Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: GPS Pocket PC/PDA ve Navigation ile ilgilenen Arkadaslar Burada Bulusalim, ilk Program bende

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> GPS, Navigasyon Cihazları ve Yazılımları >> Cevap: GPS Pocket PC/PDA ve Navigation ile ilgilenen Arkadaslar Burada Bulusalim, ilk Program bende Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
denizmk

19 Mart 2006; 17:01:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Emir kardeş hollandadan gps geldi sen hala şifre vereceksin. :)

Arkadaşlar Tomtom mobile 5+tomtom wireless gps+Türkiye haritası(Western Europe)-6600' olayı sonunda çözdüm şu anda telefonumda çalışıyor. Tek sıkıntım haritadaki eksiklikleri nasıl tamamlamam gerektiği..

Konuyla ilgili arkadaşlara elimden geldiği kadar yardım etmek isterim.

Haritayı düzenlemek konusunda bilgilerinizi-fikirlerinizi bekliyorum. Kolay Gelsin.

aser12

19 Mart 2006; 22:50:18 

selam emir kardes bu ne bicim yardimlasma kac gundur bekliyoruz bir cevap gelmedi kal saglicakla ya sorun tom tom east europayi indirdim fakat yeni yazilimi yukleyince activir kod istiyor ne yapmaliyiz cevaplarsan mineter kalacagiz saygilar

husey

20 Mart 2006; 21:43:49 

quote:

Orjinalden alıntı: aser12

selam emir kardes bu ne bicim yardimlasma kac gundur bekliyoruz bir cevap gelmedi kal saglicakla ya sorun tom tom east europayi indirdim fakat yeni yazilimi yukleyince activir kod istiyor ne yapmaliyiz cevaplarsan mineter kalacagiz saygilar

merhaba, yüklemis oldugun yeni versiyonun crac`ni cihazina yüklersen problemin cözülür nerede bulacagini yazmistim

zoroskynet

20 Mart 2006; 23:21:49 

Arkadaslar biri bana su rar sifresini verebilirmi Emir kardes herhalde tatilde hala cevap gelmedi.

Selamlar

bormen

21 Mart 2006; 10:22:45 

arkadaslar selam,
NavTurk'un PDA de calisan bir surumunu,
indirebilecigimiz herhangi bir yere yuklediniz mi?

bilenlerden yardim bekliyorum,

bir suredir forumdan koptumda!

Herkese tesekkurler

husey

21 Mart 2006; 20:49:12 

quote:

Orjinalden alıntı: zoroskynet

Arkadaslar biri bana su rar sifresini verebilirmi Emir kardes herhalde tatilde hala cevap gelmedi.

Selamlar

kardes PM ne bak gönderdim
kemalmavi

21 Mart 2006; 21:30:55 

Basta Emir Kaya kardesimiz olmak uzere emegi gecen herkesi tebrik ediyorum. PDA'de GPS nasil kullanilir, nedir, hangi marka alinir, yazilimi nasildir gibi tum sorulara cevap olmussunuz. Forumdaki paylasim ruhu efsane olmaya aday!

Bu kadar okuyunca istahi kabariyor insanin. RBT 2010 SIRF STAR III Bluetooth cihazi verimli bir cihaz gibi gorunuyor, ne dersiniz?

Herkese sevgiler, selamlar.

Kemal Mavi.
husey

21 Mart 2006; 22:03:38 

selam
bu cihazi kendim denemedim ama SIRF III `ün cok iyi oldugunu bircok yerde okudum. Ayrica imkanlari olan arkadaslar gps alicisi alirken bu özelliklere dikkat etsinler, mesela kac uyduyla paralel calisiyor yada icindeki cipsatz nedir.(sirf III , nemarix...)

denizmk

21 Mart 2006; 22:51:27 

TOM TOM sitesinden tomtom gps aldım çok memnunum kolay gelsin www.tomtom.com 149€ + ulaşım

kemalmavi

22 Mart 2006; 12:42:18 

Uyari ve yorumlar icin tesekkurler, goz onunde bulundurarak detaylica inceleyecegim. Bu arada arkadaslardan birisi RAR sifrelerini gonderirse memnun olurum.

_Antimason_

22 Mart 2006; 16:19:53 

191 Mb lık Türkiye-Doğu Avrupa Haitası için rar şifresini mesaj kutuma atabilecek kalifiye eleman aranıyor. ):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Antimason_ -- 22 Mart 2006; 16:24:52 >

springyay

22 Mart 2006; 17:10:08 

Arkadaşlar geçenlerde bir arkdaşımız Navturk programını****.de ye koymuştu ben indirdim. Fakat herşey okey olmasına rağmen GPS navigasyon çalışmıyor. HP 6515 te kullanıyorum bunu. Kullananınız varmı ?? ayrıca elinizde Smart2go programı ayrıyetten varmı bu yazılımın altından çalışıyor türkiye haritaları.

zaza0012

22 Mart 2006; 19:04:47 

ilk sayfada verilen programlarin linkleri tam degil olmadigi icin indirelemiyor, benim sorum Her kese
ben gecenlerde
myguide 3500 go tpyhon marka pda aldim , teknik olarak Pda lar hakinda pek bilgim yok ama 300mhz oldugunu 32 mb rom üzerinde oldugunu söyleyebilirim neyse bu sey pek önemli degil benim sorum

ayni marka basak bir pda üzrinde marko polo yazilimi olan yani 4000 seisi benimkimde calismadi
unutmadan Falk navi kulaniyorum isteyen olursa komle almanya kartini verebeilirim kariliginda Hollandaninkini istiyorum selamlar ve sevgiler
Almanya karti güncel yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaza0012 -- 22 Mart 2006; 19:08:20 >

Herkes duysun ve Bilsinki ALLAH birdir!
_Antimason_

23 Mart 2006; 9:55:22 

@husey ve @kemalmavi kardeşler her ikinizden de Allah razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Antimason_ -- 23 Mart 2006; 10:01:04 >

alikagitci

23 Mart 2006; 16:01:58 

Slm herkese; Bu tom tom ve haritalarının .rar şifrelerine ihtiyacım var Emir Kaya ya pm attım cevap yazmado eğer yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılar...

fikirsiz

23 Mart 2006; 23:31:40