Şimdi Ara

5800 Wireless Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3-4 gün kadar önce vatandan v3 bir 5800 aldım başta kasa açıklığı dışında hiç bir problem yokken, şu anda web sitelerine bağlanırken problem yaşıyorum, ya site hiç açılmıyor yada bi yere kadar gelip takılıyor, defalarca hard ve soft formatı denedim, farklı wireless ağlarıyla denemeler yaptım, zaman zaman düzelsede genel olarak bu sıkıntıları yaşıyorum,ilk gün symtorrent adlı programla 2gb kadar dosya indirmiştim ve sabah baktığımda cihaz şarjda olmasına rağmen kapanmıstı bununla ilgisi olabileceğini düşünüyorum, acaba benzer sorunlar yaşayan var mı yada bir fikri olan, muhtemelen geri götüreceğim cihazı ancak yazılımsal olarak aşılabilecek bir problemse zaman kaybetmek istemiyorum...

• wireless çipinde sorun çıkmış olabilir , pc dururken neden o kadar yüklenirsin ki cihaza :)
  • bu vatandaki telefonlarda kasa açıklığı çok oluyor nedense yaaa
  • Aynı tarihlerde aynı telefonu teknosadan aldım hiçbir sorunum yok. mümkünse telefonu geri ver bence
  • bende bugün vatandan tek kalan siyah modelini aldım taş gibi.
  • bende 4 gün önce aldm wireless deneme sansım olmadı :D
  • Yok olmadı boyle bir sorun. Cok uygulama acınca biraz yavaslamaa oluyor tabi ama normal bu bence. Sen geri ver telefonu ya da degiştirsinler parçayı. Ayıplı maldır bu. Ayrıca video sorununu da cozdum ben. 5800 VİDEO İzleme kısmına bakın benim yazıma. İyi günlerde kullanın telefonu da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    Wifi 6 modem sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yha bende b 5310 corbypro war arkadasımda 5800 babamda n97 aldı babam la arkadasım bizim modemden internete baglanamıyo ben baglanıyorum fakat baska yerlerde onlarda intenete baglanıyorlar bizim sorunumuzda bu gerci bnm corby pro heryerde girior ama 5800 ile n97 modem seciyor sebebi ne olabilir bilen warsa cevap yazsın... O_o

alınan hata ağ geçidi cevap wermiyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.