Daha 5800 ı alalı 1 hafta olmadı fakat telde kasa açıklığı var.Servise götürüp götürmemekte kararsızım bu sorunu çözebiliyorlar mı yoksa açıp kurcalayıp bırakıyorlar mı?Bu sebepten götüren arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
yok mu hiç bilen ya bi sürü kişide bu sorun var anlamıyorum nasıl kimse takmıyor o kadar para verip 0 cihaz alıyoruz sonra kasa açıklığı.
Gerçi benimkinde öyle bir sorun yok ama, telefon o kadar güsel ki, bööle bi sorunu kafaya takmayanlar çoğunlukta herhalde.
Herkes harul hurul telefonunu özelliştermekle, kişiselleştirmekle meşgul. eski elefondaki telefon numaralarını hala tam olarak yenisine taşıyamadım. çook işim var, çoook...
ben çok taktım nedense ama artık eskisi kadar takmıyorum.Ama arada gözüm takılmıyor değil.
ben servise verdim açıklık yüzünden daha telefonu alalı 1 ay olamıştı ama solsunlar ön kapağını değiştirip kasa açıklığını gidermişler...sizde götürün derim fazla uzunda sürmüyor...
Kasa açıklığı varsa kesinlikle servise götürün..
quote:
Orijinalden alıntı: mematimemo
ben servise verdim açıklık yüzünden daha telefonu alalı 1 ay olamıştı ama solsunlar ön kapağını değiştirip kasa açıklığını gidermişler...sizde götürün derim fazla uzunda sürmüyor...