Şimdi Ara

Motorola Droid’in kardeşi Avrupa kıtasında çoklu dokunmatiği destekleyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Motorola'nın Verizon aracılığıyla 6 Kasım'da Amerika'daki teknoloji severlere sunmaya hazırlandığı ilk Android tabalı telefonu Droid, kıtalararası yolcuğuna başlamaya hazırlanıyor. Ancak farklı bir isimle ve çoklu dokunmatik desteğiyle.


    Motorola'nın Batı Avrupaya hitap eden internet sayfasında gün yüzüne çıkan“Milestone” ilk bakışta Droid'in Avrupa versiyonu olarak dikkat çekiyor. Avrupa'ya hitap ettiği için Amerikadaki kardeşinin CDMA desteği yerine GSM, Edge ve 3G desteğine sahip olan Motorola Milestone'ın en dikkat çeken farklılığı ise Droid'in desteklemediği Android 2.0'da bulunan temel çoklu dokunmatik parmak hareketlerine duyarlı olması. Cihazda ayrıca navigasyon programı olarak Droid'deki Google Maps Navigation yerine MotoNav bulunuyor.


    Motorola'nın Amerika'daki kullanıcılarına sunmadığı çoklu dokunmatiği Avrupa'da ki kullanıcılarına sunmasıyla ilgili herhangi bir resmi açıklama bulunmasa da Google'ın Apple ile Multi-Touch patenti üzerinden herhangi bir tartışma yaşamak istemediğinden Droid'i bu özellikten mahrum bıraktığı konuşuluyor. Ancak Droid'in yakında Android 2.0'ın sunduğu temel bazı çoklu dokunmatik parmak hareketlerini destekleyeceği de iddia ediliyor.


    Droid'in ikizi Motorola Milestone, ilk olarak Almanya'da O2 ve Vodafone aracılığıyla 480 Avro'luk kontratsız satış fiyatıyla 9 Kasım'da kullanıcıların karşısına çıkacak. Cihazın diğer Avrupa ülkelerindeki geleceğiyse önümüzdeki zamanlarda belli olacak.





  • 480 Avro! Gayet uygun bir fiyat bence.
    Umarim TR ye bu fiyat civarinda girer.
  • tu telefonlar ucuzlasada herkesin cebine girse
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DungeonKeeper

    tu telefonlar ucuzlasada herkesin cebine girse



    çıkacak olan yenilikler sayesinde belki alımı uygun hale gelir.
  • bu telefon nokianin bi teline benzio ama ondan daha iyi gibi yanılıyormuyum ?
  • Gsmarenada videosunu izledim multitouch rezalet çalışıyor umarım telefonun kusurudur eğer android işletim sisteminin kusuru ise benim için çok kötü olur zira SE Rachaelde aynı işletim sistemini kullanıyor.
  • Aslında ilginç Google , Apple ile atışmamak için droide çoklu dokunma desteği vermiyor fakat Windows Win7 de köküne vurmuş hatta bir sonraki sürüm win mobileda da aynısını yapacak gibi gözüküyor. Bana göre biraz çelişkili bir durum söz konusu çünkü 2.0 da çoklu dokunma desteği var diye okumuştum bir yerde.
  • Al sana en az 4.0 inç ekran daha.En azından klavye var yoksa benim açımdan değersiz olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.