Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: GPS Pocket PC/PDA ve Navigation ile ilgilenen Arkadaslar Burada Bulusalim, ilk Program bende

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> GPS, Navigasyon Cihazları ve Yazılımları >> Cevap: GPS Pocket PC/PDA ve Navigation ile ilgilenen Arkadaslar Burada Bulusalim, ilk Program bende Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
denizmk

19 Mart 2006, 17:01:38  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Emir kardeş hollandadan gps geldi sen hala şifre vereceksin. :)

Arkadaşlar Tomtom mobile 5+tomtom wireless gps+Türkiye haritası(Western Europe)-6600' olayı sonunda çözdüm şu anda telefonumda çalışıyor. Tek sıkıntım haritadaki eksiklikleri nasıl tamamlamam gerektiği..

Konuyla ilgili arkadaşlara elimden geldiği kadar yardım etmek isterim.

Haritayı düzenlemek konusunda bilgilerinizi-fikirlerinizi bekliyorum. Kolay Gelsin.

aser12

19 Mart 2006, 22:50:18  

selam emir kardes bu ne bicim yardimlasma kac gundur bekliyoruz bir cevap gelmedi kal saglicakla ya sorun tom tom east europayi indirdim fakat yeni yazilimi yukleyince activir kod istiyor ne yapmaliyiz cevaplarsan mineter kalacagiz saygilar

husey

20 Mart 2006, 21:43:49  

quote:

Orjinalden alıntı: aser12

selam emir kardes bu ne bicim yardimlasma kac gundur bekliyoruz bir cevap gelmedi kal saglicakla ya sorun tom tom east europayi indirdim fakat yeni yazilimi yukleyince activir kod istiyor ne yapmaliyiz cevaplarsan mineter kalacagiz saygilar

merhaba, yüklemis oldugun yeni versiyonun crac`ni cihazina yüklersen problemin cözülür nerede bulacagini yazmistim

zoroskynet

20 Mart 2006, 23:21:49  

Arkadaslar biri bana su rar sifresini verebilirmi Emir kardes herhalde tatilde hala cevap gelmedi.

Selamlar

bormen

21 Mart 2006, 10:22:45  

arkadaslar selam,
NavTurk'un PDA de calisan bir surumunu,
indirebilecigimiz herhangi bir yere yuklediniz mi?

bilenlerden yardim bekliyorum,

bir suredir forumdan koptumda!

Herkese tesekkurler

husey

21 Mart 2006, 20:49:12  

quote:

Orjinalden alıntı: zoroskynet

Arkadaslar biri bana su rar sifresini verebilirmi Emir kardes herhalde tatilde hala cevap gelmedi.

Selamlar

kardes PM ne bak gönderdim
kemalmavi

21 Mart 2006, 21:30:55  

Basta Emir Kaya kardesimiz olmak uzere emegi gecen herkesi tebrik ediyorum. PDA'de GPS nasil kullanilir, nedir, hangi marka alinir, yazilimi nasildir gibi tum sorulara cevap olmussunuz. Forumdaki paylasim ruhu efsane olmaya aday!

Bu kadar okuyunca istahi kabariyor insanin. RBT 2010 SIRF STAR III Bluetooth cihazi verimli bir cihaz gibi gorunuyor, ne dersiniz?

Herkese sevgiler, selamlar.

Kemal Mavi.
husey

21 Mart 2006, 22:03:38  

selam
bu cihazi kendim denemedim ama SIRF III `ün cok iyi oldugunu bircok yerde okudum. Ayrica imkanlari olan arkadaslar gps alicisi alirken bu özelliklere dikkat etsinler, mesela kac uyduyla paralel calisiyor yada icindeki cipsatz nedir.(sirf III , nemarix...)

denizmk

21 Mart 2006, 22:51:27  

TOM TOM sitesinden tomtom gps aldım çok memnunum kolay gelsin www.tomtom.com 149€ + ulaşım

kemalmavi

22 Mart 2006, 24:42:18  

Uyari ve yorumlar icin tesekkurler, goz onunde bulundurarak detaylica inceleyecegim. Bu arada arkadaslardan birisi RAR sifrelerini gonderirse memnun olurum.

