Şimdi Ara

Bilgisayar üreticilerinin yeni hedefi akıllı telefon pazarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Asus yeni nesi akıllı telefonlar için Garmin ile iş birliğine gitti. Üstteki model nüvifone M20


    Bağımsız araştırma kuruluşlarından Gartner'ın son raporuna göre bilgisayar üreticilerinin yeni hedefi akıllı telefon pazarı. 2009 yılında 180 milyonu geçmesi öngörülen akıllı telefon satışlarının bir önceki yıla göre %29 oranında artacak ve muhtemelen dizüstü bilgisayar satışlarını geçecek olması nedeniyle dünya devi PC üreticilerinin bu pazara ilgi duymaya başladığı belirtiliyor.


    Acer, Asus ve Dell gibi isimlere ek olarak yeni oyuncuların da akıllı telefon pazarına girmesi bekleniyor. Birkaç yıl içerisinde satılacak telefonların önemli bir kısmını akıllı telefonların oluşturması beklenirken, pazardaki büyüme potansiyeli üreticilerin iştahını şimdiden kabartmış durumda. Öte taraftan büyük bilgisayar üreticilerinin pazara giriş yapacak olması, var olan küçük oyuncular için yeni bir tehdit unsuru olacak gibi görünüyor.








  • Nokia Apple ile Mücadele ederken bu mücadeleye başka markalarda eklenecek. Nokia'nın bu gidişle mobil pazardaki payını kaybetmesi kaçınılmaz olur daha sağlam ve daha iyi bir altyapı kuramaz ise bu Nokia'nın sonu demektir.
  • güzel haber rekabet ortamı genişler ve daha ucuza daha güzel cihazlar bizi bekler
  • nokia ya birsey olmaz ,1200 modeli 110 mılyon adet satılmıs.Bu da demek oluyor kı,nokia bu işi herkesten ıyı bılıyor.Akıllı telefon 1 gunluk pil kapasıtesıyle coktan gerızekalı sınıfında bence ...Rekabetten de fıyatların ucuzlayacagını dusunmuyorum her yenı alet yenı bır fıyat duzeyıne alıstırıyor hepimizi.1500tl tam ıvırzıvırlı tel.lerin fiyat ortalaması.Bunlara ulasmak ıcın bogazından kesen var...rekabetın yaptıgına bak! Markalar rekabet etmıyor bizler edıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.