TRT'nin yeni komedi eğlence programı BİR ZAHMET seyircileri ekran başına zımbalayacak. Gökhan Yıkılkan'ın tipten tipe girdiği program hafta içi her gün ana haber bülteni öncesi, hafta sonlarında ise en fazla ilgi çeken bölümleri ile haftanın yedi günü TRT ekranında...
Gökhan Yıkılkan ekranların yeni komedi programında değişik tiplere bürünerek skeç tadında gizli kamera çekimleri ile her an yolunuzu kesebilir. Yıkılkan, BİR ZAHMET'e yakalanan kişiden dört adet garip istekte bulunuyor. Bu istekleri gizli kameraya çekildiğini bilmeyen kişi tüm iyi niyeti ile yaparsa programda 5.000 TL nakit para ödülü kazanıyor. Yarışmacılar ilk istekte 500, ikincisinde 1.000, üçüncüsünde 2.500 ve sonuncu istekte ise 5.000 TL kazanıyor.
“BİR ZAHMET”, TRT 1’de…
Bi zahmet programı yayın saatleri : TRT1 3 Kasım 2009 Salı 04:20 TRT1 3 Kasım 2009 Salı 18:25 TRT1 4 Kasım 2009 Çarşamba 03:50 TRT1 4 Kasım 2009 Çarşamba 18:25
Anlamıyorum ha adam 6 aydır bu programı yapıyor. Star'da Haziran gibi bu programa başladı tutmadı.Ordan Trt 1'e prime time öncesi eğlence programı olarak sunuldu gene farkedilmedi.
Sonra tuttu "emo" dediğiniz çocuğun birine orta halli bir şaka yapıldı ve bizim millet bayıldı bu adama. Halbuki bu adamın daha iyi şakaları mevcut ama kimse onlardan bahsetmiyor.
Doppelganger
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 4 günü kaldı.
3 Kasım 2009, 24:03:14
Ekle. O emo çocuğa yaptığı şaka neydi ya. Ey kafanı, ey kafanı! Erhan göster Erhan. Bak böyle yapacan. Erhan sopayla döv, sopayla döv Erhan. Erhan sağ bacağını kır.
Bu programa bayağı gülüyorum ama bana hiçte gizli kamera gibi gelmiyo yani orda para verdiği kişilerin hal,hareket ve sözlerinden anlaşmalı oldukları belli oluyo.
XBOX 360 PRO FALCON-----NAME:SRCN-----AGE:17----ÖSS YOLCUSUYUZ GİDİYORUZ GÜNDÜZ GECE----- PSP SLİM#sagopa kajmer#GALATASARAY#fingerboard#COMMANDOS#NOKİA 6233#one piece-lost-how ı met your mother -heroes-my name is earl-fligh of the conchordsVS.# GAMERTAG= SWAT882 "BAŞ ARTİZZZZZZZZ SWAT882" BU VİDEO YU GETİREN ÜYE İZLEMEK İÇİN TIKLA
N"ELANO" Yalnız Bırakır Mıyız Sandınız? "KADER" Bizi Ayırmadıgı Sürece Biz "HARRY" Daim Bural"ARDA"yız, Di"MILAN"?."SARP" kayalıklar olsada önümüzde" SABRI"mızla aşarız her engeli..tek"UĞUR"um renklerin..hiç bir "SERVET" bedel olamaz sevdamıza.Hiçbir "BALTA" giremez SARI KIRMIZI ormanımıza. "EMRE"t ölelim armanın uğruna...'UFUK"ta"AYDIN"lık var görebiliyoruz ve kolkola "BARIŞ"ça yürüyoruz"TOPAL"lamadan durmadan devam...
çok seviyorum bu progrmaı beni de ekle lütfen. ayrıca Gökhan Yıkılkan da çoook yakışıklı. yıkılıyo yani bu program
yeni bir bayan geldi galiba foruma
N"ELANO" Yalnız Bırakır Mıyız Sandınız? "KADER" Bizi Ayırmadıgı Sürece Biz "HARRY" Daim Bural"ARDA"yız, Di"MILAN"?."SARP" kayalıklar olsada önümüzde" SABRI"mızla aşarız her engeli..tek"UĞUR"um renklerin..hiç bir "SERVET" bedel olamaz sevdamıza.Hiçbir "BALTA" giremez SARI KIRMIZI ormanımıza. "EMRE"t ölelim armanın uğruna...'UFUK"ta"AYDIN"lık var görebiliyoruz ve kolkola "BARIŞ"ça yürüyoruz"TOPAL"lamadan durmadan devam...
nP4BlacK0uT
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 0 günü kaldı.
Bu programa bayağı gülüyorum ama bana hiçte gizli kamera gibi gelmiyo yani orda para verdiği kişilerin hal,hareket ve sözlerinden anlaşmalı oldukları belli oluyo.
Aynen katılıyorum sana emo skecinde anlamadım ama manav skecinde 6 liradan veriyorum diyip tam 500 lirada iken kadının hafif sırıtarak '' 500 liradan versen almam '' demesi bütün hevesimi kaçırdı.