_Antimason_

22 Mart 2006, 16:19:53  

191 Mb lık Türkiye-Doğu Avrupa Haitası için rar şifresini mesaj kutuma atabilecek kalifiye eleman aranıyor. ):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Antimason_ -- 22 Mart 2006; 16:24:52 >

springyay

22 Mart 2006, 17:10:08  

Arkadaşlar geçenlerde bir arkdaşımız Navturk programını****.de ye koymuştu ben indirdim. Fakat herşey okey olmasına rağmen GPS navigasyon çalışmıyor. HP 6515 te kullanıyorum bunu. Kullananınız varmı ?? ayrıca elinizde Smart2go programı ayrıyetten varmı bu yazılımın altından çalışıyor türkiye haritaları.

zaza0012

22 Mart 2006, 19:04:47  

ilk sayfada verilen programlarin linkleri tam degil olmadigi icin indirelemiyor, benim sorum Her kese
ben gecenlerde
myguide 3500 go tpyhon marka pda aldim , teknik olarak Pda lar hakinda pek bilgim yok ama 300mhz oldugunu 32 mb rom üzerinde oldugunu söyleyebilirim neyse bu sey pek önemli degil benim sorum

ayni marka basak bir pda üzrinde marko polo yazilimi olan yani 4000 seisi benimkimde calismadi
unutmadan Falk navi kulaniyorum isteyen olursa komle almanya kartini verebeilirim kariliginda Hollandaninkini istiyorum selamlar ve sevgiler
Almanya karti güncel yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaza0012 -- 22 Mart 2006; 19:08:20 >

Herkes duysun ve Bilsinki ALLAH birdir!
_Antimason_

23 Mart 2006, 9:55:22  

@husey ve @kemalmavi kardeşler her ikinizden de Allah razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Antimason_ -- 23 Mart 2006; 10:01:04 >

alikagitci

23 Mart 2006, 16:01:58  

Slm herkese; Bu tom tom ve haritalarının .rar şifrelerine ihtiyacım var Emir Kaya ya pm attım cevap yazmado eğer yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılar...

fikirsiz

23 Mart 2006, 23:31:40  

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1734614
arkadaslar bu alet icin fikriniz nedir ?

plein

24 Mart 2006, 2:23:03  

arkadaslar navturk turkiye harita programinin calisir durumda olani varmi
programla birlikte haritasi lazim
yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

zoroskynet

24 Mart 2006, 3:24:07  

Arkadaşlar,

TT5.21 i indirdim ve kurdum. East_Europe haritalarını da jasjar'a kurdum. Ancak cihaz haritaları bulamadım diye mesaj veriyor. Kafayı yiyeceğim. Acaba önce TT5.0 'ımı kurmak gerekiyor. Öyle ise bir arkadaşım bana bu TT5.0 rar şifresini gönderebilir mi?

Selamlar,

kenyapo

25 Mart 2006, 2:44:44  

Emir Usta ben bu işte yeniyim çok faydalı bir forum olmuş eline sağlık. diğer arkadaşlarda çok teşekkürler.
Emir usta şifreyi bende alabilirmiyim.

kenyapo

25 Mart 2006, 3:31:16  

Göstermiş olduğunuz ilgi ve uğraşa çok teşekkür ederim.
Saygılarımla...Şifreler için ayrıyeten teşekkürler.

termeli55

26 Mart 2006, 12:17:42  

emir birader tsk destek icin

de yanliz bir problem var bende linkler calismiyor yardim edersen sevinirim

eren79

26 Mart 2006, 3:24:03  

arkadaslar yeni wm5 isletim sistemli pocket pc aldim ama bir turlu tom tom u kuramiyorum, bir arkadas bir onceki sayfada yardimci olmaya calismis ama bir turlu cozemedim, yardimci olursaniz cok sevinirim, tesekurler

eren79

26 Mart 2006, 4:06:58  

bu arada bu zip dosyasi neden sifreli anlamadim, yasak bisimi sifre vermek ilgin, halbuki paylasim sitesi burasi, neden bu kadar gizli ki bu sifre,
---navturk---- :-)

Emir Kaya

26 Mart 2006, 4:25:12  

Arkadaslar kusura bakmayin bir kac gündür islerim cok yogundu, Bu yüzden sadece Email,lere cevap yazabildim.

