Şimdi Ara

***__ 5800 AKSESUARLAR KILIF, TV KABLOSU, Hepsİ BURDA YENİ ÜRÜNLER VE FİYATLAR ___***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
27.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Saygılar,

DİKKAT !
    Bazı maliyetlerdeki düşüş nedeniyle fiyatlarda ve kampanya tercihlerinde değişiklik yapılmıştır. Umarız, beğenirsiniz.

Ayrıca arzu edenler, aşağıdaki ürünlerden kendileri de bir Kampanya Tercih Listesi oluşturabilir. Toplam sipariş tutarının 55 TL ve yukarısında olması halinde kargo maliyetinizi yine biz karşılayacağız. (WH-701 ve wh-205 Hariç)

Son Gelen Ürün:
    Güç İstiyorsanız Buyrun !

Sakın Aldanmayın ! Bilen Biliyor... AVUÇTA DURDUĞU GİBİ DURMUYOR !!!

ZIPLATTIRIYOR!!!

İSTERSENİZ KAPIDA ÖDEME SİSTEMİ İLE ÖNCE SİPARİŞLERİNİZİ TESLİM EDİYORUZ,
    İSTERSENİZ, BUGÜN EFT YAPIN, YARIN SİPARİŞLERİNİZ ELİNİZDE OLSUN.

SADECE 5800 XM ORJİNAL KILIF TAKIMINI ( Kılıf + Sehpa) ALMAK İSTEYENLERE DE, YARDIMCI OLUYORUZ !!!

BANKA HESABIM YOK, İNTERNET HESABIM YOK ! KREDİ KARTIM YOK !
    YOKSA YOK ! ÜZÜLMEYİN !!!

Yeni Kampanya Vardır. Lütfen En Aşağıda belirtilen Tercihlere göre kampanyaya dahil olabilirsiniz.

SİPARİŞLERİNİZ İÇİN: , veya Çekinmeden arayabilirsiniz: , ISTANBUL.

Nokia kampanya yapıp 5800'ları ucuzlattığı için kutu içeriğinde eksiltmelere gidip şu aşağıdaki orjinal kılıf, sehpa, TV Kablosu, Pena, Yedek Stlus Kalem koymadı telefonun kutularına... Bu orjinal 5800'ın kılıflarından alıp, eksiğinizi tamamlayın. 5800'ın en hassas yeri ekranıdır arkadaşlar. Ekran nerden baksanız 100-150 dolara patlayabilir kırılırsa. Özellikle cepte 5800'ın ekranını koruyan en iyi kılıf budur.

5800'ın Orjinal Siyah Kılıf ve Sehpasıyla beraber 23 TL.- ( KARGO DAHİL ve KAPINIZDA ÖDEME FİYATIDIR) 'dir

- İSTEYENLERE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ ARAS KARGO İLE 24 SAATTE TESLİMAT YAPIYORUZ.
    İstanbuldan 600 km uzaklığa kadar 24 saatte teslimat garantisi.
    (SİPARİŞTE - Bankadan EFT/HAVALE veya PTT'den HAVALE- Tercihli obsiyon)

YADA,

- EFT, BANKA HAVALESİ VEYA PTT HAVALESİ YAPMAKTA ZORLANANLAR İÇİN KARGO TESLİMİNDE ÖDEME KOLAYLIĞI GETİRDİK.

BANKA HESABIM YOK, İNTERNET HESABIM YOK ! KREDİ KARTIM YOK !
    YOKSA YOK ! ÜZÜLMEYİN !!!
    ÖNCE ÜRÜN AYAĞINIZA GELECEK !

ALINCA, PARMAKLARINIZ BİR 5800 NOKIA KILIFA DEĞDİĞİNİ SİZE SÖYLİYECEKLER.
    O AN, BİZ SUSUYOR OLACAĞIZ AMA, PARMAKLARINIZ KONUŞACAK...

