Şimdi Ara

error 13001

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle belirteyim forumu araştırdım. şimdi probleme gelince başlıktanda anlaşılacağı üzere ben iphonuma müzik yüklerken bu hata ile karşılaşıyorum. ve bu canımı çok sıkıyor. şimdiye kadar bir çok öneriyi denedim ama nafile.
    denediğim öneriler:
    iphone un sürümünü yükselt
    itunes un sürümünü yükselt
    itunesu kaldırıp tekrar yükle
    iphone u restartla
    vb . bu kadar şey denedim lakin hiç birşeye yaramadı . kafayı yediriyor bu hata bana. ve bir çok kişidede bu hata mevcut ancak sonuç alabilen yok. alanda yazmamış. sizden ricam bana bu konuda birşeyler biliyorsanız yardım etmeniz. bu sorun benim için önemli çünkü iphoneun temel amacı müzik yüklemek. bu konuda bilgilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. bu arada benim iphoneum 3gs 32 gb turkcell garantili. lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

• hata ile ilgili daha aydinlatici bilgi verirsen yardimci olalim... yani hata verdiginde sadece hata kodumu mevcut? yaninda birseyler yazmiyormu?
  • the iphone ....... cannot be synced . an unknown error occured (13001) yazıo
    yani türkçeye çevirince 13001 kodlu bilinmeyen bir hata meydana geldi bu sebeple senkronizasyon olamadı dio. ço araştırdım ama çözüm yok . çoğu kişi jb demiş ama makine orj olduğu için düşünemiorum. lütfen yardımlarınızı bekliorum.
  • çalıştırdan msconfig yazpı aratıyosun karşına çıkan pencerede seçmeli başlangıçı seçip başlangıç öğelerini yüklenin üstündeki tiki kaldırıyon,sonra başlangıç sekmesinden itunes helper ve gttask kutularını tikle ve sonra hizmetler sekmesine gelip microsoft servis ile ilgili olan tikleri kaldır işlem tamam.yalnız bilgisayarı her başlattığında uyarı penceresi gelicek ordan başlangıç öğelerini yükle tikini kaldırman lazım.ben böyle çözdüm tabi formatla belki toptan çözülür,iyi günler.

başka bir siteden alıntıdır.
    denemişler ve olmuş.

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fulldepo -- 4 Kasım 2009; 19:56:30 >
  • evet arkadaşım ama bunu bende araştırdım ama hiçbir şeye yaramadı. çünkü msnconfig yazınca bulunmuyor. tabi bu benim bildiğim windovstaki run değilse o ayrı ama msnconfig yazınca bulamadı doğru yaz dio.o sebeple buda olmadı.
    ya arkadaşlar yokmnu aranızda bu problemle karşılaşıp çözümünü bulan. gerçekten canımı sıkmaya başladı bu. iphoneda müzik dinleyememek kulağa o kadar saçma ve absürd gelioki lütfen bir çözümünü bulsun.
  • ewet arkadaşlar sorun çözüldü full depo adlı arkadaşın netten bulduğu çözümü daha önce denedim ama önceki mesajımda da belirttiğim üzere runda msnconfig bulunamadı diodu. çünkü msnconfig die bir şey yok her kim denerse denesin msnconfig die birşey bulamayacaktır. çünkü doğrusu "msconfig"tir. oradan sonrası tamamiyle oluyor. bu problemi olan arkadaşlar çözümü böyle bulabilirler. saygılar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byatunga

ewet arkadaşlar sorun çözüldü full depo adlı arkadaşın netten bulduğu çözümü daha önce denedim ama önceki mesajımda da belirttiğim üzere runda msnconfig bulunamadı diodu. çünkü msnconfig die bir şey yok her kim denerse denesin msnconfig die birşey bulamayacaktır. çünkü doğrusu "msconfig"tir. oradan sonrası tamamiyle oluyor. bu problemi olan arkadaşlar çözümü böyle bulabilirler. saygılar teşekkürler.

hatayı düzelttim dostum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    unknow device hatası !
    14 yıl önce açıldı
    Runtime Error Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fulldepo

çalıştırdan msconfig yazpı aratıyosun karşına çıkan pencerede seçmeli başlangıçı seçip başlangıç öğelerini yüklenin üstündeki tiki kaldırıyon,sonra başlangıç sekmesinden itunes helper ve gttask kutularını tikle ve sonra hizmetler sekmesine gelip microsoft servis ile ilgili olan tikleri kaldır işlem tamam.yalnız bilgisayarı her başlattığında uyarı penceresi gelicek ordan başlangıç öğelerini yükle tikini kaldırman lazım.ben böyle çözdüm tabi formatla belki toptan çözülür,iyi günler.

başka bir siteden alıntıdır.
    denemişler ve olmuş.

edit : imla

Burda microsft servis ile ilgili tikleri kaldır derken microsoft coporation mu demek istedin ??
  • olmuyo aga yanlış çözüm bu
  • olmuyo valla
  • peki bunun başka bir çozum yolunu bilen yok mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.