1. Sayfayada sifreleri yazdim Hayirini görün Arkadaslar, Asagidaki yapilan gibi bir ise girmeyin.!!!

http://forum.donanimhaber.com/m_3549706/mpage_1/key_//tm.htm#3549706

Sifreler Burada

Routeplaner sifresi: berlin

Avusturya sifresi: ulvi

TomtomV5.0 Rar sifresi: navturk

Tomtom Türkiye Harita Rar sifresi: -=CSB=-

Tomtom Nokia Symbia icin Sifre: malatya

Arkadaslar Asagidaki linkte Kolay yoldan para kazanmak isteyenleri görünce sifreyi hemen herkese vereyim dedim.

Bazi uyaniklar buralardan aldiklarini Acik artirmayla satiyorlar. !!!!

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1673225

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1739768

Emir Kaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir Kaya -- 26 Mart 2006; 3:27:07 >

XDA Orbit 2GB Micro SD kartli
JVC MP-XP 7250 Mini Notebook
eren79

26 Mart 2006, 4:32:56  

biraz gec oldu ama temiz oldu eline saglik

eren79

26 Mart 2006, 4:36:33  

Emir Kaya

26 Mart 2006, 17:13:29  

Arkadaslar Tomtom V5.0 ile HArita Problemi olanlar,Asagidaki linkten V5.21 indirsinler ses yüklesinler Tamamdir.

[link=http:/****.de/files/16467908/tom-5.21-cab.rar.html]http:/****.de/files/16467908/tom-5.21-cab.rar.html[/link]

Emir Kaya

LordFlip

26 Mart 2006, 17:18:09  

sağol kardeş

<<<<<Büyük Hacker LordFlip>>>>>
LordFlip

26 Mart 2006, 17:24:09  

emir kaya tşk ben gm @li_c@n okey saol tşk [fm-dm-hr]

<<<<<Büyük Hacker LordFlip>>>>>
yula50

26 Mart 2006, 19:52:05  

ya arkadaslar ben yazılarınızı sonuna kadar okudum ama kimse bilgisayar için acıklayıcı bilgi yazmamıs ben labtop uma gps modulu almayı düşünüyorum ama bu yuklediğimiz haritayı bilgisayarda nasıl hangi programla acabilirim ilgilenenlere tesekkur ederim

kenyapo

26 Mart 2006, 21:22:29  

Emir Usta eline sağlık çok teşekkür ederim.

aser12

26 Mart 2006, 23:31:23  

ellerine saglik emir kardes allah isini rast getirsin sag ol

Emir Kaya

27 Mart 2006, 12:57:53  

Kardes Notebookta calismaz eger sana bir GPS lazim ise ozaman USB veya Bluetooth GPS lazim.
Bluetooth icin Notebookta Bluetooth olmasi lazim.USB Kullanirsan kolay olur isin.

Notebook icin Navtürk Tomtom ile ilgisi olmayan Navigasyon Programi Kullana bilirsin.
Map & Guide veya Falk Navibook yazilimlarini Kullana bilirsin.

Emir Kaya

quote:

Orjinalden alıntı: yula50

ya arkadaslar ben yazılarınızı sonuna kadar okudum ama kimse bilgisayar için acıklayıcı bilgi yazmamıs ben labtop uma gps modulu almayı düşünüyorum ama bu yuklediğimiz haritayı bilgisayarda nasıl hangi programla acabilirim ilgilenenlere tesekkur ederim

quote:

Orjinalden alıntı: Emir Kaya

Arkadaslar Tomtom V5.0 ile HArita Problemi olanlar,Asagidaki linkten V5.21 indirsinler ses yüklesinler Tamamdir.

[link=http:/****.de/files/16467908/tom-5.21-cab.rar.html]http:/****.de/files/16467908/tom-5.21-cab.rar.html[/link]

Emir Kaya

Marjinal01

27 Mart 2006, 1:34:19  

Emir arkadaşım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim, konu hakkında az çok bilgim oldu ancak henüz tavsiye olmadan karar verecek aşamaya gelemedim. Bende Imate Jam var, henüz gps receiver alacak durumum (daha doğrusu ihtiyacım) yok ama en azından gittiğim şehirlerin yol haritalarının pda imde olmasını ve ihtiyaç durumunda kullanabilmeyi istiyorum, mesela gitmek istediğim bir yerin yolunu bilmiyorsam açıp bakmak için. Bana hangi programı önerirsin ?