Nokia 5800 XM Orjinal Kılıf ve Sehpası, 23 TL.-

ÜSTELİK ADRESTE TAHSİLAT !!!!! NAKİT ÖDEME !!! PTT KARGO !!
    YURTÇAPINDA EN ÜCRA KÖYLERE KADAR TESLİMAT !!!

HER ŞEY DAHİL !!! 23 TL.-

MAXİMUM 3 GÜN İLA 1 HAFTA İÇİNDE PTT'NİN OLDUĞU HER YERE ÜRÜNLERİMİZİ ULAŞTIRIYORUZ !!!
    SİZ DE SADECE ÜRÜNÜ GETİREN PTT GÖREVLİSİNE NAKTEN ÖDEME YAPACAKSINIZ !

HEPSİ BU KADAR !

BİZİMLE ÇEKİNMEDEN TEMASA GEÇİN :
    E-MAİL GEÇEBİLİRSİNİZ, CEPTEN ARAYABİLİRSİNİZ, MSN YE EKLEYEBİLİRSİNZ, YADA BURDAN MESAJ ATIN ! SİZE ULAŞIRIZ, YARDIMCI OLURUZ !

ÜRÜNLERİMİZİN TAMAMI ORJİNALDİR, TAKLİTLERİNDEN SAKININIZ

SİZE HER TÜRLÜ CEP TELEFONU AKSESUARLARI KONUSUNDA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIZ.

Yalnızca NOKIA 5800 için ARAÇ TUTUCUSU;

Yeni geldi, Takması ve Çıkarması ÇOK KOLAY !

Fiyatı Kalitesine göre Muhteşem !!! 16 TL.-

UNIVERSAL (PDA, Navigator, Cep Telefonları için) ARAÇ TUTUCU 20.-

Resimler ürünün orjinal resimleridir ve bazıları 5800 ile çekilmiştir. Öğünmek gibi olmasın ama ben de bir 5800 kullanıcısıyım.

Tüm Nokialar için USB'den Şarz Kablosu. Yine Bizde !!! Siz İstediniz Biz de Bulduk ! Yeni Geldi !!!
    12TL.

Nokia nın efsane mini speaker ları. Cebe sığar, sesi kaliteli, Ortasında bir ışık var, akıllara zarar.

Cebe sığar, ses kalite, görüntü şahane.

Nokia 5800 XM 'ın temel aksesuarlarındandır. Alan alır, cebine atar, havasına bakar.

Son Gelen Orijinal Ürün:
    Güç İstiyorsanız Buyrun !
    Sakın Aldanmayın ! Bilen Biliyor... AVUÇTA DURDUĞU GİBİ DURMUYOR !!!
    ZIPLIYOR ! DAHA DA ÖNEMLİSİ... ZIPLATTIRIYORR!!!
    39 TL.- SINIRLI SAYIDA.. kaçırmayın...

TV OUT Kablo, oyun oynayın, filim izleyin.

***__  5800 AKSESUARLAR KILIF, TV KABLOSU, Hepsİ BURDA YENİ ÜRÜNLER VE FİYATLAR ___***

EN İYİ EKRAN KORUMA BUDUR: PARMAK İZİ, YAĞ İZİ BELLİ ETMEZ, TOZ TUTMAZ !!

***__  5800 AKSESUARLAR KILIF, TV KABLOSU, Hepsİ BURDA YENİ ÜRÜNLER VE FİYATLAR ___***

Kalem Boşluğuna tam yerleşir, düşmez. Orjinal Nokiadır.

