaba?

iyi geceler

Ben bu gibi durumlarda tekrar restore yapıyorum.
  • simdi herseyi tekrardan kurdum, bir nevi format attim. bu seferde program kurarken beklenmeyen bir hata olustu diyor. cydia i kurunca jailbreak otamatik olarak olmus oluyor mu yoksa baska bir sey yapmak gerekli mi?
  • quote:

simdi herseyi tekrardan kurdum, bir nevi format attim. bu seferde program kurarken beklenmeyen bir hata olustu diyor. cydia i kurunca jailbreak otamatik olarak olmus oluyor mu yoksa baska bir sey yapmak gerekli mi?

Eğer cydia'yı kurduysanız Jailbreak olmuş demektir. Ama şöyle bir durum var app'leri yükleyebilmek için Appsycn kurmak lazım.
    Onun içinde şu adrese bakın:
    http://gamertr.wordpress.com/2009/11/03/appleri-yukleyebilmek-icin-yapilmasi-gerekenler/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goa Mania -- 7 Kasım 2009; 3:51:47 >

• süpersiniz, tesekkürler

sorun dediginiz gibiymis, anlattiginiz gibi yaptim, program yüklenebiliyor.

Iyi geceler, tatli rüyalar

quote:

quote:

simdi herseyi tekrardan kurdum, bir nevi format attim. bu seferde program kurarken beklenmeyen bir hata olustu diyor. cydia i kurunca jailbreak otamatik olarak olmus oluyor mu yoksa baska bir sey yapmak gerekli mi?

Eğer cydia'yı kurduysanız Jailbreak olmuş demektir. Ama şöyle bir durum var app'leri yükleyebilmek için Appsycn kurmak lazım.
    Onun içinde cydia'nın source bölümüne girin ve yeni bir source eklemek laızm.
    http://cydia.hackulo.us adresini source ekleyin bir uyuarı alacaksınız önemsemeyin devam edin.
    Source eklendikten sonra eklediğiniz source girin.
    Appsycn 3.1 (3.1.2 versiyonlar için) kurun
    eğer sürümünüz 3.0 ise Appsycn 3.0'ı kurun
    Artık gönül rahatlığıyla app'leri yükleyebilirsiniz.

• quote:

süpersiniz, tesekkürler

sorun dediginiz gibiymis, anlattiginiz gibi yaptim, program yüklenebiliyor.

Iyi geceler, tatli rüyalar

quote:

quote:

Onun içinde cydia'nın source bölümüne girin ve yeni bir source eklemek laızm.
    http://cydia.hackulo.us adresini source ekleyin bir uyuarı alacaksınız önemsemeyin devam edin.
    Source eklendikten sonra eklediğiniz source girin.
    Appsycn 3.1 (3.1.2 versiyonlar için) kurun
    eğer sürümünüz 3.0 ise Appsycn 3.0'ı kurun
    Artık gönül rahatlığıyla app'leri yükleyebilirsiniz.

Ne demek :)

• up
  • Anlatim ve işlemler çok kolay emeği geçenlerden Allah razı olsun.
  • yaa allah razı olsun,, iphone sizler sayende iphone oldu valla emeği geçen herkese teşekkürler..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.