Şimdi Ara

FİFA 10 Online Hastalığı (Teşhis ve Tedavi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FİFA 10 Online Hastalığı (Teşhis ve Tedavi)

Yeni nesil Fifa ile tanışana dek Fifa deyince aklımıza hemen balon şutlar ve unutulmaz Fifa 2000 gelirdi. Winning Eleven nesli olarak Fifa’ya geçişimiz pek bir sancılı oldu zira koşma tuşuna alışana kadar bir çok kez intiharın eşiğine geldim şahsen… Fakat pes etmedim nitekim Winning Eleven’ın yeni nesil konsollara adaptasyon sorunu çaresiz Fifa oynamaya itti bizi…

Şu sıralar Fifa’ya itilişim bariz şekilde hastalığa dönüştü. Gerek arkadaş çevresi tarafından olsun gerek internet ortmından olsun Fifa’nın çok fazla övgü alması beni bir adet Fifa 10 almaya ikna etti ve geçtiğimiz ay bir adet Fifa 10 almak suretiyle Fifa dünyasına hızlı bir giriş yaptım… Ama girmez olaydım, üzerimde yarattığı rekabet hırsı benim yenilgiyi hazmedememe durumumla buluşunca ortaya “FİFA 10 Online Hastalığı” denilen illet çıktı… Gece 1 gibi oturuyorum Fifa 10′nun başına bir kaç maç yapıp kapatırım diyorum ama o da ne! Saat sabahın 7’si olmuş ve ben hala level kasma, ona buna meydan okuma peşindeyim… Bir türlü kapatamıyorum oyunu, çaresiz sabaha karşı göz kapaklarım kapanma eyleminde ısrarcı olunca yatağa gidiyorum…

“Şunu yeneyim, onu bırakta ben şu herifi bir mahvedeyim” derken saatin nasıl geçtiğini anlamıyor ve işte bu noktada FİFA 10 Online Hastalığına yakalandığınızı anlıyorsunuz.

Teşhis:

Sizde üç-beş maç yapar kaparım deyip kapamayamıyorsanız üzgünüm; sizde bu illetin pençesindesiniz. Üstüne üslük bu hastalığa yakalanmış başka bir arkadaş ile arkadaşsanız illet iyicene tavan yapmakta… Arkadaşınızla birbirinize üstünlük sağlama çabası sizi sabahlamaya itebiliyor. Bir de BT kulaklık sahibiyseniz işiniz daha da kötü; maçlar sohbet havasında geçiyor ve sabaha kadar kaç maç yaptığınızı bile hatırlayamıyorsunuz.

Tedavi:

Kesin bir çözüm isterseniz Fifa 10′u başka bir oyunla takaslamanızı öneriyoruz ama bu noktada çok para verdiğiniz bir oyunu takaslamak hiç de mantıklı bir çözüm gibi durmuyor. En mantıklı çözümlerden birisi ise yeni bir oyuna şans tanımanız… unutmayın ki Dünyada Fifa’dan başka oyunlarda var… Xbox360 sahibiyseniz Forza 3′ü, PS3 sahibiyseniz God of War 3 Demo’yu deneyebilirsiniz…

Bu illetin psikolojik yönünü de unutmayın; Oyun siz yenmek istedikçen karşınıza “Head to Head” modunda sonsuza kadar rakip çıkarmaya devam edecektir. Siz siz olun “oyunun en iyisi olacağım” mantığı ile dalaşmayın. “Tüm artislik hareketleri öğreneceğim milleti çalıma dizeceğim” demeyin sakın… Tüm hareketleri öğrenmeniz imkansız değil ama çok zamanınızı çalar ve yerinde kullanmak çok zor… Bu nedenle hırsınızı daha fazla körüklemeye neden olacaktır. Kaldı ki “Freestyle” gelişi güzel oluyor… Anlayacağınzı karşınızdakinden gelişi güzel bir çalım ya da hareket gördünüz mü “bende yapacam” diyerekten sabahlamayın…
    Bizden tedavi aşamasında öneriler bu kadar… Siz siz olun oyunun sadece bir oyun olduğunu unutmayın.

İyi oyunlar dilerim, ben de şimdi üç-beş maç yapar çıkarım sanırım : )

quote:

Yazan: SERHAT ÖDEN

Kişisel alanımda yazdığım yazıyı paylaşmak istedim umarım beğenmişsinizdir...
    Burdan yazının resimlerinede göz atabilirsiniz....

• Öyle bir hastalığım yok benim , artık rakip bulamıyorum ki... yen yen nereye kadar...

Bakalım kaç tane rakip düşücek...
  • Aynı hastalık bende de mevcut. Leve 18 oldum 2298 puandan, sinirle 1800'e kadar düştüm, şuanda toparlama aşamasındayım 2100'e geldim. Bu gecelik 3-5 maç için bende gidiyorum birazdan, sabah 9'da dersim var ama 3-4'e kadar oynasam yeter herhalde. O değil de vizeler geldi ben hala top peşindeyim....

