Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: GPS Pocket PC/PDA ve Navigation ile ilgilenen Arkadaslar Burada Bulusalim, ilk Program benden !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> GPS, Navigasyon Cihazları ve Yazılımları >> Cevap: GPS Pocket PC/PDA ve Navigation ile ilgilenen Arkadaslar Burada Bulusalim, ilk Program benden !!! Sayfa: <<   < önceki  74 75 76 77 78 79 80 81 82 [83]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
6parmak

11 Mayıs 2009, 16:58:05  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

tşkler

bilginpc

12 Mayıs 2009, 8:49:22  

arkadasım merhaba benım asus p535 cıhazım var kara gpslerındekı her turlu işleri çözdum fakat denizde kullanmak istiyorum bununla ilgili garminin bır mobıl programı var onuda buldum ama dahılı gps ile baglantıda bır problemım var senın onerıcegın sadece turkıye denız harıtalı program varmıdır.yardımını acil bekliyorum.tesekkurler.

Barmyworm

14 Mayıs 2009, 16:35:51  

selamlar,

bende hp ipaq rx4240 var gps hakkında pek bilgim yok ama cihazda gps menusu var acaba bu cihazda gps kullanabilirmiyim bunun için ne programlar lazım

GörayK.
cocus

17 Mayıs 2009, 22:16:27  

Arkadaşlar ,

Bende mio136 var ve NavYurk yüklü. Bunun yerine miomap ve igo yüklemek istiyorum. Ama netten bulduğum miomap'lerde hep sorun çıktı. Bu forumda da **** linki buldum bi tane ama oradan indiremeyorum. Sizden ricam mio136 ya uygun bir miomap nerden bulabilirim yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler

vahittelli

18 Mayıs 2009, 8:15:00  

arkadaşlar navigator 6 için almanya haritası arıyorum link verebilecek olan var mı... teşekkürler

ARAS; dağlardan doğar, ovalara hayat verir ve Hazar'a kavuşur.
SyntaxError

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2009, 9:53:03  

quote:

Orjinalden alıntı: cocus

Arkadaşlar ,

Bende mio136 var ve NavYurk yüklü. Bunun yerine miomap ve igo yüklemek istiyorum. Ama netten bulduğum miomap'lerde hep sorun çıktı. Bu forumda da **** linki buldum bi tane ama oradan indiremeyorum. Sizden ricam mio136 ya uygun bir miomap nerden bulabilirim yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler

http://www.i-go8.com/

CORSA
agrobene

2 Haziran 2009, 15:27:22  

arkadaslar asus p 535 kullanıyorum lütfen ıgo 8 i nasıl yüklüyeceğimi bildirirmisiniz günlerdir araştırıyorum artık sinirlerim bozulmaya başladı.

AGROBENE
Tarımsal danışmanlık
gps.navigation

2 Haziran 2009, 20:54:35  

igo8'i kutusundan çıkartın orijinal microSD kartı asus'a takınca kurulum başlar zaten.

SyntaxError

Sisteme Gözat

3 Haziran 2009, 8:48:32  

quote:

Orjinalden alıntı: gps.navigation

igo8'i kutusundan çıkartın orijinal microSD kartı asus'a takınca kurulum başlar zaten.

çok akıllısın bravo

CORSA
cakal1907

6 Temmuz 2009, 12:41:40  

Arkadaşlar mio c520 de igo8 kullanıyorum.
Bir tanıdığım da cihaz almak istiyor oda igo8
kullanacağından uygun bir cihaz önerilerini
öğrenmek istiyorum. kullanımı pratik olursa
daha iyi olur.
Saygılar;

Aldı arkadaş cihazı öneriye gerek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakal1907 -- 24 Temmuz 2009; 18:57:16 >

CaKaL®
kral59

7 Temmuz 2009, 24:35:47  

arkadaşlar bende palm lifedrive var cihazımla gps kullanabilirmiyim bilgi verirmisiniz lütfen..

DACIA LOGAN KULÜBÜ

DACIA LOGAN AMBIANCE PACK 1.4 PLATİN GRİ
***AKIL VAR LOGAN VAR***
tuncaybe

24 Temmuz 2009, 14:34:51  

Arkadaşlar, Amerika'dan aldığım Harman Kardon GPS-810NA'nın içinde sadece Amerika ve Kanada haritaları var, bir türlü Türkiye haritası yüklemeyi başaramadım. Cihazın CD'si çıkmıyor kutusundan ama içinde yüklü olarak logosu iGO olan navngo isimli bir program var ve cihazın arkasında Windows CE Core 5.0 yazıyor. Cihaz yaklaşık 1 senedir kullanılamadığı için yatıyor, artık kullanabilmek istiyorum, yardımlarınızı rica ediyorum.