Not: Bulunduğum şehir Adana, özellikle bu şehrin ve tüm Akdeniz bölgesi şehirlerinin haritalarını istiyorum.

Teşekkürler

Imate JAM + Kingston 1GB SD
muratabi

27 Mart 2006, 24:28:14  

Merhaba arkadaslar uzun zamandan beri bu forumu izliyorum. Artik üye olup burada emegi gecen tüm arkadaslara tesekkür etmek istedim. Henüz ne PDA, nede GPS almadigim halde, sayenizde bayagi birseyler ögrendik. Özellikle Emir Kaya kardesimizden Allah razi olsun. Paylasimlar icin hepinize tesekkürler.

promate

27 Mart 2006, 22:27:31  

Merhaba,
Ben H6515 te bahsettiğin progamı çalıştırdım tek yapman gereken GPS ayarlarından internal GPS i seçmen olacaktır.. bol şanslar

promate
ogoksel

28 Mart 2006, 15:03:48  

quote:

Orjinalden alıntı: eren79

arkadaslar yeni wm5 isletim sistemli pocket pc aldim ama bir turlu tom tom u kuramiyorum, bir arkadas bir onceki sayfada yardimci olmaya calismis ama bir turlu cozemedim, yardimci olursaniz cok sevinirim, tesekurler

1. Tomtom 5.21 i activesync ile kur
2. programı çalıştırıp ayarları yap, sesi seç vb
3. Harita adımında iptal deyip çık.
4. Tomtom un sitesinden orjinal wm5 ve vga yamasını indir, activesync ile yükle
5. pda daki Program Files/Navigator dizinindeki navigator.cfg yi sil
6. tomtom Navigator 5.21 crack dosyasını Program Files/Navigator dizinindeki orjinalin üstüne kopyala
7. programı çalıştırıp ayarları tekrar yap.

Dell Axim x51v ve Asus Mypal A730 a bu şekilde sorunsuz kurdum.

eren79

29 Mart 2006, 1:08:21  

dostum vermis oldugun bilgiler icin tesekur ederim ama ben de yaptim ama ses kismindan sonra kitleniyor,
ben vga yamasini kurmadim, cunku bulamadim acaba ondan mi yapiyor, sende varda link verirsen cok sevinirim

ogoksel

29 Mart 2006, 11:55:01  

Tabiiki yama dan kaynaklanıyor bende de kilitleniyordu, sağolsun Emir beyle epey uğraştık bir türlü kuaramadık. En son tomtom un sitesinden bu yamayı bulunca denedim ve çalıştı. önemli olan yamayı cracktan önce orjinal program kurulu iken çalıştıracaksın.
orjinal program kurulu iken herşey normal çalışır, haritaya gelince kod ister. bu aşamada programdan çıkıp yamayı yükle, ondan sonra navigator dizinindeki cfg yi silip crackı navigatore kopyala. yamanın linki aşağıda, eğer logşn falan isterse uyduruk bi adla falan üye ol

http://www.tomtom.com/support/index.php?Language=1&FID=3361

eren79

29 Mart 2006, 17:06:57  

dostum yine sagol seni ugrastiriyorum ama kismassin umarim, ben 5.00 i kuramiyorum zaten wm05 ime, direk 5.21 i kurmam gerek, 5.21 zannedersem sade update olarak var, yani update in ustune update mi kurim yok sa 5.21 orjinal progaram varmi bendekiler 5.21 update olarak geciyor, bu arada bende xda neo var, gerce fark etmez sanmiyorum ama sonucta ´wm05 var, bu konuda da bir bilgi verirsen cok sevinirim

King Crimson

29 Mart 2006, 20:41:47  

merhabalar,
Bir süredir forumu takip ediyorum. Çabalarınız ve bilgilendirmeleriniz beni de pda sahibi olma konusunda heyecanlandırdı. Mesleğim gereği, hem şehir
merkezlerinde, hem de merkezden daha uzak yerlerde önceden bilinen konumları bulmam(özellikle yapılaşmamış bölgelerdeki tarla yada arsaları)
gerekiyor. Naviganın sadece yazılım olarak satılmaması, ülke dışındaki yazılımların da Türkiye detaylarının yetersizliği, karamsarlığa düşmeme sebep
oluyordu. Biraz önce aklıma mesleğim gereğide kullandığım, imar planı ve harita çizimleri oluşturmayı sağlayan "Netcad" programının web sayfasına girmek geldi.Sanırım probleme oldukça doyurucu bir cevap vermişler. Netcadin kullandığımız modülleri oldukça tuzlu programlardır. Ama şimdi linkini vereceğim yazılım çözümlerinin kaça satıldığını bilmiyorum. Deneyimli arkadaşlarımız incelerlerse programlar hakkında doğru yorumlar elde edeceğimizi düşünüyorum.

