Şimdi Ara

CHAMPİONS LEAGUE. ŞAMPİYON M.CITY (HİNOLMA) TEBRİKLER =) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
0
Favori
14.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Senceru

Öbür turlar ne zaman hala bitmedimi maçlar ya...

ilk sayfada yazıyor tarihler bakarsan görürsün sen bitirdiysen maçlarını son tarihi beklemeye geçebilirsin ben sana haber veririm
  • quote:

Ben maçlarımı 2 günde bitirdim , 5 gün daha beklicem yani iyimiş...

tarih aralığı belli ister 2 günde bitirirsin ister bekler son günde bitirirsin sana kalmış sen erkenden bitirdin die herkezden aynı şeyi beklemek normal değil çoğuu kişinin işi çıkabiliyor bütün gün ps3 başında olamayabiliyorlar ban falan yapmaya gerek yok

biraz anlayışlı olursanız sevinirim

evet arkadaşlar özelliklede C grubu çok geri kalmış hızlanırsanız iyi olur son gün yavaş yavaş yaklaşıyor

• Bana mı anlatıyorsun anlayışlı olmayı.Tamam turnuvanı yönetmene bak lütfen...

Tek bekleyen sen diilsin, relax.

Orijinalden alıntı: PVH

quote:

Tek bekleyen sen diilsin, relax.

Tek bekleyen ben değilsem , sorun bizde değildir...

Bana mı anlatıyorsun anlayışlı olmayı.Tamam turnuvanı yönetmene bak lütfen...

hem Ben maçlarımı 2 günde bitirdim , 5 gün daha beklicem yani iyimiş... yapıyorsun hemde banamı anlatıyorsun anlayışlı olmayı diyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu senin turnuvanda grup maçları 1 ayda bitmemiş lütfen herkez kendi işine baksın bu konuyla alakalı daha cevap yazmıycam lütfen uzatmayalım gereksiz tartışmalara gerek yok

aiko ve niksiz dostlar sizden haber bekliyorum bu akşam 8'den sonra yapabiliriz..

• quote:

Orijinalden alıntı: shit happens

aiko ve niksiz dostlar sizden haber bekliyorum bu akşam 8'den sonra yapabiliriz..

Elninox aiko nicksiz akşam pnde olacağım maçları yapalım

Orijinalden alıntı: shit happens

quote:

Bana mı anlatıyorsun anlayışlı olmayı.Tamam turnuvanı yönetmene bak lütfen...

hem Ben maçlarımı 2 günde bitirdim , 5 gün daha beklicem yani iyimiş... yapıyorsun hemde banamı anlatıyorsun anlayışlı olmayı diyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu senin turnuvanda grup maçları 1 ayda bitmemiş lütfen herkez kendi işine baksın bu konuyla alakalı daha cevap yazmıycam lütfen uzatmayalım gereksiz tartışmalara gerek yok

Benim turnuvalarımı niye karıştırdın merak ettim ama söyleyeyim.Benim turnuvamda grup maçları 1 ayda bitmediği için bundan sonra ki turnuvalarımda 1-2 haftada 6 maç yapamayan kişiler olmayacak zaten...

İşine bakması gereken sensin , uzatma konuyu boşuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 11 Kasım 2009; 15:59:09 >

• aradan fırlayıp sorun çıkarmazsan işime bakıcam zaten

Son gün gelip geçse ve millet maçını yapmamış olsa tamam eyvallah haklısın ama koyulan bi son gün var o gün geçtikten sonra maçlar yapılmamışsa o zaman yapmayanlar suçlu konumunda olur ve sende tavrında haklı olursun ama şu anda koyduğun tavır anlamsız ve garip

benim açımdan bu tartışma noktalanmıştır ! ...

Şu üslubunu bir düzelt önce ne demek fırlayıp sorun çıkarmazsan , ne benimle ne de başkasıyla bu şekilde konuşamazsın.