Harman Kardon GPS-810NA

Cihazı servis modundayken bilgisayara bağlayıp içindekileri görebiliyorum, aşağıda kök dizinin, nav dizininin ve navngo programının özelliklerinin screenshotlarını koydum, belki yardımcı olmak isteyenlere yardımcı olur diye.

http://img9.imageshack.us/img9/6795/hk810a.jpg

http://img189.imageshack.us/img189/3267/hk810b.jpg

http://img189.imageshack.us/img189/3867/hk810c.jpg

cheste

26 Temmuz 2009, 16:46:12  

quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

Arkadaşlar, Amerika'dan aldığım Harman Kardon GPS-810NA'nın içinde sadece Amerika ve Kanada haritaları var, bir türlü Türkiye haritası yüklemeyi başaramadım. Cihazın CD'si çıkmıyor kutusundan ama içinde yüklü olarak logosu iGO olan navngo isimli bir program var ve cihazın arkasında Windows CE Core 5.0 yazıyor. Cihaz yaklaşık 1 senedir kullanılamadığı için yatıyor, artık kullanabilmek istiyorum, yardımlarınızı rica ediyorum.

Harman Kardon GPS-810NA

Cihazı servis modundayken bilgisayara bağlayıp içindekileri görebiliyorum, aşağıda kök dizinin, nav dizininin ve navngo programının özelliklerinin screenshotlarını koydum, belki yardımcı olmak isteyenlere yardımcı olur diye.

cihazınızdaki lisanslı yazılım olduğu için harita yükleyemezsiniz. Yazılımı crack yapılmış bir versiyon ile değiştirmeniz gerekiyor bu şekilde istediğiniz haritayı yükleyebilirsiniz yada orjinalliğini bozmadan yüklemek için cihazınıza harita satın alabilirsiniz

HP Pavillion dv51110et _ LG 42LH4000 _ Asus P526
tuncaybe

26 Temmuz 2009, 17:03:06  

quote:

Orijinalden alıntı: cheste

quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

Harman Kardon GPS-810NA

cihazınızdaki lisanslı yazılım olduğu için harita yükleyemezsiniz. Yazılımı crack yapılmış bir versiyon ile değiştirmeniz gerekiyor bu şekilde istediğiniz haritayı yükleyebilirsiniz yada orjinalliğini bozmadan yüklemek için cihazınıza harita satın alabilirsiniz

Onu ben de biliyorum zaten bu yüzden cihazın içindekilerinin resmini koydum, ben bütün denemelerime rağmen bir sonuç alamadım çünkü.

cheste

26 Temmuz 2009, 17:09:48  

özel mesaj yazdım

HP Pavillion dv51110et _ LG 42LH4000 _ Asus P526
MahmutGuven

30 Temmuz 2009, 15:02:45  

Merhaba,

GPS Navigasyon cihazı satın almayı düşünen arkadaşlara linkdeki sayfadan istediğiniz özelliklerde marka ve model GPS aletini seçerek mağaza fiyatları karşılaştırmalı alışveriş yapmanızı öneriyorum.

kolay gelsin.

ibrahimdurmus

7 Ağustos 2009, 21:46:49  

Hocam bende Typhoon marka Myguide 3620go yazılımlı bir navigasyon cihazı var.Almanyadan hediye gelmişti,sd kartına map yüklerken pc den virüs kaptı formatlamak zorunda kaldım ve şuan yazılım olmadığı için hiçbir şey yapamıyorum, internetten çok araştırdım bu model için herhangi bir yazılım bulamadım bulduğum yazılımlarda cihazla uyuşmadı internette yeterli bilgide bulamadım,acaba bana bu cihaza uyumlu varsa yazılım ve indirebileceğim download linkleri bulabilirmisin,yardımlarınız için şimdiden teşekkir ederim.

