klavye başından salla babam salla yok efendim sp1 neden çıkıyor yok efendim yamalı bohça bu ne ya. sp ler standart kullanıcının durumuna göre mi çıkıyor? yani sizlerin
yokmu efendim red hatın susenin spleri???
alın size sp1 çıkması için KOCAMAN BİR NEDEN
"ORACLE CLİENT 11" WİN 7 64 BITE KURULMUYOR system cannot found hatası veriyor hayatınızda kaç kişi kurdu acaba yukardakini
artık olaya at gözlüğüyle bakmayın
artık ne zaman öğreneceksiniz microsoftun hem kendi içinde bir bütünlük olduğunu hemde diğer firmalarla uygun yazılım konusunda destek vermesini
dünyanın en büyük database devi oracle ın bile x86 sistemlerde çalışan versiyonları bulunmakta.
oracle hem sun'ın ürettiği sparc işlemcilerle çalışıyor hemde x86 larla.
ister windows'a kurun ister red hat yada suse ye fark etmez işte bu bir bütünlüktür anlayın artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Progrock -- 8 Kasım 2009; 9:02:47 >
Beyler sizde klasörlerin açılma hızı ne seviyede? XP'deki hızlı hızlı açabiliyor musunuz? Bende şu an KAV 2010 yüklü, her türlü taramayı light yaptım hatta KAV'ı tamamen devre dışı bıraktım fakat hala klasörlere girerken 1-2 saniye bekleme yapıyor gibi. Çok sinir bozucu birşey. PC'de sürüyle dosya var, aralarında dolaşmak zor oluyor.
Beyler sizde klasörlerin açılma hızı ne seviyede? XP'deki hızlı hızlı açabiliyor musunuz? Bende şu an KAV 2010 yüklü, her türlü taramayı light yaptım hatta KAV'ı tamamen devre dışı bıraktım fakat hala klasörlere girerken 1-2 saniye bekleme yapıyor gibi. Çok sinir bozucu birşey. PC'de sürüyle dosya var, aralarında dolaşmak zor oluyor.
Sorununuz kesinlikle KAV 2010'dan kaynaklanıyor, ben de bir hafta öncesine kadar KIS 2010 kullanıyordum, sizdeki gibi klasörlere girince 3-4 saniye sonra açılıyordu, bilgisayar açılırken hoşgeldiniz alanında 10-15 saniye bekleme yapıyordu. Devre dışı bıraksanız da arka planda çalışmayı bırakmıyor sanırım, ancak sildikten sonra sistem eski hızına kavuşuyor. Daha önceleri de KİS kullanıyordum 1-2 hafta öncesine kadar bu kadar ağırlık yapmıyordu, güncelleştirmeleriyle alakalı bir sorun herhalde. Bu sorun hallolana kadar farklı bir İnternet Security kullanmaya karar verdim, şu anda hız bakımından XP ile arasında fark yok.