Bundan Sonra Şarz Cihazları Artık Böyle.....
    3 Tip Uçtan Var, ince Uç, Kalın Uç ve Luna, Yani bütün NOKIA'lar için var. Siparişten önce belirtin yeter.
    Çevre Dostu, Radyasyon Yaymayan " Energy Star " işaretli
    Henüz Kimsede Yok.. 19TL.-

Bundan Sonra Şarz Cihazları Artık Böyle..... Yine Orjinal NOKIA
    3 Tip Uçtan Var, ince Uç, Kalın Uç ve Luna, Yani bütün NOKIA'lar için var. Siparişten önce belirtin yeter.
    Çevre Dostu, Radyasyon Yaymayan " Energy Star " işaretli
    19TL.-

Anti-Shock Yumuşak Şeffaf Silikon Kılıf: Siz Renginizi Seçin.
    12TL.-

Universal USB den Pil Şarz Cihazı.
    Her Çeçşit Telefon Pilini, bilgisayarınıza yada laptopunuza bağlayıp şarz edebileceğiniz Anahtarlık kadar ufak UNIVERSAL USB PİL ŞARZ CİHAZI.
    7 TL.-

USB den Mini SD Memory Card Okuyucu.
    Yani, gömlek cebinizde yada pantalon cebinizde taşıyıp da asla hissetmeyeceğiniz kadar hafif ve kullanışlı Kart Okuyucunuz.
    5800 da dahil olmak üzere tüm telefonların Mini SD hafıza kartlarınızı her türlü bilgisayarda USB ye bağlayıp okuyabileceğiniz, Kart Okuyucusu.
    8 TL.-

UNIVERSAL SPEAKER SETİ, Lap Top, Cep Telefonu, PDA, Ses Kalite, İstersen Akıllara Zarar Kaiteyi Burda Dinle,
    Pilli, Nereye İsterseniz Götürün, Telefon çıkışına bağlayın, laptopa bağlayın, zevkinizi katlayın..
    İsterseniz USB ye bağlayın, elektriği laptoptan yada bilgisayardan alırken, cep telefonunuza bağlayın, cepteki müziği kaygısız, zevkle dinleyin..
    Nereye İsterseniz Götürün, Zevkle Dinletin, Dinleyin...
    ÜRÜNLER AMBALAJINDA GÖNDERİLECEKTİR.
    21 TL.- KARGO ve ADRESTE TAHSİLAT DAHİL..

NOKIA Piller için Harici Pil Şarz Cihazı (YEDEK PİL ŞARZ CİHAZI);
    Cihaza Luna, İnce ve Kalın uçlu her türlü şarz cihazı takılabilir.
    5800 ve bilimum Nokia piller için yedek pil şarz cihazı.
    12 TL.-

Bu çok Kaliteli Bebekleri Bayanlara Sakın Göstermeyin !
    ORKESTRAL BEBEKLER- Herkes Grubunu Seçsin !
    Cep Telefonlarınızı Güzelleştirirken, Çantadan çıkarmanıza kolaylık sağlar Veya Pantalon Cebinizden Sarkıtabilirsiniz.
    Oto aynasına ayrı bir güzellik verirler.
    Muhteşem Bakışlar, Eşsiz Güzellik, tıpkı...?
    5 Adedi 19TL.- Siz sadece GRUBUNUZU Seçin, ismini verin gönderelim....

Muhteşem Kulaklık, Muhteşem Bas, Muhteşem Tiz ve ORJİNAL NOKIA WH-205 Sadece 19 TL.-

Uyumlu olduğu telefonlar için TIKLAYIN !!!

Sizi Bekliyor..
    Kaçırmayın...!!!...

NOKIA nın şu ana kadar çıkardığı en iyi kulaklık olduğu söyleniyor, Buna bir de siz karar verin...
    ORJİNAL NOKIAWH-701 GELDİ ve Şimdilik Sadece 29 TL.-
    Kendisi ayrıca en çok taklidinin çıkarıldığı modeldir...
    Orjinaldir, NOKIA dır. Bitmeden Alın.
    Önümüz yaz, size biz, çok lazım olacaz !!!

BEYAZ ı da Varrrr!!