Herkese kolay gelsin

http://www.netcad.com.tr/product.asp?lng=TR&productName=POCKET%20NETCAD&categoryName=WEBGIS

http://www.netcad.com.tr/urunler.asp?lng=TR (tüm ürünlerin sayfası)

Not: Netcad programının imar planı ve harita çizim modüllerini belediyelerce de kulanılması beni gelişim açısından umutlandırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Crimson -- 29 Mart 2006; 20:43:36 >

ogoksel

30 Mart 2006, 11:15:27  

quote:

Orjinalden alıntı: eren79

dostum yine sagol seni ugrastiriyorum ama kismassin umarim, ben 5.00 i kuramiyorum zaten wm05 ime, direk 5.21 i kurmam gerek, 5.21 zannedersem sade update olarak var, yani update in ustune update mi kurim yok sa 5.21 orjinal progaram varmi bendekiler 5.21 update olarak geciyor, bu arada bende xda neo var, gerce fark etmez sanmiyorum ama sonucta ´wm05 var, bu konuda da bir bilgi verirsen cok sevinirim

Seyyah16 nın verdiği 5.21 i kullanıyorum bu iş için. önce 5.0 falan kurmadan direk bunu kuruyorum

http://****.de/files/10270466/tomtom_5.21.rar.html

occultjoker

31 Mart 2006, 2:37:09  

Arkadaslar bende tomtom 5.0 kurulu update etme sorunu yasiyorum surumu yukseltmem icin link verebilrmsisniz ayri....... de.files bunlar benim pcde acilmiyor ne yapmam lazim bu linkleri acmak icin

TANCU

31 Mart 2006, 11:25:56  

Merhaba

Bende motorola a920 QUI (symbian 7.0) var.Tomtomu kurdum çalışıyor fakat internal gps i secemiyorum tomtomun kablosuzu ve diğer bt gpsler seçilebiliniyor.İntenal gps'si Tomtomda kullanabiliyormuyum yada internal gps'i kullanabileceğim bir program varmı? ..(route66 , garmin vs)

Teşekkürler....

cemo_62

31 Mart 2006, 23:00:33  

SLM Kardes indirdigin bu haritalari bizimle paylasirsan sevinirim ben cok aradim bulamadim yada verilen linkler olmustu

cemo_62

31 Mart 2006, 23:08:20  

elindeki haritalari paylasirsan sevinirim bende cok aradim bulamadim

occultjoker

1 Nisan 2006, 14:08:34  

Arkadaslar bende tomtom 5.0 kurulu update etme sorunu yasiyorum surumu yukseltmem icin link verebilrmsisniz ayri....... de.files bunlar benim pcde acilmiyor ne yapmam lazim bu linkleri acmak icin

DAHA ONCEDE YAZMISTIM BU MESAJI AMA KIMSE YARDIMCI OLMADI ISTEYEN OLURSA BEN KENDI IMKANLARIMLA BULDUM CRACK UPDATE DOSYASINI VEREBILIRIM

marcopolo

3 Nisan 2006, 24:11:22  

Merhaba arkadaslar,
hepinize kolaygelsin, uzun zamandir böyle bir site ariyordum
sonunda buldum
benim bir sorum olacak buradaki download adresleri neden sansürlendi acaba ?
bilen varmi ..?

P_terzis

4 Nisan 2006, 19:53:48  

Arkadaslar, ingiltere de Tomtom cihazi ile GPS hizmelerinden faydalandim. Haritalari cok guzel.
TOMTOM cihazina navturk un haritasini yuklemek mumkun mu.

ra...de/xxxx de navturk un bi yazilimini indirdim ama nedir anlayamadim. acaba diyelim ki navturk un cihazi ile yazlimi birlikte aldik. ki telefon ettim software vermiyorlarmis cihaza kendileri yukluyorlarmis.
neyse
aldim diyelim cihazdan haritayi alip tomtom a aktarmak mumkun olur mu?
tsk ler.