Burası forum ortamıdır , istediğim şeylere tepki vermekte özgürüm.Haklı veya haksız bu beni bağlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 11 Kasım 2009; 16:08:34 >
  • ben şunu anlamıyorum yapılacak bir turnuvanın son tarihi neden bukadar uzatılıyor?herkes ps3 ünü açtığında 1 saatini ayırırsa bütün grup maçları biter hatta 1 tek günde turnuva biter ama bu uzuyorda uzuyor nedir bu kardeşim?2 gün içinde bitecek diye koyun kuralı bakın bakalım nasıl oluyor?

senceru nun turnuva bildiğimiz 1 ayda bitti bu nedir ya? adam turnuvaya katılıyor tek bir maç bile yapmıyor nasıl bir zihniyeti var bu forumdakilerin,madem oynamayacan neden adını yazdırıyosun sorarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 11 Kasım 2009; 16:12:51 >

Orijinalden alıntı: el_nino_09

ben şunu anlamıyorum yapılacak bir turnuvanın son tarihi neden bukadar uzatılıyor?herkes ps3 ünü açtığında 1 saatini ayırırsa bütün grup maçları biter hatta 1 tek günde turnuva biter ama bu uzuyorda uzuyor nedir bu kardeşim?2 gün içinde bitecek diye koyun kuralı bakın bakalım nasıl oluyor?

senceru nun turnuva bildiğimiz 1 ayda bitti bu nedir ya? adam turnuvaya katılıyor tek bir maç bile yapmıyor nasıl bir zihniyeti var bu forumdakilerin,madem oynamayacan neden adını yazdırıyosun sorarım ?

Merak etme dostum bir daha ki turnuvalarımda böyle şeyler yaşanmayacak.İlk turnuva diye herkesi aldık , adamların peşinden koştuk 1 ay.

6 maç dediğin nedir ki ? 15 dk'dan 90 dakika eder , 1 haftada 6 maç yapamayan adam turnuvaya niye katılır ki ?

• yaw bırak 6 maçı 1 tek maç bile yapmayacaksan niye katılıyosun kardeşim sorunlu millet.önceden insanları grubumda kim varsa hemen ekliyordum şimdi umrumda değil onlar gelsin eklesin uğraşmicaöm artık milletin peşinden koşmaktan sıkıntı bastı artık.oynayacak adam gelir ekler mesajını atar bukadar.

bu konuda düşünceleri yada problemleri olanlar bana pm atsınlar konuya yazmasınlar yoksa gereksiz tartışmalara dönüyor forum

gkhn bu akşam yaparız maçları

Orijinalden alıntı: naturklich

quote:

Orijinalden alıntı: neo_70

benfica : 6 - roma :1
    roma :1 benfica : 2

@@@neo_70
    2-1 lik maçta bir gol daha atsaydın sen çıkacaktın. O maçta baya iyi direnmişsin sanırım.

O maçta dk 85 de 1-1 idi bir gol yedim 2-1 oldu.Çok sinir bozucu elbette ama ne yapalım ERTUG bu...:(
    Bu dünya hayatı bir oyundan ve geçici bir eğlenceden ibarettir; ama eğer Allah'a inanır ve yolunuzu Allah ve kitabıyla bulmaya çalışırsanız, size hak ettiğiniz her türlü mükâfatı verecektir. Dikkat edin O, sizden sahip olduğunuz tüm malları, kendi davası uğrunda feda etmenizi istemez. (Muhammed Suresi, 36. ayet)
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

ben şunu anlamıyorum yapılacak bir turnuvanın son tarihi neden bukadar uzatılıyor?herkes ps3 ünü açtığında 1 saatini ayırırsa bütün grup maçları biter hatta 1 tek günde turnuva biter ama bu uzuyorda uzuyor nedir bu kardeşim?2 gün içinde bitecek diye koyun kuralı bakın bakalım nasıl oluyor?

senceru nun turnuva bildiğimiz 1 ayda bitti bu nedir ya? adam turnuvaya katılıyor tek bir maç bile yapmıyor nasıl bir zihniyeti var bu forumdakilerin,madem oynamayacan neden adını yazdırıyosun sorarım?

sen bunları yazınca bende grup maçların bitti zannettim

daha 2 maç yapmışsın o sınıfa sende giriyosun hinolma ve ozi hep gününde yapan arkadaşlardır...

bence süre normal bekleyin biraz bişe olmaz

çok daha fazla uzun sürenlerini gördüm ben bu forumda bu hiç bişe değil
    İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

quote:

benfica : 6 - roma :1
    roma :1 benfica : 2

@@@neo_70
    2-1 lik maçta bir gol daha atsaydın sen çıkacaktın. O maçta baya iyi direnmişsin sanırım.

O maçta dk 85 de 1-1 idi bir gol yedim 2-1 oldu.Çok sinir bozucu elbette ama ne yapalım ERTUG bu...:(

Şans be kardeş ben seninle oynadığım 2-1'lik maçta o ikinci golü yemesem averaja gerek kalmazdı

• ea de sorun var galiba ben şu an bağlanamıyorum ayrıca sabah maçlarımızı yapıcaktık , kahrolası ea yüzünden yapamadık
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.