KAMPANYALAR:
    1. No'lu TerciH
    KILIF + SEHPA: 19 TL.-
    USB'den ŞARZ CİHAZI=12 TL.-
    STYLUS KALEM: 12 TL.-
    SCREEN GUARD Ekran Koruma: 12 TL.-

TOPLAM: 55TL.- , eder. Bu Grubun hepsini alana, KARGO DAHİL, KAPIDA ÖDEME !!!:55 tl.-

2. No'lu TerciH
    KILIF + SEHPA: 19 tl.-
    PENA (2 ADET): 12 tl.-
    HARİCİ PİL ŞARZ CİHAZI=12 TL.-
    SCREEN GUARD KORUYUCU FİLM: 12TL
    .-
    TOPLAM: 55TL.- , eder. Bu Grubun hepsini alana, KARGO DAHİL, KAPIDA TAHSİLAT !!!:55 tl.-
    Kargo BEDAVA ya gelmiş olur !!!!!!

+ SÜRPRİZ HEDİYELERİMİZ !!!!

3. No'lu TerciH
    SCREEN GUARD KORUCU FİLİM: 12 tl.-
    TV KABLOSU: 26 TL.-

TOPLAM: 57 TL.- , eder. Bu Grubun hepsini alana, KARGO DAHİL, KAPIDA TAHSİLAT !!!:57 tl.-

4. No'lu TerciH
    STYLUS KALEM: 12 tl.-
    PENA (2 ADET-Siyah): 12 tl.-
    SCREEN GUARD KORUYUCU FİLM: 12TL.-

TOPLAM: 81TL.- , eder. Bu Grubun hepsini alana, KARGO DAHİL, KAPIDA TAHSİLAT !!!: 69 tl.-

Bu gurubu seçerseniz, STYLUS KALEM veya SCREEN GUARD KORUYUCU FİLM yada Pena +
    Kargo BEDAVA ya gelmiş olur !!!

5. No'lu TerciH
    SCREEN GUARD KORUYUCU FİLM: 12TL.-

TOPLAM: 57 TL.- , eder. Bu Grubun hepsini alana, KARGO DAHİL, KAPIDA TAHSİLAT !!!:57 tl.-

6. No'lu TerciH
    SCREEN GUARD KORUYUCU FİLM (CASUS KORUMA): 15TL.-
    UNIVERSAL SPEAKER SETI: 21 TL.-
    NOKIA KULAKLIK WH-205: 19 TL.-

TOPLAM: 55 TL.- , eder. Bu Grubun hepsini alana, KARGO DAHİL, KAPIDA TAHSİLAT !!!:55 TL.-

+ SÜRPRİZ HEDİYELERİMİZ !!!!

- Yukarıdaki ürünleri, Orjinal Nokia 5800 Kılıf ve Sehpa takımı dahil, ayrı ayrı alabileceğiniz gibi,
    siparişlerinizin toplamı en az 55 TL'yi bulması halinde kargo ve kapıda tahsilat giderleri yine tarafımızca karşılanacaktır.

Yalnızca Orjinal Nokia 5800 Kılıf ve Sehpa takımı sipariş vermeniz halinde fiyat: 23 TL'dir. Bu fiyata KARGO ve KAPIDA ÖDEME Maliyetleri DAHİLDİR.

SİPARİŞLERİNİZ İÇİN: orjinalurunler@yahoo.com , veya Çekinmeden arayabilirsiniz: 0555 837 9899, ISTANBUL.

3 ŞEKİLDE TESLİMAT OLMAKTADIR:

I- BANKA YOLUYLA
    BİZ SİZE: EFT yapacağınız BANKA DETAYLARINI VERİYORUZ, Veya Posta Çeki Hesabımıza PTT HAVALESİ ÇIKARIYORSUNUZ.
    SİZ BİZE: SEVKİYAT YAPACAĞIMIZ KARGO ADRESİNİZİ ve TELEFONLARINIZI VERİYORSUNUZ.

1- Öncelikle karşılıklı iletişim detaylarımızı birbirimize bildiriyoruz.
    2- Ödemenizin banka hesabımızda görünmesinin ardından, havaleyi gün içinde saat 11:30'a kadar yaparsanız ) ki bu genelde aynı gün içinde gerçekleşmektedir. Aynı gün ürünü size paketleyip kargo firmasına gönderiyoruz. % 99 ( İstanbuldan 600 Km'den daha fazla uzaklıklara ve şehir merkezi dışına, ilçe ve köylere süre 1 gün daha atmaktadır.) ürün ertesi gün elinizde olmaktadır.
    Size kargo bigilerini mutlaka iletiyoruz. Buna özellikle dikkat ediyoruz.