S`agapaw gia to twra, to prin, to meta kai to panta.
ssem

5 Nisan 2006, 15:14:43  

HARİTA FORMATLARI FARKLI BU YÜZDEN TOMTOM'A YÜKLEYEMEZSİNİZ. ANCAK KENDİ SOFTWARE İLE ÇALIŞIYOR....

eren79

5 Nisan 2006, 16:48:32  

ya arkadaslar bende o2 xda neo var wm05 isletim sistemli, bir turlu tomtom 5.21 i kuramadim buna, ogoksel arkadasimizin dedigi yontemi defalarca denedim ama harita kismina gelince program kitleniyor, wm05 icin tomtom bilgisi olan arkadas varsa paylasirsa sevinirim, tesekurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren79 -- 5 Nisan 2006; 17:41:02 >

fikirsiz

6 Nisan 2006, 10:53:04  

tom tom kurulumu konusunda sıkıntı çeken arkadaşlara...

1.haritalarla birlikte 200 MB'ı bulduğu için bence hafıza kartına kurun
2.Önce tom tom 5.0'ı kurun
3.Sonra 5.21 update'i kurun
4.Sonra 5.21 içindeki crack dosyasını(Tom TomNavigator.exe) \Program Files\Navigator dizini altına kopyalayın.
6.Tom tom 5.0 kurulum dosyasından ingilizce(mesela Jane) ses dosyasını kurun)
7.Daha sonra türkçe ses dosyalarını(data38.chk, data39.chk, data74.chk) yine \Program Files\Navigator dizini altına kopyalayın.
8.Son olarak harita dosyalarını(191 MB 'lık krakauer608.rar içindeki dosyaları) hafıza kartındaki Tom Tom Navigator dizini içine kopyalayın.

bende bu şekilde çalışıyor, bundan sonrası gps cihazını tanıtma ve diğer ayarlar...

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikirsiz -- 6 Nisan 2006; 10:58:06 >

cemgulbay

7 Nisan 2006, 17:23:38  

Merhaba,

oncelikle bende emir arkadasa bu kadar ugras verip insanlara yardimci oldugu icin cok tesekkur ederim.
benim birkac sorum var ama yeni mesaj at kismini bulamadigim icin cevap yazmak istedim. sizinde anlayacaginiz gibi forum a yeni uye oldum ve cok acemiyim.

Suanda belcikada master yapiyorum. gecenlerde Mio-Tech 268+ gps cihazini dayima aldik. cok guzel calisiyor. tabi belcika icinde. buna extra harita yukleyebilme imkanimiz varmi?

2. Bende Tomtom Go 500 cihazi almayi dusunuyorum. sizlerin foruma gondermis oldgunuz mesajlarin hepsini okumaya calistim ancak gozden kacirmis olabilirim. Tekrar soruyorsam ozur dilerim.
Tomtom Go 500 cihazina sizin bahsettiginiz haritalari yuklememiz mumkunmu? cunku yakin bir sure icinde TR ye donecegim ve cihazi oradada kullanmak istiyorum.
Eger mumkun degilse Mio-Tech A201 PDA almak isterim. konu ile ilgili herkesin fikirlerini bekliyorum.

tekrar cok tesekkur ederim.
iyi gunler...

Cem Gulbay
cem92@hotmail.com
cem92@yahoo.com
+32485801874

loopus

7 Nisan 2006, 17:43:56  

Arkadaşlar , hepinize selam

Ben yeni bir ı mate jam kullanıcısıyım, şimdi cihaz yere düştü ve tekrar açtığımızda kullanmayı bilmediğimi için menü arapça oldu ve bütün kayıtlı resimler tel vs. kayboldu ben de internette araştırma yaparken burayı buldum .. bana nasıl yardımcı olursunuz? yani olabilir misiniz?

zoroskynet

8 Nisan 2006, 7:00:55  

Arkadaşlar,

Navturk yakımda yazılımını pocket pc ve smarthpone'lara vereceğini duyurdu. Aşağıda siteden bir alıntı bulunmaktadır. Bulan varsa veya olursa paylaşalım.

"
NAVTURK Navigasyon Sistemi, şimdi SMARTPHONE ve POCKET PC'lerde!

