arkadasım merhaba benım asus p535 cıhazım var kara gpslerındekı her turlu işleri çözdum fakat denizde kullanmak istiyorum bununla ilgili garminin bır mobıl programı var onuda buldum ama dahılı gps ile baglantıda bır problemım var senın onerıcegın sadece turkıye denız harıtalı program varmıdır.yardımını acil bekliyorum.tesekkurler.
Bende mio136 var ve NavYurk yüklü. Bunun yerine miomap ve igo yüklemek istiyorum. Ama netten bulduğum miomap'lerde hep sorun çıktı. Bu forumda da **** linki buldum bi tane ama oradan indiremeyorum. Sizden ricam mio136 ya uygun bir miomap nerden bulabilirim yardımcı olur musunuz?
Bende mio136 var ve NavYurk yüklü. Bunun yerine miomap ve igo yüklemek istiyorum. Ama netten bulduğum miomap'lerde hep sorun çıktı. Bu forumda da **** linki buldum bi tane ama oradan indiremeyorum. Sizden ricam mio136 ya uygun bir miomap nerden bulabilirim yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar mio c520 de igo8 kullanıyorum. Bir tanıdığım da cihaz almak istiyor oda igo8 kullanacağından uygun bir cihaz önerilerini öğrenmek istiyorum. kullanımı pratik olursa daha iyi olur. Saygılar;
Aldı arkadaş cihazı öneriye gerek kalmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakal1907 -- 24 Temmuz 2009; 18:57:16 >
Arkadaşlar, Amerika'dan aldığım Harman Kardon GPS-810NA'nın içinde sadece Amerika ve Kanada haritaları var, bir türlü Türkiye haritası yüklemeyi başaramadım. Cihazın CD'si çıkmıyor kutusundan ama içinde yüklü olarak logosu iGO olan navngo isimli bir program var ve cihazın arkasında Windows CE Core 5.0 yazıyor. Cihaz yaklaşık 1 senedir kullanılamadığı için yatıyor, artık kullanabilmek istiyorum, yardımlarınızı rica ediyorum.
Cihazı servis modundayken bilgisayara bağlayıp içindekileri görebiliyorum, aşağıda kök dizinin, nav dizininin ve navngo programının özelliklerinin screenshotlarını koydum, belki yardımcı olmak isteyenlere yardımcı olur diye.
Arkadaşlar, Amerika'dan aldığım Harman Kardon GPS-810NA'nın içinde sadece Amerika ve Kanada haritaları var, bir türlü Türkiye haritası yüklemeyi başaramadım. Cihazın CD'si çıkmıyor kutusundan ama içinde yüklü olarak logosu iGO olan navngo isimli bir program var ve cihazın arkasında Windows CE Core 5.0 yazıyor. Cihaz yaklaşık 1 senedir kullanılamadığı için yatıyor, artık kullanabilmek istiyorum, yardımlarınızı rica ediyorum.
Cihazı servis modundayken bilgisayara bağlayıp içindekileri görebiliyorum, aşağıda kök dizinin, nav dizininin ve navngo programının özelliklerinin screenshotlarını koydum, belki yardımcı olmak isteyenlere yardımcı olur diye.
cihazınızdaki lisanslı yazılım olduğu için harita yükleyemezsiniz. Yazılımı crack yapılmış bir versiyon ile değiştirmeniz gerekiyor bu şekilde istediğiniz haritayı yükleyebilirsiniz yada orjinalliğini bozmadan yüklemek için cihazınıza harita satın alabilirsiniz
cihazınızdaki lisanslı yazılım olduğu için harita yükleyemezsiniz. Yazılımı crack yapılmış bir versiyon ile değiştirmeniz gerekiyor bu şekilde istediğiniz haritayı yükleyebilirsiniz yada orjinalliğini bozmadan yüklemek için cihazınıza harita satın alabilirsiniz
Onu ben de biliyorum zaten bu yüzden cihazın içindekilerinin resmini koydum, ben bütün denemelerime rağmen bir sonuç alamadım çünkü.
Hocam bende Typhoon marka Myguide 3620go yazılımlı bir navigasyon cihazı var.Almanyadan hediye gelmişti,sd kartına map yüklerken pc den virüs kaptı formatlamak zorunda kaldım ve şuan yazılım olmadığı için hiçbir şey yapamıyorum, internetten çok araştırdım bu model için herhangi bir yazılım bulamadım bulduğum yazılımlarda cihazla uyuşmadı internette yeterli bilgide bulamadım,acaba bana bu cihaza uyumlu varsa yazılım ve indirebileceğim download linkleri bulabilirmisin,yardımlarınız için şimdiden teşekkir ederim.
Arkadaşlar, ispanyadan aldığım SUPRATECH ACTEA marka gps cihazımı Turkiyede kullanmak istiyorum .. işletim sistemi windows core 5.0. İçinde Cities ve Mobile Navigator isimli 2 dosya ve cdt uzantılı ispanya haritası var.. bunları silip iGO 2006 2008 versiyonlarını yukluyorum ancak gps beyaz bos b ekranla kitleniyor. Bu cihazda iGO ve kullanıslı b turkiye haritası calıstırmanın b yolu var mı ? Tesekkurler.
Selamlar; Win Mobile 6.1 ile uyumlu bir navigasyon programına ihtiyacım var. HTC Touch Diamond 2 PDA için... İGO' nun böyle bir versiyonu var mı? Şimdiden Teşekkürler.
arkadaşlar birkaç gün önce cartel cnp3500 navigasyon cihazı aldım. Şehirler arası yolda problem çıkmadan kullandım. Ertesi gün cihazı açtığımda navigasyon cihazı çalışmadı. Daha doğrusu cihazı açtığımda wince işletim sisteminin masa üstü gözüküyor ancak program başlamıyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Arkadaşlar windows ce li cihaz için program arıyorum.igo8 yükledim ancak siyah ekran olarak takıldı sanırım,gpsin cekmesi düşük olduğu ve yüksek hızda böyle yapıyormuş. Haritada yer imi koyabileceğim şekilde daha basit birşey de olabilir. Tomtom'a baktım genelde symbian için var.
merhabalar almanyadan gelen bir Typhoon Myguide 3500 Go cihazım var ve buna Türkiye haritası ve Türkçe sistem yüklemek istiyorum ve bu konularda cidden çok ama çok acemiyim... yardımcı olabilecek herhangi bir varsa yardımlarınızı bekliyorum..., şimdiden teşekkür ederim....