II-PTT POSTA ÇEKİ HESABINA DA YATIRABİLİRİSİNİZ:

İnternet hesabınız olmayabilir, banka hesabınız olmayabilir, kredi kartınız da olmayabilir.
    Size ileteceğimiz Posta Çeki Hesabımıza yukarıda size belirttiğimiz ürün bedellerini gün içinde mümkünse erken saatlerde yatırırsanız, aynı gün içerisinde yine ARAS Kargo ile siparişlerinizi gönderiyor ve 24 saat içinde teslim alabiliyorsunuz.

III-KAPIDA ÖDEME SİSTEMİ:
    Yapacağınız tek şey var. Siparişlerinizi mümkünse e-mailden bize geçmek ve mesai saatleri içerisinde bulunacağınız kargo adresinizi bize bildirmek. Bu durumda PTT Kargo ile siparişlerinizi gönderiyoruz. PTT Kargo, 2-5 gün içerisinde siparişlerinizi adresinize getiriyor ve kapınızda tahsilat yapıyor.

Hangi sistemi seçerseniz seçin, fiyatlarda değişiklik yok. Siz bize güveniyorsunuz, biz de size niye güvenmeyelim ?

22.HAZİRAN. 2010'a kadar sipariş alınan iller.b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 21 Şubat 2013; 22:50:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• özel mesaj attım

hocam elinizde var mı bu ürünlerden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHE

özel mesaj attım

hocam elinizde var mı bu ürünlerden?

Cevapladım. Henüz bitmedi.

• Yakında gelecek olan siyah ve düz saydam, YUMUŞAK silikon kılıf tahminen ne zaman gelecek acaba ve fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: munans

Yakında gelecek olan siyah ve düz saydam, YUMUŞAK silikon kılıf tahminen ne zaman gelecek acaba ve fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?

Bu sorunuza yarın cevap versem olurmu ?

• quote:

Yakında gelecek olan siyah ve düz saydam, YUMUŞAK silikon kılıf tahminen ne zaman gelecek acaba ve fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?

Gelmiş kardeş. Fiyatı da 12 TL.- Her ikisinden de var. Ambalajında poşetinde hepsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 6 Aralık 2009; 11:05:52 >

• Bahsedilen ürün Nokia 5800 için CP-305 kılıf ve ayaklık.Bugün ebay'de bakmıştım iki ürün birlikte 2euro fiyatı vardı.2 euro da kargo masrafı olsa toplam 4 euro yani 8,5 TL gibi bir fiyat.20 TL biraz pahalı gibi geldi bana.O yüzden almak isteyenler başka seçenekleri de değerlendirebilirler.Orjinal yazıyor ama ben şüpheliyim kutudan çıkanlar gibi Nokia orjinal parçası olduğudan,amacım satışı engellemek değil sadece alacak arkadaşları aydınlatmak.Fiyat uygun olursa ben de almayı düşünüyorum çünkü.

Bu da örnek link (Kargo dahil 6 US dollar=9 TL) :http://cgi.ebay.com/ORIGINAL-OEM-NOKIA-CP-305-CASE-POUCH-5800-XpressMusic_W0QQitemZ130312301100QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item1e5737ea2c

Bu da daha ucuz bir seçenek :http://cgi.ebay.com/Genuine-Nokia-CP-305-Leather-Hard-Case-for-Nokia-5800_W0QQitemZ270452899183QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item3ef83fbd6f

Alternatif :http://cgi.ebay.co.uk/NOKIA-CP-305-CASE-FOR-NOKIA-5800-XPRESS-MUSIC-AND-STAND_W0QQitemZ400082371514QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches?hash=item5d26c483ba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 7 Kasım 2009; 5:17:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