MÜJDE! NAVTURK Navigasyon Sistemi, şimdi SMARTPHONE ve POCKET PC 'lerde. Çok yakında Navturk satış noktalarından ulaşabileceğiniz yazılım paketlerimiz ile elinizdeki Smartphone veya Pocket PC'lerinizde NAVTURK Navigasyon Sistemini kullanabileceksiniz.

Detaylar ve yeni haberler için lütfen internet sitemizi takip edin!"

Emir Kaya

10 Nisan 2006, 1:09:28  

@cemgulbay Usta Tomtom GO ile Türkiye Haritasini Kullanamazsin...
şuanda calismiyor.Belki ilerde olacak.

@loopus Usta ilginc bir Durum.Nasil oluyor,da yere Düsünce Arapca oluyor!!!
şaka gibi bir durum oldu...

quote:

Orjinalden alıntı: loopus
Arkadaşlar , hepinize selam
Ben yeni bir ı mate jam kullanıcısıyım, şimdi cihaz yere düştü ve tekrar açtığımızda kullanmayı bilmediğimi için menü arapça oldu ve bütün kayıtlı resimler tel vs. kayboldu ben de internette araştırma yaparken burayı buldum .. bana nasıl yardımcı olursunuz? yani olabilir misiniz?

Emir Kaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir Kaya -- 10 Nisan 2006; 0:27:59 >

voyager35

10 Nisan 2006, 23:43:34  

emir arkadaşım tomtom için ericson p910i programını bulamadım yardımcı olabilir misin inkar yok çömezim

cemgulbay

11 Nisan 2006, 2:33:12  

selam

emir usta yardimin icin tesekkur ederim. senin sozunu dinledim tom tom go almadim, mio-tech a201 aldim. cihaz simdilik guzel gorunuyor ancak uzerindeki windows mobile 5.0 holandaca. bunun ingilizcesini nerden bulabilirim? cihazi geri vermek te istemiyorum lutfen acil yardim edin....
tekrar tesekkur ederim.
iyigunler

Emir Kaya

11 Nisan 2006, 13:20:21  

@voyager35 Kardes asagidaki linkte Mevcut ama P910i icin bir sey diyemiyecem.

http://forum.donanimhaber.com/m_5581592/mpage_1/key_navi//tm.htm#6290159

@cemgulbay Kardes internetten aramak lazim,yeni oldugu icin belki bulmak simdilik zor olabilir.
veya ingilizce olan bir Mio A201 bulup icindeki Rom yazilimini cikartip seninkine yazdirmak lazim.

http://forum.donanimhaber.com/m_3317204/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: voyager35
emir arkadaşım tomtom için ericson p910i programını bulamadım yardımcı olabilir misin inkar yok çömezim

quote:

Orjinalden alıntı: cemgulbay
selam
emir usta yardimin icin tesekkur ederim. senin sozunu dinledim tom tom go almadim, mio-tech a201 aldim. cihaz simdilik guzel gorunuyor ancak uzerindeki windows mobile 5.0 holandaca. bunun ingilizcesini nerden bulabilirim? cihazi geri vermek te istemiyorum lutfen acil yardim edin....
tekrar tesekkur ederim.
iyigunler

Emir Kaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir Kaya -- 11 Nisan 2006; 12:28:49 >

cemgulbay

11 Nisan 2006, 13:38:43  

emir usta tekrar tesekkur ederim.
uretici firmaya benim cihazimi inglizceye cevirmedikleri takdirde para iadesi istedigimi soyledim. cevap bekliyorum.

Bu foruma elimden geldigince bende katkida bulunacagim. cok guzel bir basarmssiniz....

emegi gecen herkese cok tesekkurler,
saygilar...

Sayfa:   <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> GPS, Navigasyon Cihazları ve Yazılımları >> Cevap: GPS Pocket PC/PDA ve Navigation ile ilgilenen Arkadaslar Burada Bulusalim, ilk Program bende Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
DFI DK 790FXB-M2RS Anakart
Kolay hız aşırtma seçenekleri ve uygun fiyatıyla ilgi odağı Dark 790FXB, mercek altında.
Samsung LED TV Lansmanı
Samsung Satış ve Pazarlama Müdürü Kerim Kılıç ile söyleşi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir