Şimdi Ara

5800 kasa açıklığı sorununu servis halledebiliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha 5800 ı alalı 1 hafta olmadı fakat telde kasa açıklığı var.Servise götürüp götürmemekte kararsızım bu sorunu çözebiliyorlar mı yoksa açıp kurcalayıp bırakıyorlar mı?Bu sebepten götüren arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

• yok mu hiç bilen ya bi sürü kişide bu sorun var anlamıyorum nasıl kimse takmıyor o kadar para verip 0 cihaz alıyoruz sonra kasa açıklığı.
  • Gerçi benimkinde öyle bir sorun yok ama, telefon o kadar güsel ki, bööle bi sorunu kafaya takmayanlar çoğunlukta herhalde.

Herkes harul hurul telefonunu özelliştermekle, kişiselleştirmekle meşgul. eski elefondaki telefon numaralarını hala tam olarak yenisine taşıyamadım. çook işim var, çoook...

• ben çok taktım nedense ama artık eskisi kadar takmıyorum.Ama arada gözüm takılmıyor değil.
  • ben servise verdim açıklık yüzünden daha telefonu alalı 1 ay olamıştı ama solsunlar ön kapağını değiştirip kasa açıklığını gidermişler...sizde götürün derim fazla uzunda sürmüyor...
  • Kasa açıklığı varsa kesinlikle servise götürün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mematimemo

ben servise verdim açıklık yüzünden daha telefonu alalı 1 ay olamıştı ama solsunlar ön kapağını değiştirip kasa açıklığını gidermişler...sizde götürün derim fazla uzunda sürmüyor...

Kaç gün sonra aldın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet.

İşte tek cümleyle cevap verilebilecek konu açılması gerekmeyen bir soru.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.