Bahsedilen ürün Nokia 5800 için CP-305 kılıf ve ayaklık.Bugün ebay'de bakmıştım iki ürün birlikte 2euro fiyatı vardı.2 euro da kargo masrafı olsa toplam 4 euro yani 8,5 TL gibi bir fiyat.20 TL biraz pahalı gibi geldi bana.O yüzden almak isteyenler başka seçenekleri de değerlendirebilirler.Orjinal yazıyor ama ben şüpheliyim kutudan çıkanlar gibi Nokia orjinal parçası olduğudan,amacım satışı engellemek değil sadece alacak arkadaşları aydınlatmak.Fiyat uygun olursa ben de almayı düşünüyorum çünkü.

Bu da örnek link (Kargo dahil 6 US dollar=9 TL) :http://cgi.ebay.com/ORIGINAL-OEM-NOKIA-CP-305-CASE-POUCH-5800-XpressMusic_W0QQitemZ130312301100QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item1e5737ea2c

Bu da daha ucuz bir seçenek :http://cgi.ebay.com/Genuine-Nokia-CP-305-Leather-Hard-Case-for-Nokia-5800_W0QQitemZ270452899183QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item3ef83fbd6f

Alternatif :http://cgi.ebay.co.uk/NOKIA-CP-305-CASE-FOR-NOKIA-5800-XPRESS-MUSIC-AND-STAND_W0QQitemZ400082371514QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches?hash=item5d26c483ba

Sizin gibi mantıksız kişilerle tartışmaya girmeyeceğim. Çünkü gerçekten satışı engelleyemeyiyorsunuz. Niye mi ?

1- Bir kere ürünün orjinal olup olmadığından şüphelenmek için ürün hakkında bilginizin olmasının yanı sıra satmakta olduğum ürünü görmüş olmanız lazım. Bilginiz varmı ? Hayır..GördünÜzmü ? HAYIR ! ama siz, yine de satışı engelleyemiyorsunuz...

2- Burası amerika değil, gösterdiğiniz tüm alternatifler, verginin çok düşük olduğu ve ithalata özel ve kötü muamelenin yapılmadığı dolaylı vergilerle maliyetin ve fiyatların yükselmesine neden olan bir ülke değil amerika dediğiniz ülke. Üstelik konu amerika da değil.. göstermiş olduğunuz sitelerin hepsi amerikan siteleri.. Yine de satışı engelleyemediniz..

3-Satışı engelleyebilirdiniz... ama beceremediniz.. ordaki sitelerden sipariş verirdiniz 0.99 dolara ve aşağıda belirttiği gibi amerika içi $4.99 nakliye verirdiniz, ya Türkiyeye nakliye ? bu parayı havale etmek için ödeyeceğiniz banka yada WU v.s. masrafını hesaplamıyorum bile...Türkiyeye gelse muhtemelen en aşağı bir $ 50 dolar verirdiniz nakliye için ama önemli değil.. ayrıca kapıda gümrük vergisini de vermediğinizi düşünürsek.. 100 tane da almış olsanız bile kdv siyle beraber size bu kaça mal olacaktı ve kaça satacaktınız... Yine satışı engelleyemediniz.. üzüldünüz mü ?

Siz önce o sitelerden gidin, madem satın almayı düşünüyorsunuz.. siparişi verin.. maliyet hesabınızın tutup tutmadığını bir görün, burda bunu dürüstçe ve belgeleriyle ispat edin, ondan sonra ELALEME fikir beyan edin bence...

