Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap : Windows 7 için Servis Paketi 1 hazırlıkları başladı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap : Windows 7 için Servis Paketi 1 hazırlıkları başladı Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Progrock

Sisteme Gözat

8 Kasım 2009, 8:38:47  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

klavye başından salla babam salla
yok efendim sp1 neden çıkıyor
yok efendim yamalı bohça
bu ne ya. sp ler standart kullanıcının durumuna göre mi çıkıyor? yani sizlerin

yokmu efendim red hatın susenin spleri???

alın size sp1 çıkması için KOCAMAN BİR NEDEN

"ORACLE CLİENT 11" WİN 7 64 BITE KURULMUYOR system cannot found hatası veriyor
hayatınızda kaç kişi kurdu acaba yukardakini

artık olaya at gözlüğüyle bakmayın

artık ne zaman öğreneceksiniz microsoftun hem kendi içinde bir bütünlük olduğunu hemde diğer firmalarla uygun yazılım konusunda destek vermesini

dünyanın en büyük database devi oracle ın bile x86 sistemlerde çalışan versiyonları bulunmakta.

oracle hem sun'ın ürettiği sparc işlemcilerle çalışıyor hemde x86 larla.

ister windows'a kurun ister red hat yada suse ye fark etmez
işte bu bir bütünlüktür
anlayın artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Progrock -- 8 Kasım 2009; 9:02:47 >

Kate Beckinsale
London, England

MCP, MCSA, MCSE, MCTS, CCNA
furkanboz

Sisteme Gözat

8 Kasım 2009, 15:00:13  

Beyler sizde klasörlerin açılma hızı ne seviyede? XP'deki hızlı hızlı açabiliyor musunuz? Bende şu an KAV 2010 yüklü, her türlü taramayı light yaptım hatta KAV'ı tamamen devre dışı bıraktım fakat hala klasörlere girerken 1-2 saniye bekleme yapıyor gibi. Çok sinir bozucu birşey. PC'de sürüyle dosya var, aralarında dolaşmak zor oluyor.

blacksmoke

Sisteme Gözat

8 Kasım 2009, 15:10:41  

kesin directx 11.1 i entegre edicekler. son zamanlarda ati ile microsoft ne güzel paslaşıyorlar farkında mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksmoke -- 8 Kasım 2009; 15:11:05 >

Asus P5K-E WiFi AP. | E8400 3.6Ghz(Stok Fan) | 4x2 GB Kingston DDR2-800 (5-5-5-15) | Asus 1GB Geforce 9500GT (Fermi Bekleniyor)| WD 160GBx2 Raid0 | 22" Samsung 226BW | Glacial Power 650W PSU | Windows 7 Ultimate 64bit
Timeguard

8 Kasım 2009, 15:29:34  

quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

????

yani

Moo-hyuk

8 Kasım 2009, 15:56:47  

quote:

Orijinalden alıntı: furkanboz

Beyler sizde klasörlerin açılma hızı ne seviyede? XP'deki hızlı hızlı açabiliyor musunuz? Bende şu an KAV 2010 yüklü, her türlü taramayı light yaptım hatta KAV'ı tamamen devre dışı bıraktım fakat hala klasörlere girerken 1-2 saniye bekleme yapıyor gibi. Çok sinir bozucu birşey. PC'de sürüyle dosya var, aralarında dolaşmak zor oluyor.

Sorununuz kesinlikle KAV 2010'dan kaynaklanıyor, ben de bir hafta öncesine kadar KIS 2010 kullanıyordum, sizdeki gibi klasörlere girince 3-4 saniye sonra açılıyordu, bilgisayar açılırken hoşgeldiniz alanında 10-15 saniye bekleme yapıyordu. Devre dışı bıraksanız da arka planda çalışmayı bırakmıyor sanırım, ancak sildikten sonra sistem eski hızına kavuşuyor. Daha önceleri de KİS kullanıyordum 1-2 hafta öncesine kadar bu kadar ağırlık yapmıyordu, güncelleştirmeleriyle alakalı bir sorun herhalde. Bu sorun hallolana kadar farklı bir İnternet Security kullanmaya karar verdim, şu anda hız bakımından XP ile arasında fark yok.

Sayfa:   <<   < önceki  1 2 [3]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap : Windows 7 için Servis Paketi 1 hazırlıkları başladı Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
GIGABYTE Fabrika Turu; Bir anakart doğuyor!
Bu videomuzda Türkiye'den 10.000KM uzakta Gigabyte'ın Tayvan'daki üretim tesislerindeyiz.
Computex 09: Avermedia Standı
GPS'li, çift tunerli ve gelişmiş kayıt seçeneklerine sahip TV kartı modelleriyle Avermedia'da Computex'deydi!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız