Emir kardeş hollandadan gps geldi sen hala şifre vereceksin. :)
Arkadaşlar Tomtom mobile 5+tomtom wireless gps+Türkiye haritası(Western Europe)-6600' olayı sonunda çözdüm şu anda telefonumda çalışıyor. Tek sıkıntım haritadaki eksiklikleri nasıl tamamlamam gerektiği..
Konuyla ilgili arkadaşlara elimden geldiği kadar yardım etmek isterim.
Haritayı düzenlemek konusunda bilgilerinizi-fikirlerinizi bekliyorum. Kolay Gelsin.
selam emir kardes bu ne bicim yardimlasma kac gundur bekliyoruz bir cevap gelmedi kal saglicakla ya sorun tom tom east europayi indirdim fakat yeni yazilimi yukleyince activir kod istiyor ne yapmaliyiz cevaplarsan mineter kalacagiz saygilar
selam emir kardes bu ne bicim yardimlasma kac gundur bekliyoruz bir cevap gelmedi kal saglicakla ya sorun tom tom east europayi indirdim fakat yeni yazilimi yukleyince activir kod istiyor ne yapmaliyiz cevaplarsan mineter kalacagiz saygilar
Basta Emir Kaya kardesimiz olmak uzere emegi gecen herkesi tebrik ediyorum. PDA'de GPS nasil kullanilir, nedir, hangi marka alinir, yazilimi nasildir gibi tum sorulara cevap olmussunuz. Forumdaki paylasim ruhu efsane olmaya aday!
Bu kadar okuyunca istahi kabariyor insanin. RBT 2010 SIRF STAR III Bluetooth cihazi verimli bir cihaz gibi gorunuyor, ne dersiniz?
selam bu cihazi kendim denemedim ama SIRF III `ün cok iyi oldugunu bircok yerde okudum. Ayrica imkanlari olan arkadaslar gps alicisi alirken bu özelliklere dikkat etsinler, mesela kac uyduyla paralel calisiyor yada icindeki cipsatz nedir.(sirf III , nemarix...)
Uyari ve yorumlar icin tesekkurler, goz onunde bulundurarak detaylica inceleyecegim. Bu arada arkadaslardan birisi RAR sifrelerini gonderirse memnun olurum.
Arkadaşlar geçenlerde bir arkdaşımız Navturk programını****.de ye koymuştu ben indirdim. Fakat herşey okey olmasına rağmen GPS navigasyon çalışmıyor. HP 6515 te kullanıyorum bunu. Kullananınız varmı ?? ayrıca elinizde Smart2go programı ayrıyetten varmı bu yazılımın altından çalışıyor türkiye haritaları.
ilk sayfada verilen programlarin linkleri tam degil olmadigi icin indirelemiyor, benim sorum Her kese ben gecenlerde myguide 3500 go tpyhon marka pda aldim , teknik olarak Pda lar hakinda pek bilgim yok ama 300mhz oldugunu 32 mb rom üzerinde oldugunu söyleyebilirim neyse bu sey pek önemli degil benim sorum
ayni marka basak bir pda üzrinde marko polo yazilimi olan yani 4000 seisi benimkimde calismadi unutmadan Falk navi kulaniyorum isteyen olursa komle almanya kartini verebeilirim kariliginda Hollandaninkini istiyorum selamlar ve sevgiler Almanya karti güncel yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaza0012 -- 22 Mart 2006; 19:08:20 >
Slm herkese; Bu tom tom ve haritalarının .rar şifrelerine ihtiyacım var Emir Kaya ya pm attım cevap yazmado eğer yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar...