arkadaşlar bende 5800var arkadaşımda ise n85 var dün bluetoooth üzerinden arkadaş bana dosya gönderdi ben alabildim soru yok ama ondan sonra ben arkadaşın telefona hiçbirşey gönderememeye başladım sadece ikimiz arasında bu sorun oluyor blutoothla ilgili böyle boşaltılması gereken bir önbellek falan var mı ya da neden gitmiyor dosya sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim
Önce cihazların birbirleri ile eşleştirmeleri kaldırıp sonra cihazları yeniden eşleştirip tekrar dosya paylaşımını denediniz mi acaba?
yaptık onu da yaptık ama olmuyor maalesef dosyanın büyüklüğü çok fazla acaba ondan mı diye düşündüm ama sanmıyorum çünkü arkadaşımın bana ilk yolladığı 100mb falandı onu aldım ben benim yollayacağım 80mb ama yollamadı ondan sonra basit bi resim yollayayım dedim onu da almadı neden öyle yaptı bilemiyorum hala çözümünü bulamadık gitti
İki telefonda da eşleşmeleri silip telefonları kapatıp açın. Sonra gene eşleştirin. Dosya göndermeden Mesajlar Ayarlat Diğer altından mesaj hafızasını hafıza kartına geçirin. Yer doluysa almaz bluetoothla dosya.