Geçenlerde sabah evden çıkmadan 1 maç yaptım 7.30 sularında, 5000 puanlı adamla oynadık çünkü kimse yoktu gözünüzde büyütmeyin 3-1 yendim.
  • Güzel bir yazı olmuş eline sağlık fakat bende böyle bir hastalık yok giripte online oynıyım demiyorum anca arkadaşlarla yada turnuvalarda oynuyorum yoksa sıkılıyorum yabancılarla oynamaktan kötü oynuyorlar sonrada maçtan kaçıyorlar sinirleniyorum bende.
  • Bu hastalık bizim blurayleri verecek elimize. Az önce dartdartdartdart öttü benim bluray kapattım bende. Şu an sorun görünmüyo ama ölmesine az kaldı benim ps3ün. Zaten ilk parti 60 lıklardan. Çıktığı hafta almıştım.
  • Hahaha süper başlık olmuş valla

Detaylı olarak yazacağım müsait olduğum zaman
  • Bu sene Virtual PRO olayı beni bitirdi beyler

Online'da sırf virtual pro oynuyorum. Fifa 2009 göre bu sene online daha bir güzelleşmiş, gelişmiş..
    Belli bir kişi sayısını yakaladığı an zaman anında son 10-15 saniyeye düşerek devam ediyor. Sıkıcı beklemeleri 2010'da şimdiye kadar hiç yaşamadım.

Pek lag.da yaşamadım, internet bağlantı kalitem 2. seviyede bile olsa (turuncu renk) ender takılma yaşadım.

Virtual PRO'da tanıdıklarla maç yapmayı çok isterim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slm
    bizim cocuk 11 gibi yatiyor..cizz daliyorum alemlere...min 5 mac yapmadan yatmiyorum..keske is guc olmasa da daha cok oynayabilsem..hastasiyim..
  • Ben poker oynamaya benzetiyorum bu FIFA'nın on-line kısmını

Başına bir kere oturdun mu kalkamıyorsun, kazandıkça daha fazlası için gaza geliyor, kaybettikçe de yitirdiklerini geri kazanmak için hırs yapıyorsun

Gerçekten de tıpkı pokerde olduğu gibi masadan kalkacağın zamanı bilmek gerekiyor

Ve hep aynı şeyi söylüyorum, hele bir de sizinle yakın seviyede ve futbol- oyun tarzı olarak da benzer birisine denk gelirseniz tadından yenmiyor valla

• İmdat, yardım istiyorum... Lütfen yardım edin.

Bu hastalık bende çok ilerledi. Artık kontrolden çıktı. Maç yapmasamda, bi bakıyorum sadece 2 saat arena da şut çekmişim çalım çalışmışım. Bi de online a girdim mi gözüm dönüyo.

Şu anda işteyim ama eve gidip Fifa oynamayı, nasıl çalımlar atabileceğimi yada hangi taktikle oynamam gerektiğini düşünmekten çalışamıyorum.

Bende oyunun güzel olacağını tahmin ediyordum. Ama bu kadarda değil. Şunu içtenlikle söylüyorum, hiçbir oyun, yüksek olan beklentilerimi bu kadar fazlası ile karşılamayı başaramamıştı.

Ekleyin beni ne olur ekleyin, yenin, fark atın ama bu oyunu oynamak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onculcan -- 3 Kasım 2009; 14:58:57 >

• Millet kopmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onculcan

...

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa982

quote:

Orijinalden alıntı: onculcan

...

Hastalığın ilerleyen safhalarında hasta rakip olsunda çamurdan olsun mantığı altında önüne gelenle maç yapmak ister. Durumu çok kötü arkadaşın fazla yaşayacağını sanmıyorum maksimum 1 yıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_ps3 -- 3 Kasım 2009; 20:47:24 >

• konu mükemmel.henüz fifa 10 almadım askere gitcem diye ama bu yazılanları okuduktan sonra sanırım alcam.oynayanların yorumları harika,oyunu alır almaz online oynıycam.
  • Değişik bi konu olmuş :)
    Futbolu futbol gibi oynicam diyorsanız tabiki FIFA derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Öyle bir hastalığım yok benim , artık rakip bulamıyorum ki... yen yen nereye kadar...

Yarın alabilirsem beklerim. unutma fifa 09'da 2 maç sen 1 maç ben yenmiştik

• Dün gece maçtan sonra attım kendimi hemen on-line aleme, 02:30'da zor bıraktım hafta içi iş güç var diye
  • oh çok şükür bağımlılıkta yalnız değilmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: [D]HanD

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Öyle bir hastalığım yok benim , artık rakip bulamıyorum ki... yen yen nereye kadar...

Yarın alabilirsem beklerim. unutma fifa 09'da 2 maç sen 1 maç ben yenmiştik

• Bazen bende de oluyor aynısı. Bir arkadaşın yazdığı gibi texas hold'em pokerde de aynisıni yaşamıştım. Bunun sadece bir oyun karşımdakinin de işi gücü olmayan bir velet olduğunu düşününce kendime geliyor ve konsolu kapatıyorum. Olay sadece zihinde bitiyor. Matrixdeki kaşık gibi yani. Gerçek olmadığını zihnine inandırdığın takdirde herkesi yeniyorsun.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.