Unutmayın, bu ürünler Türkiyeye girerken devlete KDV de ödeniyor. 3 kuruşluk ordan burdan toplama fışkırtık bilgilerle burda insanlara " dolandırılıyorsunuz " intibasını yaratmak, değil forum üyesine, bir insana(!) günümüzün insanına hiç yakışmıyor... bence bu yaptığınızdan utanmanız lazım... niye mi ? bilerek yada bilmeyerek satışı engellemeye çalıştığınız için değil.. burda ortaya koymaya çalıştığınız saçma söylentilerle, Türk insanına dürüstçe hizmet vermeye çalışan ve bu uğurda binlerce dolarlık sermaye yatıran insanları oturduğunuz yerden karalamaya çalıştığınız için... utanın biraz..[sm=s16.gif]

ama karalamayadınız.. size denemeye devam edin.. biraz daha uğraşın.. bu sefer olmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 7 Kasım 2009; 11:50:59 >

• arkadaşlar süper bişey kılıf yani hakkatten alınıcak şey ayrıca sehpası müthiş bi görüntü verdi alın pişman olmucaksınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wblocker

arkadaşlar süper bişey kılıf yani hakkatten alınıcak şey ayrıca sehpası müthiş bi görüntü verdi alın pişman olmucaksınız :)

Beğendiğinize sevindim. Güle güle kullanın. Konyaya selam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 11 Kasım 2009; 23:16:25 >

• Ürünler için pm attım..
  • Bende seçenek 4'ü aldım arkadaşlar.Satıcı gerçekten çok ilgili asla pişman olmayacağınız biri.İçinizde hiç bir şüphe kalmasın.Akşama da inşallah aldığım ürünlerin resimlerini koyacağım.
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

Bende seçenek 4'ü aldım arkadaşlar.Satıcı gerçekten çok ilgili asla pişman olmayacağınız biri.İçinizde hiç bir şüphe kalmasın.Akşama da inşallah aldığım ürünlerin resimlerini koyacağım.

Gerek yok kardeş, sağolasın. Güle güle kullan. Tüm ürünler yukarıdaki resimlerinde göründüğü gibi orjinaldir ve ambalajıyla gönderilmektedir arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 18 Kasım 2009; 21:21:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Re-Atum

quote:

Gelmiş kardeş. Fiyatı da 12 TL.- Her ikisinden de var. Ambalajında poşetinde hepsi.

Acaba rica etsem bu kılıfın resmini koyabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecasa_69

quote:

Orijinalden alıntı: Re-Atum

quote:

Acaba rica etsem bu kılıfın resmini koyabilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 8 Aralık 2009; 23:25:36 >

• PM
  • şu mini speaker n91 e uyum sağlıyormu hocam?
    ayrıca şu speaker pillemi çalışıyor?biraz bilgi verseniz.
    nette yeterince bilgi bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: güney tan

şu mini speaker n91 e uyum sağlıyormu hocam?
    ayrıca şu speaker pillemi çalışıyor?biraz bilgi verseniz.
    nette yeterince bilgi bulamadım

Tabi yardımcı olalım,

N91 8 GB'a uyumludur.
    3 adet küçük tip alkalin pille çalışıyor. Fiyata 3 adet orjinal pil de dahildir.

Gerekli Bilgiler:

1- GENEL BAKIŞ

2- TEKNİK ÖZELLİKLER

3- UYUMLU OLDUĞU TELEFON MODELLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 17 Şubat 2010; 23:17:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sharky19055

Hala elinizde bulunmakta mıdır bu ürünlerden?

Özellikle ORİJİNAL Ürünler istenmesi halinde satışımız son hızla devam etmektedir.
    Şu anda piyasada taklitler ve sahteleri maalesef bollaşmaya başladı fakat biz taklit getirmiyoruz ve tavsiye de etmiyoruz.

Sahteleri, orijinallere benzemesine karşın dayanıklılık süreleri, bir çok imalat ve tuşe(dokunulduğu zaman algılanan his) farkları bizce bariz, ama
    son kullanıcı maalesef bu farkları kolaylıkla algılayamıyor. Biz yine de, müşterilerimizin bu farkları anlayabildiğine inanıyoruz.
    Farklarını bize soruyorlar ama ticari ahlakımız gereği açıklamayı doğru bulmuyoruz.

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 20 Haziran 2010; 9:09:25 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.