Şimdi Ara

ARIZA TESPİT CİHAZI - Actron AutoScanner cp9180

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

-OBD-II soketli tüm araçlarda çalışır.

-Ürün Amerikan malıdır. Birimler metrik değildir. Yani örneğin hızı mil olarak gösterir. Dili İngilizce'dir. Ama kullanımı kolaydır. Zaten Türkçe olsa bile terimler yine aynı.

-Çin mallarından çok ama çok üstündür. Gerçek zamanlı veri okur. Kalitelidir.

-Çin malları arıza lambasını söndürür ama serviste arıza kalıcı kodlardan yine okunur. Bu üründe ise iki farklı arıza kodu okunur; normal kodlar ve pending kodlar(geçmiş zamanda olmuş ve tekrarlayan kodlar). Pending kodlar sadece yetkili servisin ve bu cihazın görebildiği kodlardır.

-Cihaz open-loop'da bile SFT'leri gösterir. Yani çin malları gibi 0 göstermez.

-Cihazda "freeze frame data" özelliği vardır. Yani arıza lambası yandığı andaki aracın kondüsyonunu gösteren tüm değerleri ECU'dan geçmişe dönük okur. Arızayı okuduğunuzda bu değerleri de görebilir, arıza anındaki bilgilerden arızanın sebebi hakkında fikir edinebilirsiniz.

-Cihaz sadece ODB soketinden güç almaz, kendi pili ile araçtan çekildiğinde de çalışır ve son aracın bilgilerini otomatik olarak saklar.

-USB bağlantısı sayesinde sürekli güncel sürüm internetten indirebilir, son çıkan modelleri de cihaza tanıtabilirsiniz. Böylece cihaz sürekli güncel kalacaktır.

-Cihazın veri kayıt özelliği vardır. Örneğin araçla teste çıkıp tüm verileri cihaza kaydedip, eve gidince de USB bağlantısı ile bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.

-Cihazda dahili olarak DTC kod sözlüğü vardır. Yani kodu açıklamasıyla birlikte verir. Ayrıca "code lookup" kısmından istediğiniz kodu yazıp anlamını öğrenebilirsiniz.

-Sadece genel OBD kodlarını değil, araca özel kodları da okur. Aracı tanımlama imkanı sunar. Birçok aracı kendisi otomatik algılar.

-Aydınlatmalı arka plan ışığı vardır. Ekran çok net okunur.

-O2 monitor testleri vardır. Yani cihazı test moduna alıp araçla gezinti yapıp cihazın o2 sistemini otomatik test etmesini sağlayabilirsiniz. Testin tamamlanıp tamamlanmadığını ekrandan görürsünüz.

-Emisyon testleri vardır. Test sürüşü ile yakıt emisyon sistemini otomatik test eder.

-Drive Cycle modu vardır. Aynı şekilde birçok farklı testi aynı anda yapar. Sonucu gösterir.

-"Misfire" ateşleme hatası testleri vardır. Her silindir için ayrı ayrı test yapar.

-Bilgisayara bağlayıp doğrudan veri çıktısı alabilirsiniz.

-Destekleyen common-rail dizel araçlarda enjektör ve rail basıncını gösterir.

Ürünün en büyük özelliği çin malları gibi her veri için ayrı ayrı istem gönderip yavaş çalışmaması, doğrudan eşzamanlı veri görüntülemesidir.

Ürün Amerika'dan sıfır geldi. Yalnızca denemek için kendi aracımda kullandım.

Ayrıntılı bilgiler ve Amerika fiyat bilgisi aşağıdaki linktedir;
    http://www.actron.com/product_detail.php?pid=16318

Bu model Amerika'da en çok satılan arıza tespit cihazıdır.

Üreticinin web fiyatı 229.99 USD'dir. Gümrükle ve kargoyla beraber 300 doları çok rahat geçmektedir. Zaten firma yurtdışına satış yapmıyor. Ben ürünü bir arkadaş vasıtasıyla aldım.

Ben ise bu ürünü 300 TL'ye satıyorum.

Satış sebebim grafik gösterimli olan daha üst modelini (cp9190)almaktır. Cp9190'ın Amerika fiyatı 520 USD'dir.

Ürün resimde görülen orjinal kılıfı, yazılım CD'si, OBD kablosu, USB kablosu, kullanma klavuzu ile verilecektir.

Kullanımı konusunda yardımcı olurum.

Forumdan başka yerde ilan vermedim. Forumdan birisinin işini görsün istiyorum.

Şimdiden hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.B.K -- 20 Mart 2010; 20:38:39 >

• Hayırlı satışlar dilerim O.B.K hocam..

Orijinalden alıntı: VoLKaN067

Hayırlı satışlar dilerim O.B.K hocam..

Teşekkür ederim.

Birinin işine yarar inşallah. Ben de böylelikle üst modele terfi ederim...

" Forumdan başka yerde ilan vermedim. Forumdan birisinin işini görsün istiyorum. " İnce düşüncenizden dolayı da teşekkür ederiz.

Şahsen bu tür cihazları sıfır alacağıma sizin deneyip test ettiğiniz bir cihazı almayı yeğlerim.

Orijinalden alıntı: desci

Hayırlı satışlar OBK Hocam.

" Forumdan başka yerde ilan vermedim. Forumdan birisinin işini görsün istiyorum. " İnce düşüncenizden dolayı da teşekkür ederiz.

Şahsen bu tür cihazları sıfır alacağıma sizin deneyip test ettiğiniz bir cihazı almayı yeğlerim.

Teşekkür ederim hocam.
    Bende Elm 327 aldım yarın deneyeceğim siz sattınızmı ürünü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.