KAAN İLETİSİM

26 Ağustos 2009, 23:08:00  

tşk ler

bassaro

2 Eylül 2009, 16:48:49  

Arkadaşlar, ispanyadan aldığım SUPRATECH ACTEA marka gps cihazımı Turkiyede kullanmak istiyorum .. işletim sistemi windows core 5.0.
İçinde Cities ve Mobile Navigator isimli 2 dosya ve cdt uzantılı ispanya haritası var.. bunları silip iGO 2006 2008 versiyonlarını yukluyorum ancak gps beyaz bos b ekranla kitleniyor. Bu cihazda iGO ve kullanıslı b turkiye haritası calıstırmanın b yolu var mı ? Tesekkurler.

maestro_34

4 Eylül 2009, 13:57:50  

SELAMLAR

PDA'MIZLA DENİZDE KULLANABİLECEĞİMİZ NAVİGASYON PROGRAMI VAR MIDIR ACABA?

iurisman

10 Eylül 2009, 12:01:50  

Selamlar;
Win Mobile 6.1 ile uyumlu bir navigasyon programına ihtiyacım var. HTC Touch Diamond 2 PDA için... İGO' nun böyle bir versiyonu var mı? Şimdiden Teşekkürler.

freeboy06

15 Eylül 2009, 20:48:45  

sanırım yolbil navigasyon programı çalışıyor.basar bilgisayardan yılmaz veya can bey e ulaşabilirseniz yardımcı olacaklardır.

freeboy06

15 Eylül 2009, 20:57:47  

hocam alacaksın lisanlı program kullanacaksın .basın agrımaz hiç olmazsa .igo alman gerekiyor tabi.

yavuzkahya

19 Eylül 2009, 19:49:30  

arkadaşlar birkaç gün önce cartel cnp3500 navigasyon cihazı aldım. Şehirler arası yolda problem çıkmadan kullandım. Ertesi gün cihazı açtığımda navigasyon cihazı çalışmadı. Daha doğrusu cihazı açtığımda wince işletim sisteminin masa üstü gözüküyor ancak program başlamıyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

scalper

7 Ekim 2009, 13:39:46  

arkadaşlar 6915 im var ve

1 haftadır dogru bir şekilde çalışan gps yazılımı yukleyemedim

birçok dosya indirdim ve denedim ama yapamıyorum.

yardımcı olursanız sevinirim..

Scalper
tunakilic@msn.com

21 Ekim 2009, 24:29:24  

arkadaşlar mio c510 nav aletinin içinde navtürk haritası var. buna 2009 güncel haritayı nasıl ve nereden yükleyebilirim???

lemanyax

21 Ekim 2009, 18:03:38  

Arkadaşlar windows ce li cihaz için program arıyorum.igo8 yükledim ancak siyah ekran olarak takıldı sanırım,gpsin cekmesi düşük olduğu ve yüksek hızda böyle yapıyormuş. Haritada yer imi koyabileceğim şekilde daha basit birşey de olabilir. Tomtom'a baktım genelde symbian için var.
sakinli

29 Ekim 2009, 24:25:11  

TOMTOM UN BAHSETTİĞİNİZ ÜRÜNÜ VAR MI?

BU LİNKTEKİLER SANIRIM ARAÇ İÇİN.

TŞK.

http://www.bekoyetkilisatici.com/index.php?p=list&k_id=79&kn=TOMTOM+Navigasyon

Ekteki dosya (1)

syuksek

6 Kasım 2009, 10:55:02  

merhabalar
almanyadan gelen bir Typhoon Myguide 3500 Go cihazım var ve buna Türkiye haritası ve Türkçe sistem yüklemek istiyorum ve bu konularda cidden çok ama çok acemiyim...
yardımcı olabilecek herhangi bir varsa yardımlarınızı bekliyorum...,
şimdiden teşekkür ederim....

Sayfa:   <<   < önceki  74 75 76 77 78 79 80 81 82 [83]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> GPS, Navigasyon Cihazları ve Yazılımları >> Cevap: GPS Pocket PC/PDA ve Navigation ile ilgilenen Arkadaslar Burada Bulusalim, ilk Program benden !!! Sayfa: <<   < önceki  74 75 76 77 78 79 80 81 82 [83]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Acer Aspire Timeline Lansmanı
Acer'dan 1.6 kilo ağırlığında, Pili 8 saat dayanan Core 2 Solo işlemcili dizüstü bilgisayar
Samsung I8910 HD, S8300 ve Beat DJ; Ön inceleme ve Röportaj
Samsung'un en yeni cep telefonlarının sergilendiği Get in Touch TIR lansmanındayız!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız